Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar; Bizim motorların Zinciri O-ring li mi? Ona göre Castrol zincir yağı alacağım... Fabrika cıkıs zinciri O-Ringli mi ? Buyrun Fotoları...

Arkadaşlar; Bizim motorların Zinciri O-ring li mi? Ona göre Castrol zincir yağı alacağım... Fabrika cıkıs zinciri O-Ringli mi ? Buyrun Fotoları...

çakoooooo okusana el kitapçığını:p adamlar bas bas o-ringli zincir o yüzden düzgün bi temizlik malzemesi kullanın diyoooo

Şimdi git bagajı aç kitapcığı cıkart sayfayı bul :p Hem de Konuya renk gelir :)

Sado'cum; Castrol un Temizleme Spreyini alayım diyorum? Ne dersin? Onu bulabildim burda sadece ?

cako sana ulaşamıyoruz mezit seni aramış ama ulaşamamış...biz 6 motor Yalovada olucaz saat 17. civarları haberin olsun...Çınarcığa geçicez öperim...

Abi ulastık birbirimize :) Ben Simdi Yalova merkeze geciyorum ama Cınarcık işi ne olur bilmiyorum :) saat geç oluyo cünkü...

Şimdi git bagajı aç kitapcığı cıkart sayfayı bul :p Hem de Konuya renk gelir :)

Sado'cum; Castrol un Temizleme Spreyini alayım diyorum? Ne dersin? Onu bulabildim burda sadece ?

valla pahalı ama başka çare yok... gaz yağı bulmam lazım benim bu seferki temizlik için yoksa iflas edecem :cherry:

cako bu arada sen Ufuk ve Fuat abimi tanıyormusun gerçi biraz büyüktür onlar, soyadları Uzmandı herhalde

@ SADO ;

Sado'cuğum; M3 diye bir sprey aldım; Hem yağlayıcı Hem de Kirleri akıtıyor... Bundan al istersen...UCuz da bişey.. Sıkıyorsun, Sonra bir bez ile hafifçe üstünden gecince tertemiz oluyor..Ben dün önce Sıcak su ile sildim zinciri sonra bu spreyi sıktım parlıyor şimdi zincirim...

Bu arada UFUK ve FUAT dediğin kimlerdir ? Daha açsana konuyu :)

sahibinden.com da Motorsiklet ilanlarında Kanuni kısmına da gt 250 r eklenmiş. Daha önce baktığımda yoktu. İlanlar 17 Eylülden sonra başlıyor. Fazla ilan verilmemiş. Belki biliyorsunuzdur ama haberi olmayanlara duyurulur.

cakalaz

Sen motoru satıyon mu hacı ilandaki sana benziyo.:)

17914786o73.jpg

http://www.sahibinden.com/30_una_ka...n_orjinal-93WQQaXQQ17914786WQQpXQQdisplayitem

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar