adana motokrostan hafif gezi karaysalı kızıldağ.

sağolun adanalı dostlar allah kaza bela vermesin, doğa gibisi varmı acaba harika bir olay teşekkürler paylaşım için :rendeer:

ne kadarda cabuk gecıyor gunler özlemısım be bu sıteyı.vay be tam 3 yıl olmus.

bana ne bana ne ben de istiyorum ya... ama olmaz ki ya... Haksızlık ama ya.... ben de ben de bana ne..... ıngaaaaaa :) :) :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:55 ----------

Croscumu olsaammm:p:bounce:

Krosçu olunmaz. Zaten her insan biraz krosçudur. Sadece farkındalık gerekiyor :wiinkk: :cat:

bana ne bana ne ben de istiyorum ya... ama olmaz ki ya... Haksızlık ama ya.... ben de ben de bana ne..... ıngaaaaaa :) :) :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:55 ----------

Krosçu olunmaz. Zaten her insan biraz krosçudur. Sadece farkındalık gerekiyor :wiinkk: :cat:

ne zaman istersen. zaten kapımız duvarımız yok gönlümüzde hep açık bekleriz. inşallah tdm ye kavuşursun güzel makina.:rendeer:

Süpersiniz valla :) size gıpta ediyorum şimdi,adrenalin doğa özgürlük ve heyecan hepsini yaşıyorsunuz süper valla helal olsun...

eywallah abi :bounce:
gelmeyi çok isterim ama kısmet bakarsın belki işler yolunda gider yazın uğrarım Adanaya :)

kısmet gelirsen görüşürüz inşallah.:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:22 ----------

http://img38.imageshack.us/my.php?image=p1030932p.jpg

İsde guc diye ben bunlara derim...Gerisi yalan...
Harika bir paylasim...
Cok tesekkurler...:cat:

sağol gardaş ısrarla tavsiye ederiz.:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:23 ----------

Süpersiniz valla :) size gıpta ediyorum şimdi,adrenalin doğa özgürlük ve heyecan hepsini yaşıyorsunuz süper valla helal olsun...

komşu 1gün senide götürelim gelirsen.:)

....:) HOCAM süpersiniz ,ellerinize ,tekerlerinize sağlık.

Sizin de dediğiniz gibi, dağlara arkadaşlar dağlara.....:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar