[YT][/YT]Arkadaşlar herkese iyi geceler. bu motora önceleri ön yargılı bakıyordum. ama banada kısmet oldu

. -yakıtından olsun - görünüşünden - ivmelenme ve son hızından -rahatlığından olsun herşeyinden çok memnun kaldım eğer sağlamlığındanda bi şikayetim olmazsa değiştirmeyi düşünmüyorum.
35.000 40.000 km arası iki teker tecrübem var bunların arasında sıralı 4- 600 cc ler 600 cc endurolar 500 cc naked tecrübelerim oldu. Bu motor benim ihtiyaç ve isteklerini fazlasıyla karşıladığını düşünüyorm.
motorumu alalı 1 ay oldu 1 ayda yaklaşık 2.500 km yol yaptım. motoru aldıktan sonra ilk yaptığım o yetersiz kornayı güçlü bir kornayla değiştirmek oldu sonra arka sele bölmrsine beyaz reflektörlü şerit çektim. ve en sonuncu olarakta benim için olmazsa olmaz top case demiri yaptırdım ve bir top case aldım.
motorumu vfr 800 gibi sport touring kullanıyorum en son olarakta beyaz halojen ampül taktıracağım . bayram tatilinde de motorumla ankara- akçakoca konaklamalı gezisini yapmayı planlıyorum (katılmak isteyenlere duyrulur). işte içimi döktüm sizlere. resim ekmeye çalışacağım. hepinize iyi geceler.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:39 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:36 AM ----------
olmadı şahane resimler çekmiştim emmee resim yükleyemedim :mrgreen:
nasıl resim yükleceğimi tarif edin göndereyim.