Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

merhaba arkadaşlar. önceden de üyeliğim vardı ama silinmiş. ilk mesajım sayılmaz bu yani... inşallah bayram gelmeden bende hyolanacam ama çok az bi eksiğim bi de yol problemim var kastamonu da oıturuyorum da alıp getirmek de bi ayrı dert tabi... ama ne olursa olsun şu eksiğimi bi kapatayım istanbul yolu görünüyo inşallah....

sağlıcakla kalın...

Hoşgeldiniz tekrardan.Size yakın illerden bakın derim veya kargo yolunada başvujrabilrsiniz:)

buyrun sizi Kastamonu MT grubumuzda görmekten mutluluk duyarız
http://www.motosiklet.net/forum/mt-il-gruplari/10643-[kastamonu-mt]-motosiklet-grubu-40.html

Bugün çok kötü bir şey oldu :(

Biliyorsunuz, ben motopark olarak bir minibüs kullanıyorum, aynı zamanda bir yere giderken de ailecek minibüsle gidip, gittiğim yerde motoru indiriyorum.

Geçen hafta, Bodrum'a arabayla gidince; minibüsü de şantiyeye koymuştum.Bugün, aracı eve getiriyorum, önce dükkana uğrayacağım...Fahrettin ALTAY Meydan'a kadar güzelce geldik, meydanı dönerken biraz sert döndüm.Motor da, merkez kaç kuvvetine dayanamayıp devrilmek istedi, tabii devrilemiyor, çünkü halatla (20 Tonluk yatların bağlandığı sağlam bir halat) bağlı.Halat gevşemiş, motor savrularak, bağladığım yan boruya çarptı.

Sağ grenaj ve depo çok kötü çizildi

gecmiş olsun kardeşim,,

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:29 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:25 AM ----------

merhaba arkadaşlar. önceden de üyeliğim vardı ama silinmiş. ilk mesajım sayılmaz bu yani... inşallah bayram gelmeden bende hyolanacam ama çok az bi eksiğim bi de yol problemim var kastamonu da oıturuyorum da alıp getirmek de bi ayrı dert tabi... ama ne olursa olsun şu eksiğimi bi kapatayım istanbul yolu görünüyo inşallah....

sağlıcakla kalın...

hoşgeldin kardeşim, yeni otobuslerin bagajından da yararlana bilirsin baya geniş ben o şekilde götürdüm :wiinkk:

sağolun arkadaşlar hoşbulduk... o da olabilir üstadım tabi.. hayırlısıyla bi alalım sizin kervana bi katılalım da iş götürmeye kalsın artık. ama otobüs olayı iyiymiş. ona ne kadar gider acaba bi bilginiz var mı ?

bu makinanın bagajı kaç litre beyler

1litre, minicik bi yer anca anahtar takımı ve bir parça bez sıkıştırıyorum:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:51 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:51 AM ----------

sağolun arkadaşlar hoşbulduk... o da olabilir üstadım tabi.. hayırlısıyla bi alalım sizin kervana bi katılalım da iş götürmeye kalsın artık. ama otobüs olayı iyiymiş. ona ne kadar gider acaba bi bilginiz var mı ?

bir biletle işi halledersin, inşallah yakında motoru edinirsin:)

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Arkadaşlar, geçen dikkatimi çekti. Göstergede FI diye bir işaret yandı benimkinde. İlk çalıştırdığım an yanmıştı, biraz ısıtıp gazladıktan hemen sonra da söndü zaten. Neyin uyarısını vermiştir şimdi bu?

Bu FI daha önce de konuşulmuştu, tam olarak hatırlamıyorum ama; enjeksiyonla ilgiliydi.

Bizim motorlarda FI yok.

İstersen eski sayfaları tarattır.

her ilk çalıştırdığında enjeksiyon yüklenirken FI zaten yanıp sönüyor, tabi 09 modellerde:p

Arkadaşlar, geçen dikkatimi çekti. Göstergede FI diye bir işaret yandı benimkinde. İlk çalıştırdığım an yanmıştı, biraz ısıtıp gazladıktan hemen sonra da söndü zaten. Neyin uyarısını vermiştir şimdi bu?

dostum bende yanıp sönüyo arada anlamadım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:04 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:02 AM ----------

ben 1300 km götürdüm 100 TL verdim gerci daha fazla istediler :)

enjeksiyon arızası....pislik felan gelmiş olabilir....bende de olmuştu ortaköy trafiğinde takılmıştım sonra biraz gazlayınca giti gerçi dahada olmadı....

araştırmıştım enjeksiyondan olan bi problem ...

Bugün çok kötü bir şey oldu :(

Biliyorsunuz, ben motopark olarak bir minibüs kullanıyorum, aynı zamanda bir yere giderken de ailecek minibüsle gidip, gittiğim yerde motoru indiriyorum.

Geçen hafta, Bodrum'a arabayla gidince; minibüsü de şantiyeye koymuştum.Bugün, aracı eve getiriyorum, önce dükkana uğrayacağım...Fahrettin ALTAY Meydan'a kadar güzelce geldik, meydanı dönerken biraz sert döndüm.Motor da, merkez kaç kuvvetine dayanamayıp devrilmek istedi, tabii devrilemiyor, çünkü halatla (20 Tonluk yatların bağlandığı sağlam bir halat) bağlı.Halat gevşemiş, motor savrularak, bağladığım yan boruya çarptı.

Sağ grenaj ve depo çok kötü çizildi

kardesim gecmis olsun,,,sana bise olmamis buna sevinelim,,,bosver sikma canini...

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
beyler moto sohbette gördüm http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/65234-2010-yeni-kasa-hyosung-gtr-serisi.html ben diyodum kanuni aldı bu motor en fazla 2012 ye kadar yaşar sonra iyice çin motorlarına döner diye gerçektende tezim doğrulanmaya başladı arka grenaja bakın bir

ne alaka? baktım arka grenaja ama "çin malı" yazısını göremedim. siz benim görmediğim neyi gördünüz de çin motorlarına döndüğüne kanaat getirdiniz? anlatın da aydınlanalım biz de...

Yeni kasada, gördüğüm kadarı ile sadece "Kuyruk" kısmı, plakalı kısmı değişmiş.

Bence, mevcut modeller daha güzel.

O kuyruğa bakıyorum, yani, race ruhu yok (Bence:))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar