[Ankara - MT]

muratcım fotolar ve yorum sahane ama bombalar bende haberın ola :mrgreen:
geziye gelen herkese tesekkurler bı ara motor hararet yaptıgı ıcın gazlamak zorunda kaldım yoksa patlıcaktı motor ole bole degıl :) Erhan abi Murat abi sagolun varolun:rendeer: bendekı fotolara fotoroman yazılır baloncuk koyabılsem super olcak ama neyse :)

picture031w.jpg
[/URL]

sertaçın optimumda çektiği resimler...

Son düzenleme:
bidakine fotoların boyutlarını 800 600 yapmayı unutmayın millet sayfa iptal oluyor seyir zevki bozuluyor

haklısın abi paylaşmak güzeldir çok yakında :) fotoları accam resize yapcam nete yuklıcem yazı yazcam 1 saate cıkar

jr.

önce yasine sonra sertaça koptum. muratçım ellerine sağlık :mrgreen: güzel çalışma olmuş. ateş fotosu da canlı canlı..kapıp geliyordum sucukları :mrgreen:

Not: cbf iki kişi düzlükte ve çok hafif rampa yukarı 110 da ben gazı kestim. bu kadar az yakıta bu kadar güç, bu motoru çok mantıklı yapıyor. dönüşte de 90ın altına düşürmedi bizi. hafif motor isteyen herkese tavsiye etmeden duramayacağım. :cat:

Not: cbf iki kişi düzlükte ve çok hafif rampa yukarı 110 da ben gazı kestim. bu kadar az yakıta bu kadar güç, bu motoru çok mantıklı yapıyor. dönüşte de 90ın altına düşürmedi bizi. hafif motor isteyen herkese tavsiye etmeden duramayacağım. :cat:[/QUOTE]

90 altına düşmemesi parfümden olmasın :queen::queen::queen::queen:

jr.

gürsel abi sağolsun parfum muhteşem. bazı firmaların esansları çakma. bundan böyle gürsel abiden şaşmayın :)

müthiş komikti ya. yanlıarından geçince dedimki hatunun çok hoşuna gitti demekki. bizim geçmemizi bekliolar aynı muabbeti yine yapacak :) bekledim ama gelmediler:)

demiştirki kocasına körolası herif beni şöyle bi grup gezisine çıkarmadın allah belanı versin heriffffff heriffffffff:queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar