arkadaşlar merhabalar. iş sebebiyle erzincana tayin olmam söz konusu. Biraz bilgi verebilirmisiniz erzincan konusunda. Sosyal yaşam nasıldır, insanları nasıldır,motosikletimle gezebileceğim yerler vs.. bu konuda bilgilendirebilirseniz sevinirim
Erzincandan şehir hayatı olarak bişey beklersen hayal kırıklığına uğrarsın, ama benim için çarşı pazar piyasa önemli değil ben maceraya daha yatkın biriyim diyorsan şimdiden heyecanlanmaya başla bence :cat: Kendi halinde sakin bir memlekettir benim memleketim. İnsanları birbirini tanır. Doğal güzellikleri, mesire yerleri çoktur. Doğa sporlarıyla meşhurdur (yamaç paraşütü, rafting, dağcılık vs.) Motosikletle gidersen en güzel motosiklet maceralarını yaşarsın (enduro olursa motorun zevki 2 ile çarp

. Motosiklete zevk için binenlerin sayısı az olmakla beraber gün geçtikçe Erzincan'da da motosiklet hobiler arasında yaygın hale gelmeye başlamıştır. Gezeceğin yerler konusunda burası yazmaya yetmez ama birkaç tane sayayım sen google'dan bak

Girlevik şelalesi, Ekşisu, Kemaliye, Kemah Soğuksular ilk aklıma gelenler :cherry: Kendine iyi bak, gittiğinde haberdar et bizi. İlerleyen zamanlarda da yorumlarını bekleriz Erzincan hakkında :wiinkk: