Kıza bakarken !!! :)

Sene 2001 yılıydı yanlış hatırlamıyorsam, İstanbul’un bostancı semtinde ışıklarda bekliyorum. Ana caddeden karşıya geçeceğim, ışıkların yeşil yanmasını bekliyorum, öylesine güzel bir yaz günü hava mükemmel motorumun üzerinde ışıklarda beklerken etrafıma bakınıyordum, karşı ışıklarda sağ çaprazımda bana bakan güzel bir hatun dikkatimi çekti. Ona geç yandı yolun karşısından bana bakar vaziyette tebessümle bana doğru yürümeye başladı. Kendi kendime bu kızı tanıyormuyum? yoksa bu kız beni nereden tanıyor diye düşünüyorum saniyeler içinde gelişen olay heyecanlanmama neden oldu, sonra düşündüm kafamda kask var yüzümü görmüyor beni nereden tanısın dedim belki motosiklette karşı ilgisi vardır diye düşündüm, hatun iyice bana yaklaştı gülümsemesi arttı o anda sol omuzum üzerinde beni kesmediğini başka bir şeye bakıp güldüğünü fark ettim. Kafamı sol tarafıma çevirdiğim anda ışıklarda yanımda duran, kızın endamına kapılıp fark edemediğim gözlerimin yuvasından çıkarcasına korkmama neden olan o şey, AT kafasını sol omuzum üzerine getirmiş bana bakıyor sola bakmamla atla göz göze geldim burnumun dibinde kaskın camı açık aklım başımdan gitti ani bir refleksle gazı açıp caddenin ortasına fırlamam bir oldu,
Bir an KIZA BAKARKEN kızın büyüsüne kapılmam benim kaza yapmam neden oluyordu,
Allah kimsenin başına vermesin bu olay üzerine yarım saat motorumu kenara çektim ve soluklandım.

Demekki atta motorları seviyor :queen:

dil altında jilet mi? :):):)

yaaaa konuşmak ne kadar önemli, bazen çok geç olabilir...

çok eğitici,şuur oluşturucu konu oldu:)

rüya da at görmek neye işarettir bunu da biri açıklarsa,toplumda at bilinci ii ce oturucak:)

zavallı AT bu ğün bu yazıları okuyor olsaydı ne düşünürdü:mrgreen:
Atların haklarına saldırıda bulunmayın:queen:

gürkan abi senin atlarla aran nasıl, yanında görsen ne yaparsın

Diğer topiclere bakıyorumda en çok cevap alan bu topic olmuş . Ben de topic açarken başında "kız" ifadesi mi kullansam napsam :cherry: :wiinkk:

Son düzenleme:
hahahhhhaaaha aaselcuukkk abi koparttın beni gece gece... ne konuydu yaa :D :D :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar