Neye görecen adaşım, dün dedim ya karıcım oraya gitmek istemiyor diye

r:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:54 ----------
Tayfuncum ben gerçekleri söylerim, bunu herkes bilir. Üstelik bunu söyliyeeck kaç tane babayiğit var bi göstersene :mrgreen:[/QUOT
günaydın adana mt.
senin gerçekleri söylediginden ne şüphesi abi altına imzamı atarım. ama gerçekleri söyleyecek babayigit varmı bilmem, ortada bir sürü çakma mı diyorlar yan sanayi mi artık çok var o dediginden :mrgreen::mrgreen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:32 ----------
Ben gelirim muzaffer abi.....Narlı kuyuya değil sen iste dünyanın öbür ucuna gene gelirim.......maksat muhabbet olsun...maksat dostlarla olalım....öyle senede iki tane geziye gelipte ben buraya gelmem ben şuraya gelmem diyenlerden değilim abi....gönüller bir olduktan sonra gerisi boş....
Kanka sözüm meclisten dışarı ha .... üstüne alınma.....
muzaffer (mersedes) abi bu senin kanka bilmiyorumya yanık ya kokutmaya başladı koku ceyhana kadar geldi abi önlemini all.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:35 ----------
bakma o asilsaze torunu ses var görüntü yokkkkk.canım benimmm
muzaffer(fazerr) abi naptın bu hüseyin abiye sen ya ne dersen okeyliyor iyide bağlmaşşsın hee ASİLZADE TORUNU, canımm benimmm ohh ohh allah versin hep destek tam destek :mrgreen::mrgreen: