[Ankara - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sarj ederken araya ampermetre takarsanız oda akü doldugunda sarji otomatik kesiyo....

serdarmert abi bunu sana demeyi unuttum sanırım...:p:queen::queen:
kaç amper ile ve akünün ölümü değilmi onuda öğreniyorsunuz...devreye ampermetre takarak...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:38 ----------

akünün 1-2 kapağı değil..tüm kapakları acın...:cat:

sarj ederken araya ampermetre takarsanız oda akü doldugunda sarji otomatik kesiyo....

serdarmert abi bunu sana demeyi unuttum sanırım...:p:queen::queen:
kaç amper ile ve akünün ölümü değilmi onuda öğreniyorsunuz...devreye ampermetre takarak...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:38 ----------

akünün 1-2 kapağı değil..tüm kapakları acın...:cat:

Ou nereye nasıl bağlayacağız..Fırat Usta..

Forumdan Uzaklaştırıldı
aküye üstten bakmayın icerden buharlasan asit göze cok zararlıymıs...
abicim her hangi bi oto parcacısına gidin yarım litrelik saf su alın...
bide 15-20 tl lik sarj adaptöründen alın...ya 12 v 2-3 amperlik adaptör bulsanızda isinizi görür...saf suyu tam doldurmayın aküye..plakaların biraz üstünde olsun yeter...akünün doldugunu iyice ısınmasından anlarsınız...elinizi yakacak kadar ısınmıs ise dolmustur...bütün odalardan fosurtu kaynama oluyosa zaten dolmustur...sase yaptırmadığınız sürece korkacak bi durum yok aküde...adaptörle falan patlamaz akü..ister 24 saat sarjda kalsın...
ben 4 tane adaptör taktım 15 saat durdugunu biliyorum genede bisey olmadı...
fazla deliyim sanırım :queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:45 ----------

abi evde pc güç kaynağı varsa onlada akü sarj olur..hemde doldugunda otomatik kapatır...onun içindede 2 tane 12v7a lik akü var...
benim kullandığım akü de güç kaynağı aküsü...12v 8.2a :cat:

aküye üstten bakmayın icerden buharlasan asit göze cok zararlıymıs...
abicim her hangi bi oto parcacısına gidin yarım litrelik saf su alın...
bide 15-20 tl lik sarj adaptöründen alın...ya 12 v 2-3 amperlik adaptör bulsanızda isinizi görür...saf suyu tam doldurmayın aküye..plakaların biraz üstünde olsun yeter...akünün doldugunu iyice ısınmasından anlarsınız...elinizi yakacak kadar ısınmıs ise dolmustur...bütün odalardan fosurtu kaynama oluyosa zaten dolmustur...sase yaptırmadığınız sürece korkacak bi durum yok aküde...adaptörle falan patlamaz akü..ister 24 saat sarjda kalsın...
ben 4 tane adaptör taktım 15 saat durdugunu biliyorum genede bisey olmadı...
fazla deliyim sanırım :queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:45 ----------

abi evde pc güç kaynağı varsa onlada akü sarj olur..hemde doldugunda otomatik kapatır...onun içindede 2 tane 12v7a lik akü var...
benim kullandığım akü de güç kaynağı aküsü...12v 8.2a :cat:

Zaten fokurdamaya başlayınca şarj tutmaya başlıyor...
Ama yinede banyoda veya WC de yapın.. asit buharı az da olsa..

Adaptörün çıkış amperi çok yüksek olmasın. 800 miliamper 1 amper falan olsun. Ne kadar hızlı dolarsa o kadar çok ısınır çünkü :pr: . Sakin sakin yavaş yavaş dolsun :).

Forumdan Uzaklaştırıldı
evet yavas yavas sarj daha iyidir...:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaş öyle şarj sıkntı yaratmazmı?
Benim bi önerim var, bilgisayara bağladığımız ups varsa koyun içine sarj olsun.
hem içindeki aküyüde motorunuzu çalıştırmak içinde kullanabilirsinin ayrıca motorladaki aküler genelde kuru akü olduğunu biliyorum yanlış biliyosam uyarın.

Kolay gelsiiiin

Bu cuma yapılıcak bir program varmı acaba? Hoş heryer buz-kar içinde ama hani sinema-cafe vs gidilip sohpet edilen.. Eğer olursa bende katılmak isterim =)

Bencede paylaşınca iyi oluyor..Ben kişisel olarak kendim yapmaya çalışıyorum bazı şeyleri ama çok zorlanıyorum...:cat::rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
bu soğukta benden baska hiç bi akıllı gezmiyo...:p:p
ötekiler hep süt motorcu...laylon motorcu....onlar sıcak evde oturuyo...biri arabayla toplantıya geliyo...muhahahahahaaa :mrgreen::mrgreen::queen::queen:
bunların hepside laylon....:queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
hadi len motor bozulmasaydı dün cağıracaktım seni ve milleti.

Ayrıca soğukta ayakları korumak için tavsiye ettiğin botlardan aldım manyak güzel bişi herkese tavsiye ederim. bayhouse'da iş ayakkabıları bölümünde içi tüylü amele botları var 40tl, ameleler canın kıymetni bilirler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
hadi len motor bozulmasaydı dün cağıracaktım seni ve milleti.

Ayrıca soğukta ayakları korumak için tavsiye ettiğin botlardan aldım manyak güzel bişi herkese tavsiye ederim. bayhouse'da iş ayakkabıları bölümünde içi tüylü amele botları var 40tl, ameleler canın kıymetni bilirler.

gelmezdimki....bu soğukta deli mi....:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:
bende alacam o botlardan....benim botta soğuk yaw...nasıl kıslık askeri bot anlamadımki...askerdeykende donardık ozamanda anlayamamıstım :queen::queen::queen::queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ankara ya bi hafta kaldı..havalar nasıl?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar