Kaza Yaptk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bbma ddm hadi motor sürmeyi ögretem ddm.Gttik Bi Büyük Futbol Sahası Vardı Ben Bbma Devrettim Motoru Bbm Attı 1. Vitese Sona Ddgm halde yüklendi gaza sonuna kadar dayamıs kaleye dogru ucuyoduk kale diregine carpcakken ben tuttum kaleyi ittim carpmadıık ben kalede kaldım bbm motorla devrildi baktk motor benzin akıtttı biraz sona durdu.bu bnznn bi sakıncası varmıdır?Sona Bbma Devam Ddm Bu Sefer Ben Binmedim BBm Gaza Dayarsa Ben Motoru Tutcam nese bbm artk gaza basamaz oldu ayagni da koyamıo ztn motorun pedalı yamulmus )=
bbm korkudan gaza dokunuo dokunuo cekio ara sra yine verio gazı motor anırıo bende arkada motoru tutcam die anırıom bbm orda gaza dahada yüklenio :/ Adam gazla freni karıstırmıs her nese sona ben yoruldum bba hdi brakalm ddm attm bbmı arkaya eve geldim aldım cekici vurdum pedala epey düzeldi sükür ki ama bi catlak var gerci kücük de bide motordan benzin aktı azck sebebni blmyorum aydnlatrsanz sevinirim

Allah seni yok etmesin o nasıl yazı :p
Yatan çoğu motor benzin akıtır korkmana gerek yok..
Bide sen öğrendin mi ki babana öğreteceksin :p
Bide çok geçmiş olsun :rendeer:

geçmiş olsun . sen sen ol motoru ayaklıksız direk yere yatırma benzin sistemi böyle . hepsi akıyor .birinde depoyu fulledim pikniğe gittim motoru yere yatırdım ,bir geldim depo bomboş hepsi akmış:salut:

geçmiş olsun . sen sen ol motoru ayaklıksız direk yere yatırma benzin sistemi böyle . hepsi akıyor .birinde depoyu fulledim pikniğe gittim motoru yere yatırdım ,bir geldim depo bomboş hepsi akmış:salut:

kaymaktı asfalt tabi kaydı lastikler..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ben epey biliyorum bbmda bnm gbi ilk sürüsde gazı ayarlayamadı onun ki hüsranla sonuclandu ben frene yetise bildim motorun hani yan tarafında oluyo ya rüzgarlık o ne kadara patlar?Yarn Motorcuya Gidip Gazı Kesdircez Azck :(

Ben epey biliyorum bbmda bnm gbi ilk sürüsde gazı ayarlayamadı onun ki hüsranla sonuclandu ben frene yetise bildim motorun hani yan tarafında oluyo ya rüzgarlık o ne kadara patlar?Yarn Motorcuya Gidip Gazı Kesdircez Azck :(

gazı niye kestiricen pardon ?

en güzeli yarım gaz yeter daha fazlasını iptal ettir bir süre

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ya Babam Gazı Kökledi Ondan Düstük Olmucak yoksa Adama Ayıp Oldu İçim İçimi Yiyo Babamın ayagında Zaten Menüsküs Vardı :( Bisey Olmusmudur Acaba Biseyde Söylemio Ki :/ Assonada Abim DEnicek Motoru :D:D O da Düserse Daa Plaka Gelmeden Motoru Tamirciye Götürcez

Gcms olsn bbnn mtr ogrnmy clsms tkdr edlck br drm.

(Geçmiş olsun, babanın motor öğrenmeye çalışması takdir edilecek bir durum)

Forumdan Uzaklaştırıldı
:D:D Daha Devam eTcek gbi ama korktu azck
Motorum Kalipso 100 Ne Kadara Patlar O Rüzgarlık?

:D:D Daha Devam eTcek gbi ama korktu azck
Motorum Kalipso 100 Ne Kadara Patlar O Rüzgarlık?

productimage-picture-rialli-ruzgarlik-100-kh-kirmizi-sag-sol-ms423888885.jpg

çifti 50 -100 lira arası

Forumdan Uzaklaştırıldı
Saol Abi Degistireyim olmassa Cizik Gbi Görünüyo Gerci ama bakalım tamirci ne diyecek

Motosikleti
BWS 100
vaybe Babana motor kullanmnayı öğretiyorsun güzel bişey....

motoru sahibinden teslim alırken babam bi bindi motora bayabi sağlam
kullanıyor vaybe dedim bizim baba neymiş eski motorcuymuş....

bende önceden bir kere vitesli kullandım ondan dolayı ilk anda zorlandım ama sonra bzimkide sağlam oldu, 2 ay oldu Allaha şükür bi kazamız vukuatımız yok...

Arada işyerinde filan kullanıyor benim motoru, elemanlar filan şaşıyor "hacı ya bak ule...":mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
babam komediydi ama motorun yanında oturmus poz verio bana :D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar