Hyosungfanclub.com un admin i serdar başkan ı kaybettik.

abimize TANRIDAN rahmet diliyorum ve geride kalan tüm sevdiklerine sabır diliyorum.MEKANIN CENNET OLSUN....

Neyı merak edıyorsun arkadasım kaza oldu kardesımızı kaybettık hala neyın merakındasın birde krokı cızelım ıstersen senın ıcın olay yerının...

Abicim acımız taze olduğundan böyle bi tepki verdiğini düşünüyorum,serdar abiyide gürsel abiyide fiilen çok iyi tanırım,ikiside altın gibi insanlar,serdar abi için çok üzülüyorum,daha 1 ay önce beraberdik sabaha kadar konuştuk,onun için içim çok acıyo,fakat gürsel abiyede söylenecek bişeye üzülürüm,çünkü art niyeti olmadığına adım gibi eminim,tamamıyle iyi niyetinden sorduğunada eminim...

Saygılar....

isom arkadaşımı anlayabiliyorum acı büyük:salut:, tabiki en çok birebir tanışan yakın olan insanları yakar.tekrar ALLAH RAHMET EYLESİN, tüm sevenlerine sabır diliyorum

Evet belkı bıraz sert yazmıs olabılırım ama unutulmamalıdırkı serdar'ın aılesıde bu tazıye yazılarını bugun olmasa bıle bı kac gun sonra gorecektır her actıgı sayfada oglunun,kardeşinin yada eşinin nasıl vefat ettigini aileden hıc kımsenın defalarca okuması gerekmıyor.Serdar kardesımız ebedı yolculuguna cıktı bu saatten sonra bıze dusen gorev ona dualarımızı gondermektır...

haklısın dostum, tekrar başın sağolsun:salut:

abim benim

yaktın içimizi canım abim seni nasıl unuturuzzzzzzz.allahım sabir ver yarabim tüm ailemize...

Başınız saolsun kardeşim,o bizimde abimizdi....

Bi sıkıntınız bi sorununuz olursa,Adana'da bi kardeşiniz var haberiniz olsun....

543 836 89 36 numaram...

hepimizin basi sagolsun'''''kardesimize Allah tan rahmet diliyorum.....mekani cennet olsun

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şimdi gördüm şok oldum ,diyecek bir şey bulamıyorum ,çok üzüldüm..

Allah rahmet eylesin

yaktın içimizi canım abim seni nasıl unuturuzzzzzzz.allahım sabir ver yarabim tüm ailemize...

Başınız saolsun kardeşim
Allah rahmet eylesin

kendisi ile silivri köftecisi gezisinde tanışmıştım

daha sonra aksarayda bir kafeye çay içmeye gitmiştik ,karşımda oturuyordu
başkan şu tişörtlerinizden bana da ayarlarmısınız dedim ,tamam abi yenilerini yaptırıyoruz ,sanada ayarlarız demişti
1 kere görüşmemize rağmen o kadar kanım kaynamıştıki Başkan'a

haberi duyunca gerçekten içimi çok kötü bir sıkıntı kapladı ,çok üzgünüm.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Mekanı cennet olsun

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
haberi yeni gördüm. Allah rahmet eylesin inşallah...

Uzun zamandır siteye bakamıyordum bu haberi yeni gördüm.Allah rahmet eylesin çok üzücü

Mersin İl Temsilcisi
bu haberi ben yeni gördüm ve donup kalmışım. tam da bir 600 lük almak için eşime karşı savaş veriyorken onun tüm söyledikleri tekrarlandı beynimde. motosikletsiz kalınca damarlarım çekiliyor, motosiklet alınca eşim ve ailemi uyku tutmuyor.

off yaa....

Allah'ım isyan sayma ama yüreğim bedenime büyük geliyor ve ruhum ağrıyor :(

Allah rahmet eylesin....

bu yaz bir bankada staj yaptım bu süre içinde bir gün öğle yemeğinde sonra bankanın önünde serdar beyin motorunu gördüm daha tanımıyordum kendisini hemen girdim içeri direk gözüme çarptı korumaları tamdı montu kaskı v.s v.s kendisiyle biraz sohbet ettik çok iyi çok cana yakın biriydi bankadaki abilerim bu bizim stajyer onunda motoru var falan dediler dedim abi seninki gibi değil falan dedim sordu ne var cvp verdim işte çin malı var öğrenciyim daha falan ilerde olur merak etme sen dedi gülüştük tokalaştık aman abi kazasız belasız aman dikkat et dedim manyak çok dedim tekerin inşallah hep düz basar dedim vedalaştık .stajım bitti bir gün bankaya ziyarete gittim ordan bi abim serdar abi vefat etmiş dedi ... dondum kaldım . abi şaka yapma böyle şaka olmaz hadi canım inanmam dedim... ne dediyse inandıramadı beni akşam ben kuzenim ve bi arkadaş ile geziyorduk bi yerde çay içerken arkadaşımız hyoung fan clupün admini vefat etmiş dedi dedim abi motoru bumu işte saçı böyle gözü böyle derken serdar abimizin vefat ettiğine o zaman inandım allah rahmet eylesin allah ailesine yakınlarına sabır versin . abilerim kardeşlerim büyüklerim küçüklerim lütfen dikkat edelim geride bizi bekleyenleri düşünlim hep gaz kolunu çevirirken. hepimizin başı sağolsun :'( =(((

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar