Kaza Yaptk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
geçmiş olsun dostumm. ben tanesi 25 die biliorum grenajların burda öle. toplam 125 mi ne tutuyo

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ya abi bırak Allah'ını seversen.Tamam düzgün yazsın haklısın ama ben okurken öldüm gülmekten ya. Bir de yüzyüze anlatsa demek ne hale giricem.Kardeşim ne olur bir daha götür babanı öğretmeye ve bir daha yaz yaşadıklarınızı.Allah babana da sana da uzun ömürler versin:queen:

Bütün yorumlari okudum. En harikasi bu bence..:cat:
Ay kasiklarim yaaaaaaaaa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
------------------------

BaBu simdide -Akü Kendisi Mi Sarj OLuyo?- topigini gördüm. Bitirdin yine beni sen.. Allah seni herzaman güldürsün kardesim..

Arkadaslar, bu arkadas hepimizi isletiyormu acaba?:p

Son düzenleme:
Ya abi bırak Allah'ını seversen.Tamam düzgün yazsın haklısın ama ben okurken öldüm gülmekten ya. Bir de yüzyüze anlatsa demek ne hale giricem.Kardeşim ne olur bir daha götür babanı öğretmeye ve bir daha yaz yaşadıklarınızı.Allah babana da sana da uzun ömürler versin:queen:

Seninde dediğin lafmı hem babanı öğretmeye götür diyosun hemde uzun ömürler versin diyosun :mrgreen:

malesef yeni jenerasyon böye. Msn iletilerinden tutun da bir olayı anlatmalarına varıncaya kadar anlamak ve okumak için 50 defa tekrar ediyorsun. Eğitim sistemi çökmüş milli eğitim bakanlığının haberi yok :farao:
Yarın benim çocuklarımı bu nesiller yönetecekse yandık ki ne yandık :pr:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar