Bana bak arkadaşım ! Sizin gibiler yüzünden artık 2. el motor alamaz olduk herşeyi göze alarak sana bu yazıyı yazıyorum siteden banlayabilirsiniz beni bu yaptıgımın yanlış oldugunu düşünebilirsiniz ama ben bunu buraya yazmazsam gece rahat uyuyamam! Çakallık yapma ! bu topic i okudugumda senin adına çok üzülmüştüm umarım mutlu olur demiştim taaaki şu ilanını görene kadar ;
http://www.sahibinden.com/kredi_bor..._bu_fiyat-84WQQaXQQ17852490WQQpXQQdisplayitem
Çiziklerden dolayı boyatmışmışmış !
Biraz adam olun gururunuzla ilan verin sahtekarlık yapmayın !
Lütfen beni haklı bulanlar desteklesin..Haksızmıyım arkadaşlar bu yapılan ayıp değilmidir ?..böyle adamlar yüzünden kimseye inanamaz 2. el motor alamaz olduk ! Yaşadığın şanssızlık büyük bi şanssızlık olabilir bu olaydan olabildigince az zararla kurtulmak isteyebilirsin ama bu yaptıgın diğer insanın hakkını yemektir..Sırf 1000 ytl daha fazla para alayım diye belkide kredi çekip borç alıp şöyle böyle bu motoru zar zor alabilen bi adama bu motoru bu yalanla satarsan ben senin insanlıgından şüphe ederim..Gerçi artık devir çok değişti..Görüldüğü gibi
dostum motorsiklet yandı yada yanmadı demedim.
birincisi kendinzi benim yerime koyun
ikincisi motorsikeltin resimlerine bakın önce bir sorun varmı görüntüde
zaten yanan yeri dış aksamı ve elektronik aksamı idi komple değiştirdim
ve 2500- 3000 lira arası masraf ettim ..
şimdi kaça sattım 2750 :?
sizce üstünden karmı ettim :? hayır çünkü kredisi toplaması vs.. derken 10,000 tl para harcamışım 2750 liraya satmışım buraya kadar kafanız basmıyorsa hesap makinası alın hesaplayın
ikinci durum motordan anlamayan konuşmasın çünkü yanan elektrik ve plastik aksamı şasede motorda bişi yok zatne sıfır gibi baştan sona değişti toplandı motorsiklet ne yani illla fabrikadan çıktıgı gibimi satılacak
ilandada demiyorki yandı yanmadı kazasız sorunsuz demişim ayrıca krediborcum nedeni ile sattım gerçekten çünkü araba aldım kış dolayısı ile..
yargıusız infaz yapmayın motorikleti görmedende konuşmayın boş yere...
motorsiklet sadece sinyal flaaşörü hariç sıfırdan farksız çalışmaktaydı zaten ustunde michelin lastikler ve orjinal balatalrına 700 tl para ödedim ..
gerisini anlatmama gerek yok sanrıım reismelrini gören bir şeyi olmadıgını anlar
anlamayan odunlar lütfen yorum yazmasın mekanikten anlamayanlar...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:44 ----------
Vay vay vay. Piskinlik bukadar olur yani..
Yurdum insani demiycem cünki böyle seyler heryerde var..
Buradada var böyle kazasiz diyerek kazali araclari satmak isteyen.
Ama arkadasim böyle bir planin vardi neden buraya aktardin yanmis motorunu.
Yoksa sonradanmi geldi aklina bu plan.. Geldiyse bu topigi neden sildirtmedin?
Alan kisi simdi sana gelip seni öpse hicmi hakki yok?
Birde benim anlamadigim o sayfalarin hala orada durmasi.. SATILDI yaziyor.
Benim motorumu satin almami bazilariniz hatirlar belki..
Motorumu aldiktan en fazla 3 saat sonra nette baktim hala ilan duruyormu diye.. Acan kisi tarafindan silindi yaziyordu ve yoktu..
Biraz dürüst olalim yaaaaa..
insan olmak olabilmek bukadar kolay ve ucuz olmamali..
satılan ürünü kaldırmıyorlardır o sahibinden.com un sorunu
ayrıca sanki birininn bişeyine tecavuz etmişim gibi konuşmayın motordan analamaynda konuşmasın yanan yeri çelik xzaten yanmaz... yanan yerler plastik aksamı ve elektirk aksamıdır dikaktli bakın reismlere...
hepsi değişmiş e ozaman yangından kalan ne sorun olabilir motorsikeltte :?
zatne sorun olsa fark edilirdi sesindne görütüntüsünden adam tamriciye gösterdi servise onlar bile bişey çıakramadı taş gibi sat gibi motorsikelt fiyatıda uygun dediler alan kişide öyle aldı..
öyle şeyler yazmışsınız ki
sanki motorsikelti hile ile satmışım yada çalışmayan yolda bırakan bir motorsikelt gibi..
yaptırdıktna sonra zaten mekanikte bişey yoktu..
oakdarda masraf ettim binicem die yaptırdım satıcm die 3000 lira masraf edip artık lastik balata 700 lira toplam 3700 lira masraf edip salakmıyım 2750 liraya satayım :?
bu konuda siz arakdaşlarıma çok kızdım gereksiz yere beni sahtekar gibi göstermişsiniz yazılarınızla...
motosikletle zatne ypaıldıktan sonra ankara izmir gibi şehirlerede gitim geldim 1 senedirde biniyorum bakımı dışıdna masraf hiç olmadı hiç çıakrmadı.. demekki neymiş palstik ve elektrik aksamı mekaniği etkilemiyormuş
neymiş buda 14 yıldır sürdüğüm için bu işden anlıyorum adam gibi yaptırmışım motorsikelti..
tutupta 2007 model motorsikelti 3500 - 4000 lira ederken 2750 liraya satılmazmış
ki 3500 vermişlerdi ozaman aciliyeti olamdıgından satmamıştım..
şuan araba aldıgım için kredi borcum neddeni ile sattım vede .. ilanda yalan yok diger motorsikelti aldım parçalarını dğeiştiridğimiz onda biriki çizik ve çatlak vardı
doalyııs ile çiziklerden dolayı boyattım...
şimdi bunu anlamayanlar lütfen analamdıkları konuda yorum yapıp beni mootsiklet netteki arkadaşlarıma küstürmesinler..
kimse kimseyi kazıklamadı..
ve satıtgım motrsikelt en az düzgün bakımı ypaılırsa 3 sene sorunsuz binemezse kaza bela yapmazsa o paranında hayırını görmeyeyim...
bu kadar net ve kendime güvenerek konuşuyorum...