- Konu Yazar
Büyükşehir çalışıyor...muş.....
he NASA ile ortak çalışıyor evet...:queen:
Dünya üzerindeki kraterler konusunda ortak bir çalışmaları var...en son çalışma ise Eminönü Galata köprüsünde bulunan krater...
siz deyin çukur ben diyim krater...
ulan böyle çukurmu olur su kuyusu mübarek...buna bir motorcu kardeşimin düştüğünü düşünemiyorum...yani bırakın jant kırmayı lastik patlatmayı bu adamı asfalta yapıştırır...
anlık refleksle kurtulana ne mutlu ama dikkatsiz veya dalgın bir anınızda ne olacağı belirsiz...
evet canımız hayatımız bu kadar ucuz...
4 tekerler içinde tehlikeli...sizlerle paylaşmak istedim...
işin ilginc yanı ise 100 metre ötesinde Belediye Başkanı Topbaşın Saray Muhallebicisi var...yahu caaanım başkanımın hatırıda yokmu...hani dükkanında muhallebi yemek ister falan azar işitmeyin diye dedim...yoksa 17 milyon İstanbullunun umrunuzda olduğunu sanmıyorum...
Az ileride Kadir Topbaşın tatlıhaneleri...
Saray Muhallebicisi...Yüce Mevlam Topbaşa dünyada cenneti bahşetmiş...
buda benim havyar teknem...hor görme Mercedesi...:queen:
o çukura AMAN DİKKAT...
he NASA ile ortak çalışıyor evet...:queen:
Dünya üzerindeki kraterler konusunda ortak bir çalışmaları var...en son çalışma ise Eminönü Galata köprüsünde bulunan krater...
siz deyin çukur ben diyim krater...
ulan böyle çukurmu olur su kuyusu mübarek...buna bir motorcu kardeşimin düştüğünü düşünemiyorum...yani bırakın jant kırmayı lastik patlatmayı bu adamı asfalta yapıştırır...
anlık refleksle kurtulana ne mutlu ama dikkatsiz veya dalgın bir anınızda ne olacağı belirsiz...
evet canımız hayatımız bu kadar ucuz...
4 tekerler içinde tehlikeli...sizlerle paylaşmak istedim...
işin ilginc yanı ise 100 metre ötesinde Belediye Başkanı Topbaşın Saray Muhallebicisi var...yahu caaanım başkanımın hatırıda yokmu...hani dükkanında muhallebi yemek ister falan azar işitmeyin diye dedim...yoksa 17 milyon İstanbullunun umrunuzda olduğunu sanmıyorum...
Az ileride Kadir Topbaşın tatlıhaneleri...
buda benim havyar teknem...hor görme Mercedesi...:queen:
o çukura AMAN DİKKAT...
Son düzenleme: