Hyosungfanclub.com un admin i serdar başkan ı kaybettik.

Allah rahmet eylesin. Genç ve sevilen bir arkadaşmış. Ben de dün viraj alamama nedeniyle kaza yaptım ancak bu kazanın yanında çok ufak kalır.

güzel bir insandı topragı bol mekanı cennet olsun.
daha bizim iso ile yanına ziyarete gidecektik :pale:allah rahmet eylesin...

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

Allah Ailesine tanıdıklarına sabır versin.

ALLAH rahmet eylesın mekanı cennet olsun anlamak istemıyorum ağlamak ta istemıyorum kaza nasıl olmuş bılmem ama benım nazarımda hep suçlu araç sürücüleri onlar bızleri adam yerine koymazlarya ALLAHTA onları adam yerıne konmayanlardan eylesın

Üzücü bir haber...
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olur inşallah:pale:

Defnettik kardesimizi bu gun. Seveni cokmus ne camii ye ne mezarliga sigmadik. Nur icinde yat mekanin cennet olsun

bsd

Prılı pırıl bir insandı. Hyosung fun klüpte o çok sıcak ve samimi havanın oluşmasını sağlayan baş kişilerdendir. Allah gani gani rahmet eylesin. Geride kalanlarına sabır versin. Motosiklet camiasının başı sağ olsun. Çok üzgünüz çok.

Moderatör
Neyı merak edıyorsun arkadasım kaza oldu kardesımızı kaybettık hala neyın merakındasın birde krokı cızelım ıstersen senın ıcın olay yerının...

Acılar taze olabilir fakat kimse kötü niyetinden sormuyor. Sadece vefat ettiğini biliyoruz, nedeni nasılı hepimiz için ders niteliğindedir. O yüzden olay nasıl olmuş, nerede olmuş merak etmemiz gayet doğal.

Neyı merak edıyorsun arkadasım kaza oldu kardesımızı kaybettık hala neyın merakındasın birde krokı cızelım ıstersen senın ıcın olay yerının...

Abicim acımız taze olduğundan böyle bi tepki verdiğini düşünüyorum,serdar abiyide gürsel abiyide fiilen çok iyi tanırım,ikiside altın gibi insanlar,serdar abi için çok üzülüyorum,daha 1 ay önce beraberdik sabaha kadar konuştuk,onun için içim çok acıyo,fakat gürsel abiyede söylenecek bişeye üzülürüm,çünkü art niyeti olmadığına adım gibi eminim,tamamıyle iyi niyetinden sorduğunada eminim...

Saygılar....

Acılar taze olabilir fakat kimse kötü niyetinden sormuyor. Sadece vefat ettiğini biliyoruz, nedeni nasılı hepimiz için ders niteliğindedir. O yüzden olay nasıl olmuş, nerede olmuş merak etmemiz gayet doğal.

arkadaşlar giden gitti artık konuya bi açıklık getirelimm..

başkanımız viraj yapmayı motorunu yatırmayı sınırlarını öğrenmeyi seven bir insandı..kendisini son günlerdeki en büyük tutkusuydu..

kumburgazdada virajı alırken ilk birkere sendeliyor arka tekeri daha sonra motoru dikiyor ve yatırdıktan sonra bariyere çarpıyor motosiklet bariyerin ardında bulunuyor serdar abimizde olay yerinde hayata gzlerini yumuyor.. lütfen dahada kimse bişey sormasın olayın oluşu budur..virajı alamamıştır..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah rahmet etsin.Şu mubarek günlerde Allah günahlarını bağışlasın.Mekanı cennet olsun.

Bu insan kimbilir sitesindeki binlerce kişiye ne hocalık yaptı.Kimbilir neler paylaştı.Bildiklerini aktararak insanlara faydalı oldu.Yol gösterdi.Ancak işte böyle ustalarımızın bile garantisi yok.Bu ss'ler yok mu işte.Kaç tane yılların usta motosiklet kullanıcılarını aldı.Böyle güçlü motorlardan uzak durmak lazım.Bu da hepimize ders olsun.Böylesine ustalar bile aramızdan ayrılıyosa bu ss'lerin şakası yok.40-50 beygirlik motorlar neyimize yetmiyo.

Motoruyla kendısının kaza yaptıgını zaten bıldırdık daha ayrıntıya neden ıhtıyac var illa dogrumu yaptı yanlışmı tartısmasımı yasayalım...

Abicim acımız taze olduğundan böyle bi tepki verdiğini düşünüyorum,serdar abiyide gürsel abiyide fiilen çok iyi tanırım,ikiside altın gibi insanlar,serdar abi için çok üzülüyorum,daha 1 ay önce beraberdik sabaha kadar konuştuk,onun için içim çok acıyo,fakat gürsel abiyede söylenecek bişeye üzülürüm,çünkü art niyeti olmadığına adım gibi eminim,tamamıyle iyi niyetinden sorduğunada eminim...

Saygılar....

Evet belkı bıraz sert yazmıs olabılırım ama unutulmamalıdırkı serdar'ın aılesıde bu tazıye yazılarını bugun olmasa bıle bı kac gun sonra gorecektır her actıgı sayfada oglunun,kardeşinin yada eşinin nasıl vefat ettigini aileden hıc kımsenın defalarca okuması gerekmıyor.Serdar kardesımız ebedı yolculuguna cıktı bu saatten sonra bıze dusen gorev ona dualarımızı gondermektır...

Prılı pırıl bir insandı. Hyosung fun klüpte o çok sıcak ve samimi havanın oluşmasını sağlayan baş kişilerdendir. Allah gani gani rahmet eylesin. Geride kalanlarına sabır versin. Motosiklet camiasının başı sağ olsun. Çok üzgünüz çok.

:pale::pale::pale: :cat::cat::cat: :pale::pale::pale:

abimize başkanımıza son görevimizi yaptık toprağa verdik allah gelenlerden razı olsun muazzam bir kalabalık vardı seveni çoktu buda herkesin zihninde iyi bir iz bıraktığı anlamına gelir insanları kırmaz herkesle arkadaş olurdu kendini dev aynasında görmeyen bulunduğu yeri sindirmiş şahane bir insandı bu motora başladıktan sonra ilk tanıdığım insanlardan biri ve hayatımda izi olan biri mekanı cennet toprağı bol olsun...

Haklısın fakat kalp kırmadan söylemek doğru olan,en nazik üslüpla,serdar abi olsaydı öyle yapardı,çünkü hep öyle yaptı....

Allah rahmet eylesin....:pale:

Nur içinde yat gurban olduğum....( hep öyle hitap ederdim... )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar