İzmir Bornova'da Kaza..

İzmir bornovada bu sabah saat 10:00-10:30 civarı motorcu bir arkadaşımız kırmızı ışık ihlali yaparak bir arabaya yandan çarpmış...
Bana telefonla gelen bilgilere göre açık mavi bir scooter kullanıyormuş (hatta beni arayan kişi ben olduğumu sanmış) durumuda baya ciddiymiş..
Çarpmanın etkisiyle araç ile motor arasına sıkışan genç yaklaşık 20dk sıkıştığı yerden çıkartmaya çalışılmış...
Kafasında kask olduğu söyleniyor fakat telefonda bana söylenene göre suratı feci şekilde dağılmış nasıl bir kasktır anlamadım:silent:

Bu kazayla ilgili herhangi bir bilgisi olan varmı:silent: Genç arkadaşın durumu ile ilgili bir bilgisi olan arkadaşlar varmı:silent:

Lütfen biraz daha dikkatli olalım arkadaşlar bu kaçıncı kaza...:pr::pr:

Bence İZMİR'de yaşayan arkadaşlar tanıdıklarını bir arasın...

Umarım durumu iyidir... Eniştemin söylediğine göre baya bi kan kaybetmiş göz bebekleri kaybolmuş ağızından ciddi derecede kan geliyomuş surat dağınık vaziyetteymiş ayak neredeyse kopukmuş...Yaşaması mucize gibi....

arkadaşa geçiş olsun demekten başka birşey gelmiyor elden

aslında izmirde yaşayan arkadaşlardan biri hastaneye gidip durumun öğrense daha güzel olacağı kanaatindeyim sonuçta motorsiklete gönül veren birisi

arkadaşa geçiş olsun demekten başka birşey gelmiyor elden

aslında izmirde yaşayan arkadaşlardan biri hastaneye gidip durumun öğrense daha güzel olacağı kanaatindeyim sonuçta motorsiklete gönül veren birisi

NE adını biliyoruz nede hangi hastaneye kaldırıldığını:pale:

Geçmiş olsun umarım ciddi bir yaralanma yoktur....
Kırmızı ışık ihlali demek ki....

Allah yardımcısı olsun acil şifalar nasip etsin....
bi haber varmı kaza yapan arkadaşla ilgili?

ins.durumu ii dir pıyasa da 20 tl ye kasklar var onlardan kullanmıstır yada nazi kaskı

hay allah bornovada oturuyorum ancak hiç bir haber almadım, Muhtemel pizzacı veya pidecidir onlarında nasıl motor kullandıgını ve kask takma şekillerini biliyoruz :farao:

geçmiş olsun diyelim

hay allah bornovada oturuyorum ancak hiç bir haber almadım, Muhtemel pizzacı veya pidecidir onlarında nasıl motor kullandıgını ve kask takma şekillerini biliyoruz :farao:

geçmiş olsun diyelim

Dostum bende pizzacıyım ne var bunda:silent: sürekli kaskımda kafamdadır genelleme yaparken daha dikkatli olursan sevinirim:wiinkk:

Oldu o zaman bütün SS kullananlar hız delisi :farao:
Bütün shoper kullananlar zincirli silahlı serseri:farao:
Bumudur bakış açın????:farao:

Ayrıca burada o veya bu olması önemli değil önemli olan 20 yaşlarında bir gencin durumu...:wiinkk:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
İşallah durumu iyidir şu anda..Allah ailesine bağışlasın...

İşallah durumu iyidir şu anda..Allah ailesine bağışlasın...

İnşallah abi bende aklıma geldikçe bunu söylüyorum inşallah iyileşir inşallah ailesine bağışlar...

Bu akşam eniştemle ayrıntılı bir şekilde konuştum bu konuyu kaza yaptığı ışıklardan 1 ışık önce yine kırmızıda geçmiş ve çarpmamak için motoru yatırmış 2. ışıkalrda dabu kaza gerçekleşmiş zaten...
Eniştemin hafızasında baya bi yer etmiş ilk kazayı görünce ben olduğumu sanmış motor mavi çocuğun fiziği benimkine benziyor aynı benim giydiğim kottan var beni aradığında neredeyse ağlamaklıydı...

Lütfen arkadaşlar kural ihlali yapmayalım dikkatli olalım yeşil yanıyosa bile bakalım öyle geçelim lütfen...

arkadaşa geçmiş olsun dediğin gibi yeşil ışık yansa bile dikkatli geçmek lazım oto sürücüleri ışık dinlemeyebiliyorlar bazen ve motosikleti hiçe sayan sürücü çok fazla:farao: kaza sayısındada ciddi artış var bu sezon çoğuda dikkatsizlik ve acemilik...
bekirim arkadaşa kızmışsın ama sen bilinçli bir motorcusun alper abide mesela ama dağıtıcıların çoğu senin benim gibi değil o yüzden üstüne alınma arakadaşın yaptığı genelleme çok doğru bence bucada 8-10 tane öyle kasksız , kask takmış ama garip bir şekilde sadece kafasına oturtmuş dağıtıcı görüyorum hergün ve aşırı sürat yapıyorlar...
yani genelleme istisnaları kapsamaz sen üstüne alınma :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar