[Ankara - MT]

Bende herkese çok teşekkür ediyorum. Tanışmak güzeldi. Fatih çayda güzeldi. Kesmedi evde devam ediyorum.

Gelen ve bu gezide emeği geçen herkese tşk.ediyorum..Güzel ve çok keyifli bir gezi oldu..yorgunluğum yok ama sırtımın ağrıdığını hissediyorum..Yeni katılan arkadaşlarımız adına da umarım kefifli olmuştur.tekrar herkese teşekkürler:cat:

yola çıkmadan biz dedik ya mola verilirse biz devam ediyoruz diye. sertaça kafa selamı verdim gördü bizi giderken. biz de tamamdır dedik devam ettik. benden başka ayrılan olmadı mı ya :mrgreen:

abi ben onu devam ediorum anladım gidiorus diye düşünmemiştim... sonra ben seni geçmedimmi?:(

Bu gezide emeği olan herkese teşekkürler yeni arkadaşlarla tanışmak gerçekten mutluluk vericiydi

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel gezi olmuştur eminim. sabah 10:15 gibi optimumdan geçtim, kimseyi göremedim, muhtemelen o saatte gitmiştiniz. kısmet bir dahaki sefere inşallah...

güzel gezi olmuştur eminim. sabah 10:15 gibi optimumdan geçtim, kimseyi göremedim, muhtemelen o saatte gitmiştiniz. kısmet bir dahaki sefere inşallah...

saat 10:00 gibi hareket ettik. birdahaki gezide görüşmek üzere:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:03 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:02 PM ----------

Bu gezide emeği olan herkese teşekkürler yeni arkadaşlarla tanışmak gerçekten mutluluk vericiydi

seni tanımak da öyle:)

Arkadaşlar ben de herkese teşekkür ediyorum, özellikle emniyetle gidip gelmemiz en sevindirici yanı benim için, şimdilik ayrılıyorum görüşmek üzere :)

yoldaki kazayı görmeseydik iyiydi ama adamlar sağdı yaşıyorlardı allahtan araba takla atmıştı.bizim acımızdan sevindirici helede en arkada ben olunca daha iyi oluyormuş erhan abi valla kimin ne yaptığını görüyorsun arkadan:)

motordan indim, evdeyim ama hala motor sürüyomuşum gibi geliyor :) herkese teşekkür ederim. güzel bir gezi oldu. ama uzak oldu yaa.
sizlerle tanıştığıma sevindim. mesajıma burada son verirken küçüklerin gözlerinden, büyüklerin ellerinden öperim :)

motordan indim, evdeyim ama hala motor sürüyomuşum gibi geliyor :) herkese teşekkür ederim. güzel bir gezi oldu. ama uzak oldu yaa.
sizlerle tanıştığıma sevindim. mesajıma burada son verirken küçüklerin gözlerinden, büyüklerin ellerinden öperim :)

ee artık motoru salona parkedersin:queen::queen::queen:

biz gecerken kaza yoktu abi taze olmuş o

evet evrenim kazanı geçtik susuza yaklaşırken araba takla atmış yeni çıkarmışlar arabanın içinden yaralıları ambulans gelmişti el işareti ile yavaşla diye geriden gelen araçlara yavaşla işareti yaptım salak arabanın birtanesi karşı şerite geçiyordu allahtan bizim olduğumuz yere doğru kaçmadı kör adam ilerde kalabalığı görmüyormusun hala gaza basıyorsun sola kaçtı iyi toparladı yoksa oda karşı şeride geçiyordu kazan istikametine giden araçlardan birine bela olacaktı kazma

Arkadaşlar güzel bi geiydi teşekkürler..abi takla atan arabada bagaj full bira şişesiydi okadar içip yolamı çıkılır yaw allahtan yaşıyolardı..murat abi senin olayada adam panik yaptı az kalsın dediğin gibi karşıtarafa uçuyordu dengesiz herif!

Arkadaşlar güzel bi geiydi teşekkürler..abi takla atan arabada bagaj full bira şişesiydi okadar içip yolamı çıkılır yaw allahtan yaşıyolardı..murat abi senin olayada adam panik yaptı az kalsın dediğin gibi karşıtarafa uçuyordu dengesiz herif!

ümit adam allahtan bizim gruba doğru kırmadı toparlayamazdı bizide götürürdü dengesiz salak aptal 100 metre arkamda olan adama pembe yeleğimde var görmemesi salaklık el kaldırıyorum yavaşla diye öküz gibi gidiyor töbe töbe yaaa

Arkadaş sevindirici bi şekilde hepimiz sağ sağlim gezimizi yaptık ve evlerimize döndük. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim ben de...Tekrar görüşmek üzere..

ekmeğimizi aldık

IMG_5854.jpg

koynumuza sakladık
IMG_5853.jpg

çalı çırpı topladık
IMG_5860.jpg

ateşi harladık
IMG_5863.jpg

sucukları dizdik
IMG_5902.jpg

etrafı dumana boğduk
IMG_5910.jpg

sonraaa...yedik;
IMG_5912.jpg

yedik
IMG_5917.jpg

yedik;
IMG_5922.jpg

döke saça
IMG_5926.jpg

yan yana
IMG_5938.jpg

parmaklarımızı yercesine
IMG_5930.jpg

doya doya yedik
IMG_5940.jpg

afiyet olsun ankara mt
IMG_5946.jpg

oooh ne güzel gün...
IMG_5943.jpg

değil mi çocuklar?
IMG_5952.jpg

hepberaber elimize kolumuza sağlık...afiyet bal olsun...
:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar