Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

30 Una kadar cidden satıyorum.. Sonrasında zaten Rize'ye gidiyorum; Kullanacağım Satılmazsa :)

@ SADO ;

Sado'cuğum; M3 diye bir sprey aldım; Hem yağlayıcı Hem de Kirleri akıtıyor... Bundan al istersen...UCuz da bişey.. Sıkıyorsun, Sonra bir bez ile hafifçe üstünden gecince tertemiz oluyor..Ben dün önce Sıcak su ile sildim zinciri sonra bu spreyi sıktım parlıyor şimdi zincirim...

Bu arada UFUK ve FUAT dediğin kimlerdir ? Daha açsana konuyu :)

bi bakayım netten varmı buralarda M3..

yaw bizim teyzeler var çiftlikköyde onun çocukları işte yaklaşık 30 yaşlarında olmaları lazım, bende epeydir görmedim belki dedim tanırsın

Yok SaDo ; Çiftlikköy ayrı bir ilçe :) Ordan 3-4 kız arkadas dısında tanıdığım yok :)

Şu güzelliğe bakın abileri :)

Son düzenleme:
çakoooooo okusana el kitapçığını:p adamlar bas bas o-ringli zincir o yüzden düzgün bi temizlik malzemesi kullanın diyoooo

ÇAKOO=problem sorun:queen::pr:

ha çakocan bu arada makina çok güzelde o benzin göstergesi neden diplerde geziyo yazık valla hyo aç brakılacak makina değil. :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:33 ----------

sen değilsin memedim.hani çinden sonra kopyalamada aynı ürünün sahtesini yapmada bizim sanayimiz birebir ya seninde kopyeni yaptıkk aaa bir baktık aynı sen..ama turuncu hyoya bindirdik seni.: ))) unutmadık seni yani merak etme

abimsin:rendeer: bizim pantlon işi ne oldu abicim:salut::silent:

Memo'cuğum; Dipte değil normalde; Ama durduğu yerde ilk kontağı cevirince sıfır gösteriyor ya ondan öyle :)

Memo'cuğum; Dipte değil normalde; Ama durduğu yerde ilk kontağı cevirince sıfır gösteriyor ya ondan öyle :)

ya şekerim hikaye okuma bana o olay en baba 3-4 saniyelik bişi..ne yani kontağı çevirip anında bastın denklaşöre..hani tabi janım banane tabiikide:) ben genede şuraya dikkatini çekeyim deiplerde takılırsan gösterge müşürü takılıyo hatta bir diş gösteriyor ama senin benzin bitiyor..benim başıma geldi basıyom marşa hırhır hır yok arkadaş yok bujiyi kontrl et yok değiştir..allahtan nasıl olduysa birimi söyledi ne oldu şnun benzini bitmiş olmasın dedim..salladım makinayı ses yok bir litre benzin aldım doldurdum depoya bir marş saat gibi sayıyor:queen::queen: ondan yani hem senin garanti olayıda sakat kösmesinler sonra bi benzin müşürü janım:)

Yok sekerim; Benim benzin 2.cizgiden aşağıya düşmez :) Kontagı acıp tabi ki hemen resmi cektim :) Napacaktım bekleyecek miydim :)

sen değilsin memedim.hani çinden sonra kopyalamada aynı ürünün sahtesini yapmada bizim sanayimiz birebir ya seninde kopyeni yaptıkk aaa bir baktık aynı sen..ama turuncu hyoya bindirdik seni.: ))) unutmadık seni yani merak etme

hehehe :queen::queen:

fotodakiler soldan sağa :) 1.fearsleboyy(ahmet) 2. bendeniz copy_x (mehmet) 3.kemalettin (kemalettin)..:queen: adamı böyle sergilerim işte hehehe:bounce::rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:30 ----------

Yok sekerim; Benim benzin 2.cizgiden aşağıya düşmez :) Kontagı acıp tabi ki hemen resmi cektim :) Napacaktım bekleyecek miydim :)

polemik açama uleen:queen: 3 saniye beklemedinmi boş motor işte boooşşş
:cherry:

Aboooo :cyclopsan iLHan geçmiş olsun ne oldu buna böyle :cyclopsan

@ copy_x

Şu fearsleboyy; 5. vites 8ooo devirde 160 gören arkadasımız mı :queen:

Aboooo :cyclopsan iLHan geçmiş olsun ne oldu buna böyle :cyclopsan

@ copy_x

Şu fearsleboyy; 5. vites 8ooo devirde 160 gören arkadasımız mı :queen:

İLHAN geçmiş olsun kardeşim...

çako kardeşim o ahmet değil o siyah motor ben kullandım öyle bişi yoktu..
:bounce:

bi yerim kırılsa daha iyiydi mal gibi oldum 4-5 günü hatırlamıyorum.. yaptığım şeyleri unutuyorum

okudum şimdi kazanın ayrıntısını, beterin beteri var şükretmek gerek iki kaza yapmışın ucuz atlatmışın ikisindede, en kısa zamandada düzelirsin inş. sıkma tatlı canını kardeşim, bir yerlerinin kırılması sakat kalma ihtimali daha kötü,, en kötü kazan bu olur umarım ..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar