Kıza bakarken !!! :)

Seyfettin olsun ne yazar :mrgreen:
Gelmeyelimde çıkalım bi akşam :wiinkk:

yok yok intik olsun :queen::queen::queen:

gelinde cıkalımda hata cıkalım sonrasında bizde sabahlayalım :queen::queen: ösledim :pale: telefonuna bak abicim :mrgreen:

Son düzenleme:
Tacettin'in gülüşü :D
667129.jpg

GKN

yok yok intik olsun :queen::queen::queen:

gelinde cıkalımda hata cıkalım sonrasında bizde sabahlayalım :queen::queen: ösledim :pale: telefonuna bak abicim :mrgreen:

Taamdır söz :wiinkk: Telefon a at resmini senmi gönderdin bu senin numaranmı :queen::queen:

Taamdır söz :wiinkk: Telefon a at resmini senmi gönderdin bu senin numaranmı :queen::queen:

evet abicik o benim numaram kaydet onuda :queen: bütün hatlarımı kapattım birtek bu acık kaldı birde sevgilimin verdigi bi faturalı hat var ama kimseyi aramıom ondan :queen: kontörüm bitti arayamadım dememem icin fatralı almıs bana hahahahhah:queen: bahanemde kalmadı artık:queen::queen: ama bi aksam cidden gelin ellerimle cay kahve pasta börek yapcam size :cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Eee..Elin işte gözün oynaşta olunca bunların başına gelmesi normal.... :p:p
Da at biraz fantaziyi fazlaya kaçırmış..... Ben olsam o anda kovboy olup............ :queen::queen:

üstadım sen yine hafif atlatmışsın. ben burger kingde çalışırken, refleks olarak sürekli yol ve kaldırıma bakıyorum. derken kaldırımda süper bi hatun gördüm ama ne hatun, ne olduysa aklımı başımdan aldı. sonra kızı geçtim ve yeniden hatuna şöyle kafamı çevirdim ve baktım sonra önüme döndüm ki ne göreyim. önümdeki araba meğersem ışıklara geldiği için fren yapmış, bi baktım aracın hemen arkadasındayım. bi fren yaptım ama nafile. adama arkadan bir çarptım, benim activanın ön çamurluk arabanın tamponunun altına girdi. çamurluk içine göçtü, restoranı aradım felan, restoran müdürü sordu anlattım ama adam dedi senin hatan. tutanak tuttursaydın hiçyoktan kaskodan yaptırırdık dedi ama bende tutmamıştım. sonra bize patladı masraflar, o yüzden hiç unutmam :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İşe bak ya.Güzelim kıza bakarken birden kafayı çevirip atla dudak dudağa gelmek.Milyarda bir ihtimal insanın başına gelebilecek bir olay.

Bu arada galiba kız senin atı farketmemene gülüyodu.

evet abicik o benim numaram kaydet onuda :queen: bütün hatlarımı kapattım birtek bu acık kaldı birde sevgilimin verdigi bi faturalı hat var ama kimseyi aramıom ondan :queen: kontörüm bitti arayamadım dememem icin fatralı almıs bana hahahahhah:queen: bahanemde kalmadı artık:queen::queen: ama bi aksam cidden gelin ellerimle cay kahve pasta börek yapcam size :cat:

bunu yazıyorum bi kenara:mrgreen:

Alanyada bir kaç ay önce bir motorda 3 tane genç son sürat giderken yolun kenarındaki kızlara el sallarken dikkatlerinin dağılmasıyla yol kenarındaki karayolları levhasına çarpmaları sonucu üçü de öldü.
beyler trafikte birinci kural dikkat, ikinci kural tedbirli olmak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar