[Erzincan - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Herkese slmlar olsun... yazın erzincan gümüşhane takılıcam o zmn bol bol gezeriz etkinlikler düzenleriz motorlarla ama önce kendime uygun bir motor bulmam lazım xD

Doğma büyüme Erzincanlıyım şuanda izmirde çalışıyorum. En büyük hayallerimden biri izmirden Erzincana motosikletle gitmek, birgün bu yolculuğu gerçekleştirip buraya da fotoğraflarını koyacağım inşallah...

Benim hayalimde aynı bmw manyağıyım bende erzincanlıyım mersinde oturuyorum.650 gs ile gitmeyi düşünüyorum..olursa özellikle 1150 gs adventure 3 çantalı hayvan la :D

Merhaba arkadaşlar bende Erzincan-Üzümlü(cimin:p) de doğdum , yalnız muğlada oturuyorum ama her yaz 1 aylığına Erzincana geliyorum. Yüzyüze görüşmek dileğiyle Saygı ve sevgilerimi sunuyorum.
Kazasız Belasız sürüşler diler tekeriniz düz bassın:rendeer:

herkese selam

Erzincan mt hepinize merhaba.
Adım Tolga.Öğretmenim.Aslen zonguldaklıyım,erzincanda görev yapmaktayım.
Görüşmek üzere..

13 Şubat Erzincanın düşman işgalinden kurtuluş yıldönümü kutlu olsun...

Ben Erzurum'a geliyorum 9 ayligina(is icin). Erzurum-MT'ye daha ayrintili yazdim. Ilk defa bu kadar dogusunu gorecem TR'nin. Havalar izin verdikce Tatillerimi cevre illeri gezerek degerlendirmek istiyorum. Bir merhaba demek istemistim:)

Baharda mutlaka gelecem Erzincan'a.

Komşu il kategorisinde ARTVİN'e de bekleriz. Şavşat Karagöl, Kafkasör yaylası, Hatila Milli Parkı, Borçka Karaöl mutlaka herkesin görmesi gereken yerlerdir. Elin gavurları kıtalar ötesinden buralara gelip geziyor biz kendi ülkemizin güzelliklerini göremiyor gezemiyoruz.

selamlar herkese.Aslen siifkelyim ama Erzincan merkezde öğretmenlik yapıyorum.Eşim erzincanlı,ee bende artık yarı Erzincanlı sayılırım:)

arkadaşlar merhabalar. iş sebebiyle erzincana tayin olmam söz konusu. Biraz bilgi verebilirmisiniz erzincan konusunda. Sosyal yaşam nasıldır, insanları nasıldır,motosikletimle gezebileceğim yerler vs.. bu konuda bilgilendirebilirseniz sevinirim ;)

arkadaşlar merhabalar. iş sebebiyle erzincana tayin olmam söz konusu. Biraz bilgi verebilirmisiniz erzincan konusunda. Sosyal yaşam nasıldır, insanları nasıldır,motosikletimle gezebileceğim yerler vs.. bu konuda bilgilendirebilirseniz sevinirim ;)

Erzincandan şehir hayatı olarak bişey beklersen hayal kırıklığına uğrarsın, ama benim için çarşı pazar piyasa önemli değil ben maceraya daha yatkın biriyim diyorsan şimdiden heyecanlanmaya başla bence :cat: Kendi halinde sakin bir memlekettir benim memleketim. İnsanları birbirini tanır. Doğal güzellikleri, mesire yerleri çoktur. Doğa sporlarıyla meşhurdur (yamaç paraşütü, rafting, dağcılık vs.) Motosikletle gidersen en güzel motosiklet maceralarını yaşarsın (enduro olursa motorun zevki 2 ile çarp;). Motosiklete zevk için binenlerin sayısı az olmakla beraber gün geçtikçe Erzincan'da da motosiklet hobiler arasında yaygın hale gelmeye başlamıştır. Gezeceğin yerler konusunda burası yazmaya yetmez ama birkaç tane sayayım sen google'dan bak:) Girlevik şelalesi, Ekşisu, Kemaliye, Kemah Soğuksular ilk aklıma gelenler :cherry: Kendine iyi bak, gittiğinde haberdar et bizi. İlerleyen zamanlarda da yorumlarını bekleriz Erzincan hakkında :wiinkk:

merhabalar, ben Türk Hava Kurumunda Yamaçparaşütü Pilotuyum. Bu sene Erzincan'da THK tesis açmakta. Sportif Havacılık faaliyetlerini (planör,yamaçparaşütü,serbest paraşüt,model uçak) İnönü'deki tesisten sonra Erzincan'daki tesiste de devam ettirecek. Güzel noktadan yakaladın, aradığım şey daha çok macera verici kısmıydı. Açıklamaların için teşekkürler :) Gelişmeler konusunda bu başlıkta yazmaya devam ederim , sağlıcakla kal..

Erzincan da bir motor grubu olsa iyi olur aslında.Birlikte kısa turlar yapabiliriz.Böyle bir aktivite düşüne var mı acaba?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bende kelkittenim29 erzincaca çok yolumuz düşer yabancısı değilizdir...

Erzincan da honda motosiklet kullanan var mı?

Maalesef Erzincan'da Honda motorsiklet kullanılmadığı için ben şahsen Honda NX4 Falconum'u alıp İzmire göç ettim:queen: İsa kardeşim bu nasıl bir soru böyle, olmaz olur mu vardır tabiki ordu caddesinde şöyle bir tur atsan görürsün :)

Maalesef Erzincan'da Honda motorsiklet kullanılmadığı için ben şahsen Honda NX4 Falconum'u alıp İzmire göç ettim:queen: İsa kardeşim bu nasıl bir soru böyle, olmaz olur mu vardır tabiki ordu caddesinde şöyle bir tur atsan görürsün :)

Hondanın sitesinden baktım,erzincanda yetkili servis yok.Hatta bana verilen kitapçıkta da erzincan da servis yok :)Varsa eğer,Sen tam adını ve adresini versen bi zahmet:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:22 ----------

s.a isa kardeş durum bizdede tam tersi erzincanlıyız ama mersinde yaşıyoruz deprem olayından...kurban bayramı ve yazın gidiyoruz her sene yani biz zaten burd gurbetçi gibiyiz..bütün akrabalar orda..

bendeki durumun tam tersi:)
evet deprem tehlikeli bir durum burada.heran olabilir.Ama yapacak birşey yok.iş geregi böyle olmak zorunda.Erzincan dan memnunum.bir şikayetim yok.Birde motosiklet grubu olsa tam olacak aslında:)

Hondanın sitesinden baktım,erzincanda yetkili servis yok.Hatta bana verilen kitapçıkta da erzincan da servis yok :)Varsa eğer,Sen tam adını ve adresini versen bi zahmet:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:22 ----------

Honda servisi yok ama motosiklet tamircisi bulursun. Gemi iş merkezinin üst sokağında Sefa Köfte ve Şirin Leblebinin yanında "Güven Bisiklet" var. Kendileri benim tanıdık olur:). Oraya sor sana tarif etsinler motor servislerini. Kendileri de motosiklet satarlar ama Yamaha ve Mondial satıyorlardı en son. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar