[Erzincan - MT]

erzincanMT ve bütün motosiklet camiasının kurban bayramı mübarek olsun. hayırlı bayramlar bursa MT

Tüm erzincan mt arkadaşlarımızın kurban bayramını kutlarım. nice bayramlara.
adana mt.:rendeer:

Tüm erzincan mt arkadaşlarımızın kurban bayramını kutlarım. nice bayramlara
kahraman maraş mt

Bayram tebrikleriniz için teşekkürler.Bende TÜM MT Ailesinin bayramını kutlarım.

Temmuz ayından beri sitedeyim daha yeni gördüm malesef Erzincan - MT'yi ve gerçekten çok duygulandım erzincan ismini burada görünce çok özledim oraları, ben de erzincalıyım, 1992 depreminden sonra mersin'e taşındık, ailem hala mersin'de ben 6 senedir izmir'de yaşıyorum, önceden her sene gelirdim babannemi ve diğer akrabaları ziyarete, 2 senedir tatile çıkmadım, inşallah önümüzdeki yaz izin alabilirsem önce mersin sonra erzincan'a gelicem.

Bu arada tüm Erzincanlı motosiklet severlerin Kurban Bayramı'nı kutlarım.

Bayram tebrikleriniz için sağolun.Bende tüm arkadaşların bayramını kutlarım.

Adana İl Temsilcisi
Erzincan MT'nin Yeni Yılını En İçten Dileklerimle Kutlarım.::152::::152::::152::

Bu yeni yılda tek değişiklik 8 in 9 olması benim için.
Tüm Erzincanlıların ve MT ailesinin yeniyılını kutlarım.

slm arkadaşlar ben ist de doğdum büyüdüm ama aslen Erzincan'lıyım hemde en koyusundan :) hiçbiyere değişmem Erzincan'ımı :) her yaz tatilimin büyük bi bölümünü orda geçeririm ama merkezde değil bizim köy ılıç a bağlı ve merkeze bayaa uzak... motorumu yeni aldım 15 gün oldu inş bu yaz motoru köye götürmeye niyetliyim eğer öle bi gezi fln olursada katılmaya çalışırım :) gerçi benim düldül le (150 hs) size yetişebilirmiyim bilmem :) ama artık idare edersiniz :))

:queen: biraz öyledir ama keşke buluşabilseydik,bidaha geldiğinde çarşı ya çıkarsan buluşabiliriz.zaten benim mekan belli,gündüz okulda çalışıyorum,çok programlı lisedeyim,akşam 5 ten sonra çarşıdayım.üzümlü internet c@fe var oraya takılıyom.cafenin karşısında da motorcu arkadaş var.bir ara hayabusa vardı 1300cc lik.belki duymuşsundur nette falan,340 km hız yapmıştı erzincan erzurum karayolunda,ismi ishak nergiz googlede arama yaparsan bulabilirsin.dediğim gibi işte cafedeyiz ve ishak abimle takılyıoz işte aramızda moto sohbet yapıyoruz:):) gelirsen sevinirim,benim ismim şuayip çarşıda sorarsan bana getirirler seni:) görüşürüz kendine iyi bak.cbf nin tekerine sağlık diyelim.byee

ben izledim gurur duydum zaten bunu yapsa yapsa bi Erzincalı'yapardı :p :)
ya sanki o kadar basit yapıomuş gibi geldiki bana utanmasa gözü kapalı yaacak :) koruma ceketi fln da yok
ama Allah göstermesinde o bana fazla yaşamaz gibi geliyo :)

Son düzenleme:
Başlığımız maalesef güncel kalmıyor.Efendim biraz güncel kalsın dedim ve Temmuz 2008 de çekilmiş köy fotoğraflarından bir kaçını koyayım dedim.Manzaralar çok güzel. :) Umarım herkes güzel fotoğraflar paylaşır.Başlığımızı canlı tutalım.

Köyümün tepesinden bir kare.

Yazın bile buzz gibi havuzumuz.Dikkat donarsınız :queen:

Bahçemiz

Üzümlü - Örnek üzüm bağı.Sanırım üniversitenin yardımıyla kurulmuştu.Belediyeye bağlı.

Esentepe

Esentepe

Canınız çekebilir : Sac Kavurma :cherry:

haziran 2 ci haftasonu kemaliye turuna çıkacaz allah nasip ederse,ılıçta görüşebiliriz.

Bu akşam gidiyorum sevdiğim motorumun yanından...

Acı haberi sizinle de paylaşmak istiyorum: 23 Nisan 2008'den beri sahibi bulunduğum YBR 125 motorumu satmış bulunmaktayım. Artık motorsuz bir insanım, Allah bu duyguyu kimseye yaşatmasın :)

CBR125RCI kardeşim, Kemaliye gezisinde artık senin motorla tandem yaparız, ne dersin??

sağlık olsun pozitifcim.
selam erzincan.
pek bilmem ama bende eginliyim :)
ankaradayım.
motoru değiştirince bi egin turu yapacaz inşallah.

Bu akşam gidiyorum sevdiğim motorumun yanından...

Acı haberi sizinle de paylaşmak istiyorum: 23 Nisan 2008'den beri sahibi bulunduğum YBR 125 motorumu satmış bulunmaktayım. Artık motorsuz bir insanım, Allah bu duyguyu kimseye yaşatmasın :)

CBR125RCI kardeşim, Kemaliye gezisinde artık senin motorla tandem yaparız, ne dersin??[/QUOT

yaparız hocam canın sağolsun,kime sattın hocam tanıyormuyum.

Selam Erzincan Mt bende erzincanlıyım hemide refahiyeli :) hemide refahiyenin köyünden
ama doğma büyüme istanbuldayım sarıyer yeniköy diğer erzincanlı arkadaşlar yolunuz düşerse bana uğrayabilirsiniz bir çayımı içersiniz ama çayın yanına yemek için birşeyler getirmeyi unutmayın, Adamı hasta etmeyin :) hepinize saygı ve selamlar erzincanı ve erzincanlıları seviyorum beeeeee

herkese selam

yamac11.jpg

yamac31.jpg

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar