Motosikletiyle her gün iş yerine gidenler var mı?

bağcılar - yeni bosna arası gidiyorum en tehlıkelı araçlar yüksek kamyonlar ve minübüsler . kamyonlar aşayı bek göremedıklerı ıcın . aralarına fazla girme . minübüsler senı görüyor çünkü gözleri fıldır fıldır müşteri arıyorlar ama bisiklettir durur gözüyle bakıp önüne cıkıyorlar birden benım tavsiyem şeridini ortala ve elın kornada olsun sureklı .

bahçelievler- taksim giderdim önceden şimdi bahçelievler- şişli arası gidiyorum.
Metrobüs denen ucubeye binmediğim için mutluyum.:) tavsiye ederim.

yeni başladıysan tavsiyem e-5 teki yol bağlantılarına dikkkat etmen .

Kışın olmuyor ama nisandan kasım'a kadar hemen hergün motorla gidiyorum işe. Mesafe kısa , Büyükçekmece Beylikdüzü arası, 8 km.

bende sürekli motosikletle gidiyorum işe.hemde takım kumaş pantolon gömlek kravatla :) üste bi mont giydimi pek sırıtmıyorum :bounce:

avcılar-sefaköy kıs harıc her zaman :) 7:45-8:00 arası hanımla gidiyorum kaskın bırı sıyah bırı kırmızı motorda kırmızı gorursen slm ver :):):)

Avcılar - 2telli.. :) bide avcılardan çekmeceye inen yolda trafik olmasa ne güzel olur he ama o da başka bi zevk milletin uykusu açılmamış ben aradan uzuyorum.. bahsettiğin yoldan daha tehlikeli bi yoldan geçiyorum BASIN EXPRESS YOLU arabalar maşallah orayı havalanma denemeleri için kullanıyolar.. biraz tecrübe edin motorunun frenleme sınırını iyi kavra, sonra çıkarsın ama çok dikkat et, E5 de kimin ne yaptığı belli değil..

benim e5 e çıkmama var daha demek ki neyse zaten havalarda ısınmadı tam :p zaten scooter u alalı 2 gün oldu bu sabah çalışmadı az önce tekrar denedim yine çalışmıyor :) böyle olcağını biliyordum ama bu kadar çabuk beklemiyordum ;)

takım elbise kravatça çalışınca işe motorla gidebilmek benim için hayal :(

mrb ben de kravat-takım vs ama gidiyorum-kışın daha kolay;

kravat 2-3 adet-ceket 2 adet iş yeri dolaba-ayakabı iş yeri dolaba

evden çıkış bot-mont-altta gömlek ve kumaş pantolon

kar yağışı hariç mütemadiyen gittim

işe de giderken eve de gelirken mutlu

yazın ise;

hafta başı 3-4 gömlek ütülü işyeri dolaba kalanı aynen devam (top case var takıp-çıkarıyorum)

hatta ext. dan yedek iç giyim, t-shirt olur

bizden sonra iş yeri binada 2 adet motor daha peydah oldu

saygılar

havalar biraz daha ısınsın arabayı garaja çekip her gün 90 km olacak yine geçen yaz gibi inş. durusu-şişli

Motosikleti
Hornet
Didim Yenihisar-Didim Altınkum:mrgreen:
Hergün gider gelirim hatta gün içindede bi kaç kez gidip geldiğim olur..
2 km falan gidip gidip geliyorum:p

İstanbulda otururken Beşiktaş - Bayezid...

Şimdi çorumda oturuyorum,en uzun mesafe 3km.Burda havalar kışın allah muhafaza -15/-20 oluyor.Mecburen yazın gidip geliyorum.

Buhara - saat kulesi: 3km. 7dk.

Bazen esenyurttan laleli bazende güneşliye gidiyorum işin durumuna göre değişiyor...

avcılardan küçükçekmece düzlüğüne kadar ortalardan gidebilirsin düzlüğü temkinli olduğun sürece en sağdan geçebilirsin ortalarda çok fazla hareket var küçük çekmeceye gelmeye yakın soldan devam et duraklar ve yol ayrımı olduğu için orda trafik sıkışıyor sefaköye kadar daha çok sıkışıklık olmadığı için trafiğe göre hareket edersin havalimanı yolundan aşağı inerken havalimanı sapağına gir sağ yan yoldan devam et yenibosna tekrar şirinevlerden e-5 girersin ondan sonrası biraz sıkıcı ...tabi bunlar saat 8 den sonra yola çıkarsan daha erken çıkarsan o kadar sıkıcı bir trafik olmuyor...

Haftaiçi hergün Avcılar - Mecidiyeköy :) 1000 km oldu, pek bir tehlikeyle karşılaşmadım halen. zaten iş saatlerinde trafik yoğun oluyor bayağa, yavaş yavaş ilerliyorsun aralardan. trafik açıldığında çok gaza gelmezsen, birde trafik durduğunda zamanında farkedersen sorun yaşamazsın sanırım.

valla ben istanbulda oturmuyorum ama gaziantepte yaklaşık iki sene
motosiklet kullandım (ehliyetsiz) merkezde hemde hiç
yakalanmadım ama şans tabiki

ama yinede motosiklet ile işe gitmek çok güzel ben yaz kış gidiyorum havanın soğuğu ve sıcağı hiç fark etmiyor benim için

tabii şimdi ehliyet var daha rahat geziyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben hergün evle işyeri arası 21km yol yapıyorum

hergün eryaman-kavaklıdere arası 32 km gidiş geliş yaklaşık 65km yol yapıyorum.

kışın ankaranın dayanışmaz ayazları hariç hep gidip-geldim.

epeyce bir süre e5'den uzak durmanızı tavsiye ederim.

önce trafiğe kapalı bir yerde, sonra mahalle arasında turlayıp motorunuza alışmaya bakın. pazar sabahları yollar tenhayken alıştırma yapın. fren, düşük hızla slalom, düşük hızla manevra alıştırmaları yapın.

bütçeniz-zamanınız uygunsa eğitim alın, honda'nın eğitimlerini tavsiye ederim.

mümkün mertebe yağmurlu havada kullanmayın ve gece kullanmayın. acele etmeyin, zamanla alışacaksınız. ben ilk denememde, şöyle 1,5-2 saat gezmek niyetiyle yola çıkmış, sonra en kısa yoldan eve geri dönmüştüm.

selam arkadaşlar, forumda ilk mesajım. :) bende haftaiçi ümraniye taksim gidip geliorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar