Motosikletiyle her gün iş yerine gidenler var mı?

Avcılar - okmeydanı

Konunun üzerinden zaman geçmiş olsada Avcılar 'dan Okmeydanı Perpa 'ya (25 + 25 ) her gün gelip gidiyorum. Sabah 05:50 de evden çıkıyorum yollar bomboş. Akşam ise malum trafikte ufak ufak dönyorum. Yaz gelsinde trafikte etek giyen manitaların bacaklarını keselim azcık :queen: e tabi bide dekolteleri :bounce: yolmuz şenlensin :p .
Bazı arkadaşlar tecrübe nin üstüne basmış ben yazdığımda herhalde edinmişsindir. :cat:

Vallahi ben daha 15gün tecrübemle üsküdar-levent hattında işe gittiğimi belirteyim. Tamamen kendine güvenle alakalı birşey. Ancak yanlış anlamayın, KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUM. Hayatımda istanbul trafiği kadar boktan bir trafik görmedim. New york trafiği diyorlar halt etmiş. levent kadar akşam saatleri pik olan bi trafik yok. Önce ara sokaklarda ve yollarda biraz tecrübe kazan.

Ben Maltepe-Bostancı Sahil arasında mekik dokuyorum :) hergün deniz havasını alıp uyanıyorum iyi geliyor :cherry:

Konunun üzerinden zaman geçmiş olsada Avcılar 'dan Okmeydanı Perpa 'ya (25 + 25 ) her gün gelip gidiyorum. Sabah 05:50 de evden çıkıyorum yollar bomboş. Akşam ise malum trafikte ufak ufak dönyorum. Yaz gelsinde trafikte etek giyen manitaların bacaklarını keselim azcık :queen: e tabi bide dekolteleri :bounce: yolmuz şenlensin :p .
Bazı arkadaşlar tecrübe nin üstüne basmış ben yazdığımda herhalde edinmişsindir. :cat:

:cherry: evet yaklaşık 3 haftadır işe gidip geliyorum motosikletle ama sen baya erken çıkıyormuşsun ben sabah saat 8 den sonra çıkıyorum akşamları da 6:30 da dönüyorum :)

Her Gün Ev-Okul Arası Yagmur Çamur demeden. 25 KM Yol gidiyorum. Arkadaşlarla Gezersek Daha fazla. bizde Herkes Motorcu =))

Havalar iyiyse hergün çapa-şişli, şişli-çapa yapıyorum. 8+8 km

Kötü havalardaki otobüs işkencesini hatıladıkça daha bir hoş oluyor.

Hersabah, Gültepe - Maslak - Mecidiyeköy
Herakşam, Mecidiyeköy - Gültepe

Akşamları kolayda sabahları maslak yolu köşe kapmaca gibi, eşimi iş yerine bıraktığım için her sabah maslaka gitmek zorundayım, gidişide dönüşüde işkence gibi o maslak levent yolunun.

Bu arada motora sadece yerde kar olduğunda binmiyoruz :)

Gitmeyen var mı diye sorsan daha iyi olurdu :)
Bende 2 yıldır Hergün Anadolu-Avrupa günde aşağı yukarı 100km yapıyorum 500cc scooterla

iki gün ataşehir-kartal,üç gün ataşehir-ümraniye(ikiside tem). Haftada ortalama 120 km yapıyorum. İlk motosikletimdi. Mağazadan çıkarken ilk kez binip kadıköyden trafiğe dalmıştım(daha öncede tecrübem yoktu),o gün hiç kasmadım ama ertesi günden beri girip çıkıyorum her yere benim ufaklıkla..

hergun okula gidip geliyorum gidis 25 donus 25km bunun disinda oraya buraya arkadaslara markete gezmeye falan hergun 100km yol yapiyorum bazen daha bile fazla (saka degil) hemde 50lik 2zamanli honda scooter ile:)

yeni aldım motorumu :cherry: ısınma turlarını tamamlayıp hergüne gölbaşı esat arası dönücem inşallah...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar