He he he kusura bakma. İpodtan girdigim icin dokunmatik klave ile yazdigimdan ve acele ile yazdigimdan dolayi bi harfe basacagima yanlislikla yanindaki harfe basmis oluyorum.
Tamam bidaha yazmiyacam
He abi he...bırak şimdi senin eski halinide bilirim ben tuni
ünlümotor a git mehmet abi ardımcı olur sana. en kötü yönlendirir...:cat:günaydınnn
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:14 AM ----------
arkadaşlar düvenönünde bi moto modifiyeci warmı bilen warmı? ve dükkanın adı nedir?
tuni nerdesin daha gelmedin mi kayseriye 4 gözle seni bekliyorum !........Bu arada bu gün mondial 250 mct ye bakmak için ünlü motora uğruycam inş elinde vardır
arkadaşlar ben kayseride üni okuyorum.bu 2. yılım. benim motosikletim zs 250 gs racing. motora modifiye yaptırabiliceğim nereler wwar kayseride.? yardımlarınız için şimdidek çok tşk ediyorum. msn adresimi yazıorum >>> [email protected]
vaey Tuni hşhldin gömzmz yllorad kamlmışıt. braz mtornla vait grçir pazer gröeşürüz.:cherry:
lilrap sen de hoşgeldin aramıza.akşamları çay içmeye seni de bekleriz yabancı yok
ünlümotor a git mehmet abi ardımcı olur sana. en kötü yönlendirir...:cat:
hoşgeldin.
hangi bölümde okuyorsun? bende erciyes üni de öğrenciym..
günaydınnn
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:14 AM ----------
arkadaşlar düvenönünde bi moto modifiyeci warmı bilen warmı? ve dükkanın adı nedir?
eywww aranızda olmaktan şeref duydum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:36 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:34 AM ----------
eyw hoşbuldum dış ticaretayrıca bu ünlü motor grenaj doldurabiliomu?
hoş geldi kalıcı ve katılımcı olmanı dilerim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:27 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:27 AM ----------
motorunun marka ve modeli ne
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:28 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:27 AM ----------
günaydın kayseri mt
zealsun zs 250 gs racing
görsel modifiye düşünüyorsan pek bişey yapamazsın o makinaya ama yinede görmem lazım cihazı