[Erzincan - MT]

Merhaba Bende Üzümlüde İkamet Etmekteyim.Motosiklet.net e yeni üye oldum.Hyosung GT250R Aramaktayım.Erzincan Veya Çevre İllerde Satan Olursa Bana Buradan Ulaşabilirlerse Memnun Olurum.Herkese Saygılar.

SA ÖNCELİKLE YARIN GECE TOKATTAN OTOBÜSE BİNİP ERZİNCANA GELİYORUM. MOTORUM DA ORADA TABİ Kİ. BULUŞMAK İSTEYEN TURLAMAK İSTEYEN OLURSA CUMARTESİ 70 KM GEÇMEMEK ŞARTI İLE GEZİNTİ YAPABİLİRİZ. 21.04.2012::) GELMEK İSTEYEN GEZMEK İSTEYEN VARSA ÖZELDEN MESAJ ATSIN ARKADAŞLAR.

Selamunaleyküm hemşerilerim ben Erzicanın Uluköy Beldesinde ikmet etmekteyim erzincan ve çevre illerden temiz ve uygun fiyata 2011-2012 Cbr125 ini satmak isteyen arkadaş bana pm veya bu konuya cevap vererek ulaşabilir mi acaba.

Arkadaşlar bende Erzincanlıyım ve bu yaz nasip oldu Erzincan'ı Honda Dylan la tanıştırdım :). Gezilerde buraya uğrayan olursa tanışmak isterim.

bende geçen hafta erzincandaydım.ama motorsuz.arabaya gelmiştim.:(bayramda yine geleceğim zaten.

Keşke gerçek manada Erzincan mt grubu olsa Aralık ayında olmamıza rağmen hala motora binebiliyorum kar yok gündüz tatlı bir hava var. Ama işte mt grubu yok maalesef :salut:

Keşke gerçek manada Erzincan mt grubu olsa Aralık ayında olmamıza rağmen hala motora binebiliyorum kar yok gündüz tatlı bir hava var. Ama işte mt grubu yok maalesef :salut:

Valla hocam ben erzincalıyım her sene 3-4 kere geliyorum.Öğrenciyim(19)Mersin Üni..Cbf 150 m var.2011 model.Final tatilinde 1 hafta boşluk bulabilirsem gelmeyi düşünüyorum.
Yazın 2 ay erzincandayım zaten.54 evlerde oturuyorum(akrabalarımda :) )Erzincanda hep mondial hep mondial nereye kadar :) Gelirsem 2-3 hafta sonra tanışmak isterim
Saygılar.Erzincan mt varsa tanışmak isterim :)

e-mail [email protected]
FaceB https://www.facebook.com/BmwR1200ST

Erzincan mt yok maalesef. Ama 100 lük apaçi mt grubu çok sağlam burda :) Erzincan da ki kaliteli üç scooterda benim etrafımda 1) Peugeot Geopolis 400 , 2) Honda Dylan 3) Yamaha Cygnus X bir cygnus x de berberde var. Erzincan da bunlardan görürseniz bilin ki büyük ihtimal benim :D

Merhabalar ARKADAŞLAR.. Ben motorsiklet netin eski bir üyesiyim. İki yıldır ERZİNCANDAYIM ve tekrar motor almak üzereyim.. Forumu belki tam olarak değil ;ama genel olarak okudum.. . Anladığım kadarı ile erzincanımızda :) düzenli bir motorsiklet grubu yok ama ben 4 ciddi kişi tanıyorum. En azından toplanmaya çalışalım ve bir yerlerde çay içelim tanışalım .. Değerli fikirlerinizi bekliyorum.. Saygılar..

Merhabalar. Yeni motorumu aldım. Ramzey 250cc qm choper fakat COSTUM yapılmış birazda ben değişiklik yaptım mekanik aksağamına yamaha balata ,röle vb. dahada iyileştirdim yani mutluyum temiz bir motor buldum çok şükür ;ama kimse hala bir seyler yazmamış :( yanıtları bekliyorum.
SAYGILAR

merhaba erzincanlı arkadaşlar.bizim oğlan ek kontenyandan erzincan üniversitesine gidecek. artık pazartesi salı çarşamba gibi kayıt yaptırmamız gerkiyor .konyadan erzincana geleceğim.tahminim özel araçtan daha uygun olacak olan ötöbüsle olacak yolculuğum..eğerki bu mesajı görüp tanışmak isteyen arkadaşlar olursa haberleşelim.hem yabancılık çekmemiş olurum oralarda.:)5355804586

Kim demiş Erzincan'lı yok forumda diye biz ne güne duruyoruz :) ( Gerçi yeni üye olduk.. :D )

2014 ün ilk mesajınıda ben atmış olayım. :flower: yakında aranızdayım. 125 mh drift alacam nasip olursa. alma amacım gezi. inşallah gelen olursa bi kaç mt ci toplanır bir yerlere gideriz. malum erzincan küçük. insan daralıyor. :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar