Hyosungfanclub.com un admin i serdar başkan ı kaybettik.

başkanım seni hiç unutmuyacağım sen bizim abimiz hocamız yol gösterinimizdin sen bize nasihatlarda bulunur hep kötüye hazırlardın ahbe abi başkanım nasıl olduda senide kaybettik 2 çocuğunuda yetim bıraktın allah senin mekanını cennet kılsın BAŞKANIM seni unutmuyacağız allah rahmet eylesin...

Arkadaslar bugun ıkındı namazında istoç şahtepe camisinden defnedecegız arkadasımızı gelmek ısteyenler saat 15:00 goztepe koprusunden hareket edecegız.Ben arabayla gıdecegım aracta suan ıcın tekım gelmek ısteyen benımle haberlessın 0535 976 08 78

LUTFEN MOTOSIKLET ILE GELMEYIN!!!

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Allah rahmet eylesin.Başta anne ve babası olmak üzere tüm sevenlerine sabır dilerim.

Allah gani gani rahmet eylesin şu mübarek ramazan ayında günahlarını affetsin mekanıcennet olsun inşallah..

asm

Bir dönem kullandığım Hyosung marka motordan ötürü HFC'de aktif olarak kendisini gıyaben tanımıştım.

İnanması hakkaten zor.

Allah rahmet eylesin ve ailesine sabır versin. Pırıl pırıl 2 yavru geride kaldı şimdi.

Geçenlerde Hayabusa'sı olduğunu bildiğim birisini onu tanıyan bir büyüğüme sorduğumda "öldü" dedi sorduğum kişiden için. Motordan mı derken rahmetlinin 40 küsür yaşında kalpten gittiğini öğrendim. O kadar mal,mülk,servet ve aile geride kaldı. Hepsi boş.

Allah hayırlı ölüm nasip etsin.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah rahmet eylesin...

Merhuma Allahtan rahmet yakınlarına sabır diliyorum. Bu ölümler çok üzüyor insanı.
Motosikletle gitseymiş bu kaza olmayabilirdi. Takdiri ilahi artık. Motosiklet mcamiasının başı sağolsun.

arkadaşlar bütün sayfaları okudum hala kazanın nasıl olduğu hakkında birşey göremedim.yokmu bilgisi olan:silent:

allah (cc) rahmet eylesin..yeni motorumu aldığım şu sevinçli günümde yıkıldım diyebilirim..mübarek ramazanın yüzü hürmetine cenab ı hak günahlarını affetsin..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar