[Erzincan - MT]

kardşim çok güzel yaa..

bir haftaya gelecem inş erzincan a ama motorsuz olsun buraları görmek

yeter..

eğer cevap gelirse tanışmak isterim varsa mt den arkadaşlar...

Açıkçası bu forumda pek Erzincan'lı arkadaşa rastlamadım.Ben şuan Erzincan'da değilim.Eğer amacın gezmekse, gezmek için mükemmel bir şehir... :cat:

Forumda Erzincan'li olmaz mi ya :) Dogma-buyume sonra universite icin terketme Erzincan'liyim :) Su an Istanbul'dayim ama eylul basinda abimin dugunu icin Erzincan'da olacagim. Tanismak isterim, hatta belki taniyorumdur da sizi :)

Bende Erzincan doğumluyum ve Erzincan MYO mezunuyum. Zaten bu başlığı açmamdaki en büyük neden Erzincan'lı arkadaşlarımı tanıyabilmektir. Çok memnun oldum.Sohbetimizi kesmeyelim... :cat:

...Tüm MT ERZİNCAN ailesinin yeni yılı kutlu olsun..Sağlık ve mutluluklar dilerim..:rendeer:

Saygılar...
========= muratgergerli=======

Erzincana sevgiler çok sevdiğim bir arkadaşım erzincanda

okumayı söktüğüm şehir (ilkokula orda başlamıştım)
iki teker üstünde dengede durmayı öğrendiğim şehir,
Erzincana sevgiler.

Herkese merhaba...
Bir Mersinli olarak (motosikletlerin kol gezdiği şehir) Erzincan'da çalışıyorum ve baharla birlikte atladım acizane motoruma...
Erzincan motor konusunda şimdilik pek aktif görünmüyor. Güzel bir organizasyonla tanışabilir, ilçelere ve komşu illere geziler düzenleyebiliriz...
Herkse selam ve sevgilerimi sunuyorum...

selam hüseyin hocam ben suayip.seni burda görmek ne güzel,arkadaşlar bende erzincan üzümlüden katılıyom bu topicke.güzel olmuş valla emeginize sağlık.

selam hüseyin hocam ben suayip.seni burda görmek ne güzel,arkadaşlar bende erzincan üzümlüden katılıyom bu topicke.güzel olmuş valla emeginize sağlık.

:) Merhaba Şuayipcim... Gezelim gezelim diyoruz ama, baktım harekete geçen yok... Eğer kimse gelmezse ben tek başıma çıkacam yollara... görüşmek üzere...

s.a cemaat benimde halamlar erzincanda olduğu için az buçuk biliriz geminin orda işhanı var bizim eniştelerin nazilelr bilen bilir.
her yaz gelirim hakkaten güzel şehir oldu depremden sonra bu yaz inşaallah gelirsem tanışırız

:) Merhaba Şuayipcim... Gezelim gezelim diyoruz ama, baktım harekete geçen yok... Eğer kimse gelmezse ben tek başıma çıkacam yollara... görüşmek üzere...

gezecez hocam sabırlı ol:)karadenizin altını üstüne getirecez:)okulların kapanmasına ne kaldı şurda.pazartesi görüşürüz nöbet var senin galiba.allaha emanet ol.kendine iyi bak.kazasız belasız ürüşler.

Katılımları görmek güzel.

Bu yıl güzel bir motosiklet alıp memleketime gidecektim ama evimiz yandı ve gitmek kısmet olmadı. Belki de hayırlısı böyleydi.Seneye inş..

geçmiş olsun kardeş..memleketine ne zaman olsa gelirsin.allah yardimcin olsun.

Ö.Z.€.R;1050516' Alıntı:
Katılımları görmek güzel.

Bu yıl güzel bir motosiklet alıp memleketime gidecektim ama evimiz yandı ve gitmek kısmet olmadı. Belki de hayırlısı böyleydi.Seneye inş..

Geçmiş olsun hocam. Geç olsun da, güç olmasın inşallah...

s.a cemaat benimde halamlar erzincanda olduğu için az buçuk biliriz geminin orda işhanı var bizim eniştelerin nazilelr bilen bilir.
her yaz gelirim hakkaten güzel şehir oldu depremden sonra bu yaz inşaallah gelirsem tanışırız

Gemiyi bilmez miyiz hiç... Erzincan'da deniz yok ama kocaman bir gemi var, betondan :mrgreen: Buraya geleceğinde haber ver, beraber turlarız. Bu arada, senin avatar gözüme takıldı, herkesin orada resmi var galiba :cherry:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar