arkadaşlar bütün sayfaları okudum hala kazanın nasıl olduğu hakkında birşey göremedim.yokmu bilgisi olan:silent:
Neyı merak edıyorsun arkadasım kaza oldu kardesımızı kaybettık hala neyın merakındasın birde krokı cızelım ıstersen senın ıcın olay yerının...
Neyı merak edıyorsun arkadasım kaza oldu kardesımızı kaybettık hala neyın merakındasın birde krokı cızelım ıstersen senın ıcın olay yerının...
Acılar taze olabilir fakat kimse kötü niyetinden sormuyor. Sadece vefat ettiğini biliyoruz, nedeni nasılı hepimiz için ders niteliğindedir. O yüzden olay nasıl olmuş, nerede olmuş merak etmemiz gayet doğal.
Acılar taze olabilir fakat kimse kötü niyetinden sormuyor. Sadece vefat ettiğini biliyoruz, nedeni nasılı hepimiz için ders niteliğindedir. O yüzden olay nasıl olmuş, nerede olmuş merak etmemiz gayet doğal.
Abicim acımız taze olduğundan böyle bi tepki verdiğini düşünüyorum,serdar abiyide gürsel abiyide fiilen çok iyi tanırım,ikiside altın gibi insanlar,serdar abi için çok üzülüyorum,daha 1 ay önce beraberdik sabaha kadar konuştuk,onun için içim çok acıyo,fakat gürsel abiyede söylenecek bişeye üzülürüm,çünkü art niyeti olmadığına adım gibi eminim,tamamıyle iyi niyetinden sorduğunada eminim...
Saygılar....
Prılı pırıl bir insandı. Hyosung fun klüpte o çok sıcak ve samimi havanın oluşmasını sağlayan baş kişilerdendir. Allah gani gani rahmet eylesin. Geride kalanlarına sabır versin. Motosiklet camiasının başı sağ olsun. Çok üzgünüz çok.