[İzmir - MT]

Naci abi cok saolasın :p

Bugun arka lastigimi deiştirdim, Diablo SuperCorsa 120/70 taktırdım yakın zamandada önüde deiştirecegim lastigi test ettim eskisinden daha iyi gibi geldi umarım artık bir sorun yaşamam :)

izmir mt epinize slamlar utku kardeşim sanada geçmiş olsun allah beterinden korusun epimizi allaha emanet olun görüşmek üzre.:cat:

Utku tekrardan geçmiş olsun.lastiği değiştirmen iyi olmuş sevindim.Ancak yanlış hatırlamıyorsam aldığın lastik ıslak zeminde fazla kayıyormuş.Yanılıyor olabilirim.Aman dikkat.:wiinkk:

Aldığım lastik ıslak zeminde normal işlevini görüyor hamuru yarı yumuşak oldugundan ısındıgı zaman kuru zeminde dier lastiklere göre 2 kat daha iyi tutuyor ancak yagmurda bu düşüyor. zaten kışın her ikisinide deiştirecegim. yani kasıma doogru tam kışta deil :)

Bornova Ata Duragında göz dal merkezimiz var, Özel EGEGÖZ.

Sadece göz üzerine Babam diye söylemıorum Operatör Uzman Doktor :p

HMMMM gözlük kullaniyorum, kontrol zamaninda egegöz e gidecegim bir sonraki sefere..:cat: tskr ederim..

bunları uzun uzun detaylı anlatmak hatta uygulatmak lazım. burdan laf sallamakla olmuyor. denk geldiğimizde hatırlat seni de başka arkadaşları çalıştırmaya götürdüğümüz gibi çalıştırmaya götürelim. en azından önümüzde düş hatanı gör, bir daha tekrarlama.

hoja arkadaslari nereye götürüyorsun?? egitim yapiliyorsa buradan da haber verebilir misin? belki baska gelmek isteyen olabilir.. misal ben gibi:wiinkk:

hayırlı pazarlar arkadaşlar...

bahtiyarım, davutum gökalp kardeşim gelin burda takılalım, gereksiz şeylerle uğraşmayın...:cat:

iyi akşamlar herkeze :) Cuma akşamından yola çıktım geceden kuşadasına gittim. yeni geldim daha :) güzel bi yolculuk oldu :) bidahakine beraber gideriz ins. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar