Neyı merak edıyorsun arkadasım kaza oldu kardesımızı kaybettık hala neyın merakındasın birde krokı cızelım ıstersen senın ıcın olay yerının...
Abicim acımız taze olduğundan böyle bi tepki verdiğini düşünüyorum,serdar abiyide gürsel abiyide fiilen çok iyi tanırım,ikiside altın gibi insanlar,serdar abi için çok üzülüyorum,daha 1 ay önce beraberdik sabaha kadar konuştuk,onun için içim çok acıyo,fakat gürsel abiyede söylenecek bişeye üzülürüm,çünkü art niyeti olmadığına adım gibi eminim,tamamıyle iyi niyetinden sorduğunada eminim...
Saygılar....
Evet belkı bıraz sert yazmıs olabılırım ama unutulmamalıdırkı serdar'ın aılesıde bu tazıye yazılarını bugun olmasa bıle bı kac gun sonra gorecektır her actıgı sayfada oglunun,kardeşinin yada eşinin nasıl vefat ettigini aileden hıc kımsenın defalarca okuması gerekmıyor.Serdar kardesımız ebedı yolculuguna cıktı bu saatten sonra bıze dusen gorev ona dualarımızı gondermektır...
yaktın içimizi canım abim seni nasıl unuturuzzzzzzz.allahım sabir ver yarabim tüm ailemize...