yaw kardeşim benim motor neden böyle parlamıo
Eyvallah kardeşim habedar ederim kesin kısmet olurda gelirsek COP_X
Hadi Hadi Fotoğraf yükleyinYarın yeni cekip yükleyeyim bari
![]()
yaw kardeşim benim motor neden böyle parlamıor:
r:
r:
r:
r:
r: ne yapıon motora sırrını açıkla!! :bounce::bounce::queen::queen:
anaaa vallahide BEENN:rendeer::cat::bounce:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:35 PM ----------
:rendeer:
mutlaka kardeşim beklerim..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:37 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:35 PM ----------
ula çako eline sağlık..yoksa elime sağlıkmı desem:queen::queen:
iki ama valla hani bizim bir zamanlar araştırmada olduğumuz dönemler varrdıya şimdi öyle abilerimiz kardeşlerimiz olursa daha kolay karar verirler:bounce:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:37 PM ----------
sado seninkide gri idi değilmi acaba bu jant stickerleri bizim içinde güzel durmazmı???
sado seninkide gri idi değilmi acaba bu jant stickerleri bizim içinde güzel durmazmı???
@ Sado ;
Dostum Motor parlatmak için ceşitli ürünler varBen de Ayda bir kıullanıyorum. Hem güzel bir Parlaklık, bakım ve temizlik ürünü; Hem de üzerinde yağmur, su, pislik kalmıyor
![]()
hasan pinar neden sattın acaba hyo sen?
bide arkadaşlar gt250r 2010 yeni kasa nezman gelecek son sorum ; BU MEVSİMDE SIFIR MOTOR ALINIRMI? (İSTANBUL)
ŞİMDİDEN TEŞKÜELER...
eger yenı baslıcaksan ıkısıde olabılır.ama hyosung un yzf r125 e gore daha atak ve daha hızlı oldgunu soleyebılrm sana ama kalıte olarak yzf yamaha yanı ona dıcek fazla bırsey yok oda bır baslangıc motorudur.ama senın yerınde ben olsa hyosung alırdım :wiinkk:
benım hıc motorum yoktu ılk motorum keeway super lıght dı surmeyı bılmıyordum,sadece arada scooter kullanmıstım aldıgm adam bıraz gsterdı vıteslıyı 3 4 gunumu almadı raht kullanmam.zorlanmazsın mrk etme ama hyosung guclu makınadır.alısman bırz daha zamn alır tabıkı.