Yanlız bizim milletimizde de şöyle bir olay var, motorun civatası değişse insanlar 2 kere düşünüyor. Hele boya, parça değişimi vs. dendimi motora bitik gözüyle bakılıyor.
Ben ne olursa olsun net ve tam bilgi verilmesinden yanayım ama arkadaşın durumunu da ben alıcıların bu gereksiz tutumuna bağlıyorum. Ne diyelim artık iki taraf için de hayırlısı olsun..
en sonunda durumun farkında olan bir kaç kişinin çıkması sevindirici..
bir şey orjinali ile dğeişmişse sorun yoktur..
bi civata bile turk milletinn gözünde sorun noluor gerçekten görkem sitenin eski müdavimlerinden beni şahsen olmasada tanır onada sorun.. üçkagıtçı birimiyim die aksini sölyeceğini sanmıyorum..
aynı zamanda bir şey eskisi kadr özenle ve güzel toplanmışsa sıkışıklıkdan dolayıda değernin altında sartılmışsa bu illa yandıgındna dolayı değildir
o kaa tutan arkadaşlara soruyorum şimdi:?
sizce 2007 model cbr nekadar eder:?
adamlar 2005ine 2900 -3200 arası istiyor ve km side yuksek
ben km yide söyledim 25,000 die ve gerçek kmsi birebir orjinal parçalarla aynı şekilde özenle binicem die yaptırdım..
2750 lira büyük para değil ve o motorun degerinin çok altında.. msjların tamamını okumadan direk karalama yapan arkadaşlarımı kınıyorum zaten asaltsiz yada şereffsiz olsam sizlere yorum bile yazmadan sattım çokta tın der çeker giderdim...
motorsiklete en az 3 yılda sorunsuz binemezse o para haram olsun diede söledim sonuçta mal benim alan da satanda razı.. burda ayıplanacak yada hakaret edielce k bişi yok..
siz motorun ilk halini gördüğünüz için benim onu byatıp sattgıımı düşünüyorsunuz..
öyle değil msjları okursanız her parçasını tek tek temin ettiğimi ve yan sanayi hiç ir şey takılmadıgını yanan parçalrın hepsnin atıldıgını orjinalleri ile dğeiştiğini toplamda 3700 lria masraf ettiğimi ve o paraya daha temiz bir cbr alabileceğimi ama motorsikletimin mekaniği sagam oldugu için gerek duymadıgımı sadece elektik tesisatı ve granajlarının değiştiğini..
ve burda birini kazıklamadıgımı tam tersine ettiğim masraftan da aşağıda maddi sıkıntıdan doalyı sattıgımı
boyayıaldıgım diger mootrsikletteki parçaların çizik ve minik kırıklarından dolayı oldugunu yoksaki boya içinneden 300 lira para vereyim ki çiziken dolayı boyattım demişisn yalan söylemişsin die eleştiriyorsunuz.. onuda anlamadım yalan yok tuki çizikten dolayı boyatmıştım parçlar çizik içinde idi.. ben titiz adamım...
kazası yok demişim ee ne dicem kazamı var metal aksamında bir yerlerinde egikmi var sürüklenmemi var yok dha bir kere yere düşmed imootrsiklet..
alan kşide gitmiş servise göstermişservis kefil olmuş sorun yok alabilirsin canavar gibi saglam demiş
adam almış sikeyeti yok ama konuları okumadna burda bana saydırıp duruyorsunuz sabahtan beri aynı şyleri kaç kez yazdımm..
4000 liraya satsam ve desemki ilanda kmsi düşük bir kere yere düşmedideğişeni hiçç yok aldıgım günkü gibi orjinal vs..vs.. tmm dicem
ama ne ise onu söylemişim
yandı demedim gerekte yoktu şahinle bmw ikiside sıfır olsaama deselerki bmw yandı ama orjinal fabrikadan tmiz ettiğimiz parçlarla değiştirdik..
genede gidip bmw yi almazdık.. çükütürk zihniyeti kazıklıyor derdik ama bir şey orjinal parçaları ile yetkili serviste yapılıyorsa sorun yoktur..
lütfen birilerini karalamadan önce yada beni bu forumdaki msjlarımı okuyun ondan sonra bu konudakileride okuyun sonra benim nasıl biri olduguma karar verin...