Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

SAdo sen dün çektigim resimleri görsen dudağın uçuklardı=)
Bi program ındırım resmin boyutlarını küçültmek için,yanlışlıkla bütün resimleri sildim..
Malesef ama çekicem bugun tekrar=)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:22 PM ----------

NEYSE NERDE KALMISTIK BİR İKİ RESİM DAHA KOYAYIMDA FORUM BIRAZ RENKLENSİN YAA...HİÇ OLMAZSA BU MOTORU BİLMEYENLER ŞEKİL FALAN GÖRSÜNLER

BU ARKADAŞI TANIYAN VARMI ARANIZDA ÖZELLİKLE MARDİNLİ MEHMET SEN BAK

BENDE RESİM DAHA YÜZLERCE AMA SIKILMAYIN DİYE KOYMUYORUM.

anaaa vallahide BEENN:rendeer::cat::bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:35 PM ----------

:rendeer:
Eyvallah kardeşim habedar ederim kesin kısmet olurda gelirsek COP_X

mutlaka kardeşim beklerim..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:37 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:35 PM ----------

Hadi Hadi Fotoğraf yükleyin :) Yarın yeni cekip yükleyeyim bari :)

ula çako eline sağlık..yoksa elime sağlıkmı desem:queen::queen:
iki ama valla hani bizim bir zamanlar araştırmada olduğumuz dönemler varrdıya şimdi öyle abilerimiz kardeşlerimiz olursa daha kolay karar verirler:bounce::p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:37 PM ----------

yaw kardeşim benim motor neden böyle parlamıo:pr::pr::pr::pr::pr::pr: ne yapıon motora sırrını açıkla!! :bounce::bounce::queen::queen:

sado seninkide gri idi değilmi acaba bu jant stickerleri bizim içinde güzel durmazmı???

: ))

anaaa vallahide BEENN:rendeer::cat::bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:35 PM ----------

:rendeer:

mutlaka kardeşim beklerim..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:37 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:35 PM ----------

ula çako eline sağlık..yoksa elime sağlıkmı desem:queen::queen:
iki ama valla hani bizim bir zamanlar araştırmada olduğumuz dönemler varrdıya şimdi öyle abilerimiz kardeşlerimiz olursa daha kolay karar verirler:bounce::p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:37 PM ----------

sado seninkide gri idi değilmi acaba bu jant stickerleri bizim içinde güzel durmazmı???

sen değilsin memedim.hani çinden sonra kopyalamada aynı ürünün sahtesini yapmada bizim sanayimiz birebir ya seninde kopyeni yaptıkk aaa bir baktık aynı sen..ama turuncu hyoya bindirdik seni.: ))) unutmadık seni yani merak etme

@ Sado ;

Dostum Motor parlatmak için ceşitli ürünler var :) Ben de Ayda bir kıullanıyorum. Hem güzel bir Parlaklık, bakım ve temizlik ürünü; Hem de üzerinde yağmur, su, pislik kalmıyor :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:14 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:54 PM ----------

Arkadaşlar; 2-3 saat kadar önce İST-İZMİT otoyolunda Kırmızı Bir ST KANUNİ GT 250R Gördüm; İzmit Tarafına gidiyordu...

Burdan birisine mi ait acaba ?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
faredir fareee

ben yaptım 10gün kadar oldu acayip yakışıyo sende geç kalmadan yap mutlaka :cat::cat:

03102009705.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:44 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:43 AM ----------

@ Sado ;

Dostum Motor parlatmak için ceşitli ürünler var :) Ben de Ayda bir kıullanıyorum. Hem güzel bir Parlaklık, bakım ve temizlik ürünü; Hem de üzerinde yağmur, su, pislik kalmıyor :)

şu aralar nakit sıkıntısı çekiyorum en kısa zamanda bi kurcalarım konuyu sağol cako

Arkadaşlar; Bizim motorların Zinciri O-ring li mi? Ona göre Castrol zincir yağı alacağım... Fabrika cıkıs zinciri O-Ringli mi ? Buyrun Fotoları...

Son düzenleme:
hasan pinar neden sattın acaba hyo sen?
bide arkadaşlar gt250r 2010 yeni kasa nezman gelecek son sorum ; BU MEVSİMDE SIFIR MOTOR ALINIRMI? (İSTANBUL)
ŞİMDİDEN TEŞKÜELER...

Son düzenleme:
hasan pinar neden sattın acaba hyo sen?

Türkçeyi yeni öğrenen yabancılar gibi soru sormuşsun bu ne hal ya:pr::pr::pr::pr:

adamın avatarının altında motoru ne yazıyor görmüyormusun:cat:

bide arkadaşlar gt250r 2010 yeni kasa nezman gelecek son sorum ; BU MEVSİMDE SIFIR MOTOR ALINIRMI? (İSTANBUL)
ŞİMDİDEN TEŞKÜELER...

2010 model ayağını unut bence......

0 motor her mevsimde alınır neden alınmasın ama ne gerek var 2. el fiyatları dehşet derecede düşmüşken?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:18 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:15 AM ----------

cako resimler süper allah kaza bela vermesin aman diyorum! birde taz çok yakışmış hee :)

evet zincir o ring, bu arada resimdeki hali temizlenmiş hali mi yoksa "pis" zincirin mi?? benim temizlenmiş hali gibi duruyo :queen: Allah cızırtını versin Bahaous motor yağları elemanı!!!(kulakları çınlasın)

Arkadaşlar Hyo GT250R almayı düşünüyorum motor'a yeni başlıyacağım kullanabilirmiyim acaba bana bu konuda yardımcı olabilirseniz görüşlerinizle sevinirim.Sonuçta Super Sport motor çok zorluk çekermiyim bu tarzda ne gibi sıkıntılar vs olur bilgilendirirseniz sevinirim...

Not: Almayı düşündüğüm iki motor var onlarda Hyo GT250R-Yamaha YZF R125 iki motor arasındaki fiyat farkına takılmadan anlatın yanlız :)

eger yenı baslıcaksan ıkısıde olabılır.ama hyosung un yzf r125 e gore daha atak ve daha hızlı oldgunu soleyebılrm sana ama kalıte olarak yzf yamaha yanı ona dıcek fazla bırsey yok oda bır baslangıc motorudur.ama senın yerınde ben olsa hyosung alırdım :wiinkk:

eger yenı baslıcaksan ıkısıde olabılır.ama hyosung un yzf r125 e gore daha atak ve daha hızlı oldgunu soleyebılrm sana ama kalıte olarak yzf yamaha yanı ona dıcek fazla bırsey yok oda bır baslangıc motorudur.ama senın yerınde ben olsa hyosung alırdım :wiinkk:

Sağol yorumun için coscos23 vitesli motor sürmediğim için hiç hemde tip olarak Super Sport tarzı zorluk çekermiyim acaba.

benım hıc motorum yoktu ılk motorum keeway super lıght dı surmeyı bılmıyordum,sadece arada scooter kullanmıstım aldıgm adam bıraz gsterdı vıteslıyı 3 4 gunumu almadı raht kullanmam.zorlanmazsın mrk etme ama hyosung guclu makınadır.alısman bırz daha zamn alır tabıkı.

benım hıc motorum yoktu ılk motorum keeway super lıght dı surmeyı bılmıyordum,sadece arada scooter kullanmıstım aldıgm adam bıraz gsterdı vıteslıyı 3 4 gunumu almadı raht kullanmam.zorlanmazsın mrk etme ama hyosung guclu makınadır.alısman bırz daha zamn alır tabıkı.

Himm sağol dostum yorumların için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar