[Kayseri - MT]

Allah rahmet eylesin yakinlaina bas sagili dilerim, allah sabir versin. Cok uzucu bi olay. İnsallah bir daha biyle uzucu haberler almayiz...

14n9t1ek1m9yg

nasil cikmisim garizmayim deme:)

tüm motosiklet camiasının ve kayserimizin başı sağolsun..allah gani gani rahmet eylesin

acımızı paylaştıgınız için teşekkürler tüm geçmişlerimizin ruhu şaatolsun mekanları cennet olsun

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:57 PM ----------

14n9t1ek1m9yg

nasil cikmisim garizmayim deme:)

nerede la resim garizma adam çok garizma çıkmışın

dükkanda yoktun olm.yanımdan geçerkn selam vermeyen de ben değilim

valla hoş geldin dedim sana tam binmiştin motora kask vardı kafanda

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:34 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:40 AM ----------

baaşkan ramazan da iftar yemegi verecekmişin duyduguma göre tornacı murat eczacı ugur yerinede yazıyorum bize 10 kişilik olarak geç geriye kalan arkadaşlarıda ekle kaç kişiysek 1 tepsi tatlıyı sadece ugur yer onuda belirtiyim

arkadaşlar yarin sabah yahyalıya gidiyorum damlama sulama sistemi kurulacak işi olmayan her koşulda çalışa bilen arkadaşlar beni arasın 5ila 7 gün sürecek bir iş

murat abi iş hakkında biras bilgi verirmisin gelebilirm belki yapabileceğim bişeymi

lan tuni sen evdeki internete ne kadar ödüyon.bi de hangisini öneriyon benimki 3 lük kotalı 4 yazıyo ama 3,5 olduğunda 35 tl ödüyom.sınırsıza geçecem ttnet kampanyadan eski üyeleri faydalandırmıyor.baskalarından da bişe anlamadım..

merhaba arkadaşlar.bugün itibari ile Türkiye topraklarına ayak basmış bulunuyorum. hakan abinin fotografını görünce şok oldum çünkü tanıyordum benden çok boya alırdı.şirkettekilere fotografını gösterdim kimse inanamadı.Allah rahmet eylesin. finlandiya fotolarını akşama yollarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar