[İzmir - MT]

yollar gidişine kızlar duruşuna hayran :p

gidelim gökhancım, açarsın bi topic gideriz hepberaber:wiinkk:

Merhaba arkadaslar;

Yalova dan İzmir Selçuk a nasıl giderim ben?

MotoRLa değil; otobüsle gideceğim fakat İzmir in neresinde ineceğim? Nasıl gideceğim Selcuk'a ??? :silent:

Moderatör (forrap)
İzmir Otogar da inersin,oradan da bir Kuşadası-Selçuk istikametine giden araca binersin.Ya da basmane ye gelir trenle gidersin,ki saatlerine bakman lazım ondan önce.
Bu tarz çeşitli çözüm yolları mevcut.

kamil koç ile gidersen eğer selçuk tire torbalı taraflarına gidiyor diye biliyom bence yazıhanelerine gidip sor ;)

Merhaba arkadaslar;

Yalova dan İzmir Selçuk a nasıl giderim ben?

MotoRLa değil; otobüsle gideceğim fakat İzmir in neresinde ineceğim? Nasıl gideceğim Selcuk'a ??? :silent:

istanbuldan direk olarak kuşadası otobüsü var selçuktan geçiyor :cat: geldiğinde haber ver görüşelim bir çayımızı iç sohbetimize katıl :rendeer:

14 ünde büyük ihtimalle ordayım. Bir aksilik cıkmazsa Aqua Fantasy de işe başlayacağım...

Daha cok cay içeriz karsılıklı; zaten yeri ayarlayınca gelip motoru alacağım :)

14 ünde büyük ihtimalle ordayım. Bir aksilik cıkmazsa Aqua Fantasy de işe başlayacağım...

ooo güzel yere gidiyosun, sen alış ortama iyice sonra irtibata geçelim İZMİR-MT olarak gezi yaparız yaz sonunda, daha önce aqua-center'a gitmiştik bu sefer oraya geliriz:cat:

yol tarifini aldın zaten o konuda birşey demiyorum:bounce:

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Sezon bitti..Ne işe başlaması lem?.... :p:p:p:p İzmire uğra..Bir çayımızı iç..Tanışalım.... :cat::cat::cat:

günaydın millet burası baya hareketlenmiş yine eskileri birarada görmek güzel doğrusu:cat:

çay kahve bol olan yere ben geleyim bugün bari wallace ım abim :rendeer:

günaydın millet burası baya hareketlenmiş yine eskileri birarada görmek güzel doğrusu:cat:

çay kahve bol olan yere ben geleyim bugün bari wallace ım abim :rendeer:

sen gel ama öncesinden sağlam bir sopa var hemde çok demli. Aynı yerdeyiz ama hiç uğrayamaz oldun. biliyorum işler yoğun diyeceksin. neyse sen gel çayında kahveninde dibine düşeriz. :cat::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar