Slm, bu akşam Yasin (warlike41) kardeşimi gerçek hayatta tanımış oldum, sohbete doyum olmadı fakat vaktimiz doldu ve kalkmamız gerekti. Motorunda zincir dişli grubundan debriyaj fren sistemine kadar ufakta olsa problemler var. Motorda dahi bi problem olduğundan şüpheleniyoruz.
Motorunun acil bakıma ihtiyacı var. Meto sanırım kısa bir süre sonra yine İst. a gelicez. Bu seferde gelmede hepten bozuşalım
Yasincim, bi ara motoruna gündüz gözü ile bakalım, fren balatalarına, yağına (Yağ eksikse vites geçişlerinin sert ve sesli olmasına sebep verebilir, sesli ve sert geçişin kısmen sebebi bu olabilir),zincir dişli durumuna bakalım. Debriyajı yavaş yavaş bırakırken sallıyordu kalkış esnasında, bu bizi aşar, servis bakıcak. Birde ön fren manetinde ve arka frende çok boşluk var. Bu arada 3 ten 2. vitese attığımda debriyajı yavaş yavaş bıraktığım an gelen takırtı sesine bi anlam veremedim ama hayli korktum. Zincir dişlisi sıyırıyorsa ok ama bu ses motordan geliyorsa vites dişlilerinde bi problem olabilir. Zincir gerginliğine ve dişli durumuna bakarak bu sesin zincir ve dişlilerden gelip gelmediğini anlayabiliriz.
Yasin motorları değiştiğizde motorumu çok beğendi. Viteslerin çok sesiz, yumuşak, frenlerin çok konforlu olduğunu söyledi. Satılık dermişim

Yok aman Allah korusun.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:17 ----------
Km aldatıcıdır arkadaşlar, bakın ben kendi motorum haricinde km si çok daha düşük farklı cbf 150 ler sürdüğümde bunu hep hissediyorum. Yasin' e (warlike41) sorun anlatsın 22 bindeki bi cbf ile 10 bin deki bi cbf in arasındaki farkları anlatsın size. 22 bindeyim. 2009 model, şu anda isteseler 3000 e ben vermem.