ulan hacı cav cav iyiki bi 20 gayem nakliye ödedin ha...ömür boyu suratıma vurcan galiba...
![]()
Yok Metocum, neye suratına vuram
Son düzenleme:
ulan hacı cav cav iyiki bi 20 gayem nakliye ödedin ha...ömür boyu suratıma vurcan galiba...
![]()
çorluda pirelli lastik 45 ytl varmı alan ihtiyacı oln varsa kargo bedava![]()
metehan sende hemen balık gibi atladın benim amacım gaz vermekti hahahaha![]()
kesin İlhan var işin içinde...
![]()
arkadaşlar nasılsınız, ulen hayırsız meto napıyosun naptık ne ettik sorduğunmu var neyse nası bilirdiniz cbf i..geçen yıl bu zamanlar enduro aracı olarak kullanıyordum arkadaşı dökülmedi ama söküldü![]()
arkadaşlar nasılsınız, ulen hayırsız meto napıyosun naptık ne ettik sorduğunmu var neyse nası bilirdiniz cbf i..geçen yıl bu zamanlar enduro aracı olarak kullanıyordum arkadaşı dökülmedi ama söküldü![]()
oo aykoş nettin lan kekoro...Bodrumda guletin var oh mis...dünya tınında değil...kralsın...biz burda çukurlarla uğraşalım...sellerle boğuşalım sen kebap yap...:cherry:
sana motor veren zihniyeti ben...:queensikopatsın sen hacı...
![]()
evet cbf e biraz dişli lastik taktımı gitmeyeceği yol yok gibime geliyo bu haliyle bile gidiyo
ooo meto valla ben böle ...oktan sezon görmedim kanki iş miş yapamadık valla işler bitti valla enduro mevsimi açılıyor dur ben bi cbf alıp parçalıyım bu sene gene burdakiler pek bilmez beni kanka:wiinkk:nası bi anomali oldugumu en azından yeniler bilmez![]()