öncelikle merhaba:queen::queen:
xenon montajını akünün kutup başlarından kablo çekilerek ve bir röle sayesinde orjinal far tuşunu kullanacak şekilde monte edildi. Akü olarak orjinal aküsü(9ah) ayrıca yanında bir adet akü(7ah) daha paralel bağlandı. Bunu bağlamamın sebebi zenon değildi, zaten 2 hafta kadar normal akumu kullandım fakat akşamları arkadaşlarla takıldığımızda otururken motor kapalı durumda zenonlar açıkken zorluk çekiodum(artislik işte

r

ondan taktırdım yoksa orjinal aküsü kolaylıkla kaldırıyor.(sizde benim gibi motor kapalı açmazsanız tabi:cherry
egzoza gelince egzozun markasını bn bilmiyorum servisim özel getirtti ama bide bunlara benzer çin malı egzozlar varmiş. Bu yerli malı ve söylediğine göre scooterlara özel içide petekler bulunuyormuş yani piyasadaki içi boş olanlardan değilmiş.
sorularına cevap olduysa ne mutlu bana başka sorun varsa sorabilirsin sıkılmam bn, motor konusundan o benim bi tanem::rendeer::rendeer:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:49 ----------
:queen::queen: hemen bakıyorum o zaman o sayfalara aklıma takılan sorulara cevap bulabilirim belkide, bu arada tanıştığıma memnun oldum:cat: