[Adana - MT]

herkese iyi akşamlar,pazar ne güzel lokmaları götürmüşsünüz,helal olsun size,ben işimden dolayı gelemedim,muzaffer abim biliyoooo,

tayfunum cümlelerini iyi seç yoksa işin içinden çıkamazsın,muzaffer abiyle uğraşacağına git hiltondan kendini boşluğa bırak ama altında motor olmasın

cengiz abi uyarılarını dikkate ve kaale kesinlikle alıyorum saygılar.bundan sonra hitab ve kullanacağım sözleri çok ama çok dikkatli seçecegim desemde hep çakma işlerle ugraşıyor bu fazerr muzaffer abi hee dediklerini yaparmı yapar ama bilirki kalbimizde bir artniyet olmadığını (nasıl cengiz abi baglıyabildimmi yalakalık kısmıydı çaktırma) iyi bi abimiz severiz kendisini var olsun milletimiz sonu bişeye benzemedi ama idare ettttt.....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aa demirgürselim yaşıyor,

tayfunum anladın sen onu,benim başıma geldiği için uyarıyorum,çook tehlikeli ama bir okadarda masuuuuuuuumm:p

tayfuuuuuuuunnn bak damarıma basıyon seni kibarca tehdit ediyorum ispatı sevgili adaşımın bacımsız gezi fotografı istersen senin resimlerini daha profosyönelce evine postalıyabilirim artık kimlerin eline geçer bilemem bundan sonra yazacaklarını 10 kere düşün öyle yaz bana hitaben:queen::queen:
muzuzenci.jpg

bunasıl bir resim böyle yav yenge görmesin muzaffer (mersedes) abime bunu mu yakıştırdın fotomontaj (çakma) resim yaparak mı tehdit ediyorsun bul resmin orjinalini boynum kıldan ince bize orjinali lazım ölee çakma sonradan uydurma evrak resim istemezük bu milletin başına ne geldiyse hep sahte evraktan sahte imzadan hatta yetmezmiş gibi fotomontajlı( çakma) resimlerden geldi sen orjinalini bul ben 10 seferde düşünürüm hatta elinde varsa şimdiden düşünmeye başlar bilmukabele yazacaklarımı cımbızınan seçerim klavyeden öyle çıkartırım:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ben çekiliyorum artık gerisi sana kalmış tayfunum,seni uyardım ama nafile,çakma montaj falan,senkromeç dişlilerinin sesini duyar gibi oldum

bunasıl bir resim böyle yav yenge görmesin muzaffer (mersedes) abime bunu mu yakıştırdın fotomontaj (çakma) resim yaparak mı tehdit ediyorsun bul resmin orjinalini boynum kıldan ince bize orjinali lazım ölee çakma sonradan uydurma evrak resim istemezük bu milletin başına ne geldiyse hep sahte evraktan sahte imzadan hatta yetmezmiş gibi fotomontajlı( çakma) resimlerden geldi sen orjinalini bul ben 10 seferde düşünürüm hatta elinde varsa şimdiden düşünmeye başlar bilmukabele yazacaklarımı cımbızınan seçerim klavyeden öyle çıkartırım:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
ulen tayfun dimekki sen laftan anlamıyon demek haaaaaaaaaaaaaaaaa:pr:seni kayseri pastırması gibim yapcemmmm.demedi deme:bounce:busefer şanzıman dişlilerimi sanem gösterecemmm.dedmedi deme.kork benden:queen::queen:

günaydın arkadaşlar
helal olsun bana bora abiden önce davrandım:p.eeeeeeeeeee yaş farkı tabi:mrgreen:

Adana İl Temsilcisi
günaydın millet,neşeniz daim olsun.:p

demirgürsel,sen öyle san,:queen:ben açtım da akşam yazılanları okuyordum he hee.:queen:

günaydın herkeşe,hayırlı işler dilerim kazasız sürüşler dilerim

iyi uykular ciğerimmmmmmm

bu hafta nereye dakılıyos,mersin diyeni vururum:pr:

bu hafta mersin narlıkuyu yörükte kahvaltı...sonra narlıkuyunda lokma tatlısı.okadar gelmeyenler pişman olmaz ...gelmek istemeyenler liste oluştursun ki ben görimmmmmmm.bakem.

bu hafta mersin narlıkuyu yörükte kahvaltı...sonra narlıkuyunda lokma tatlısı.okadar gelmeyenler pişman olmaz ...gelmek istemeyenler liste oluştursun ki ben görimmmmmmm.bakem.

Neye görecen adaşım, dün dedim ya karıcım oraya gitmek istemiyor diye :pr:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:54 ----------

öncelikle hayırlı akşamlar adana mt. Muzaffer abi çok açık sözlüsün tebrik ediyorum sen demesen böyle nasıl olsa diger fazerrr olan muzaffer abi bi kulp bulurdu(gerçi gene bişeyler bulur ama ) :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Tayfuncum ben gerçekleri söylerim, bunu herkes bilir. Üstelik bunu söyliyeeck kaç tane babayiğit var bi göstersene :mrgreen:

babayiğit ben varım muzocum,

sencerim bizde seni seviyoruz

narlıkuyu,yörük çadırı beni bozar,zeki ağamla bir konuşayım pazar belki oraya giderim,çelemliye denize karşı mangalda sucuk yemeğe

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar