o zaman banada borç versene :cherry: kursa gitmem lasım bi iş için
borcu boşver sen gel yanımda çalış
o zaman banada borç versene :cherry: kursa gitmem lasım bi iş için
borcu boşver sen gel yanımda çalış:bounce:
@ SADO ;
Sado'cuğum; M3 diye bir sprey aldım; Hem yağlayıcı Hem de Kirleri akıtıyor... Bundan al istersen...UCuz da bişey.. Sıkıyorsun, Sonra bir bez ile hafifçe üstünden gecince tertemiz oluyor..Ben dün önce Sıcak su ile sildim zinciri sonra bu spreyi sıktım parlıyor şimdi zincirim...
Bu arada UFUK ve FUAT dediğin kimlerdir ? Daha açsana konuyu![]()
çakoooooo okusana el kitapçığınıadamlar bas bas o-ringli zincir o yüzden düzgün bi temizlik malzemesi kullanın diyoooo
sen değilsin memedim.hani çinden sonra kopyalamada aynı ürünün sahtesini yapmada bizim sanayimiz birebir ya seninde kopyeni yaptıkk aaa bir baktık aynı sen..ama turuncu hyoya bindirdik seni.: ))) unutmadık seni yani merak etme
Memo'cuğum; Dipte değil normalde; Ama durduğu yerde ilk kontağı cevirince sıfır gösteriyor ya ondan öyle![]()
sen değilsin memedim.hani çinden sonra kopyalamada aynı ürünün sahtesini yapmada bizim sanayimiz birebir ya seninde kopyeni yaptıkk aaa bir baktık aynı sen..ama turuncu hyoya bindirdik seni.: ))) unutmadık seni yani merak etme

Yok sekerim; Benim benzin 2.cizgiden aşağıya düşmezKontagı acıp tabi ki hemen resmi cektim
Napacaktım bekleyecek miydim
![]()
Aboooo :cyclopsan iLHan geçmiş olsun ne oldu buna böyle :cyclopsan
@ copy_x
Şu fearsleboyy; 5. vites 8ooo devirde 160 gören arkadasımız mı :queen:
gecmiş olsun ilhan,, sende bişi yoktur inşallah ?
bi yerim kırılsa daha iyiydi mal gibi oldum 4-5 günü hatırlamıyorum.. yaptığım şeyleri unutuyorum