Bende herkese çok teşekkür ediyorum. Tanışmak güzeldi. Fatih çayda güzeldi. Kesmedi evde devam ediyorum.
afiyet olsun.
yola çıkmadan biz dedik ya mola verilirse biz devam ediyoruz diye. sertaça kafa selamı verdim gördü bizi giderken. biz de tamamdır dedik devam ettik. benden başka ayrılan olmadı mı ya :mrgreen:
yaaaaa..... kaç basıyo abi bu:queen:
güzel gezi olmuştur eminim. sabah 10:15 gibi optimumdan geçtim, kimseyi göremedim, muhtemelen o saatte gitmiştiniz. kısmet bir dahaki sefere inşallah...
Bu gezide emeği olan herkese teşekkürler yeni arkadaşlarla tanışmak gerçekten mutluluk vericiydi
motordan indim, evdeyim ama hala motor sürüyomuşum gibi geliyorherkese teşekkür ederim. güzel bir gezi oldu. ama uzak oldu yaa.
sizlerle tanıştığıma sevindim. mesajıma burada son verirken küçüklerin gözlerinden, büyüklerin ellerinden öperim![]()
biz gecerken kaza yoktu abi taze olmuş o
Arkadaşlar güzel bi geiydi teşekkürler..abi takla atan arabada bagaj full bira şişesiydi okadar içip yolamı çıkılır yaw allahtan yaşıyolardı..murat abi senin olayada adam panik yaptı az kalsın dediğin gibi karşıtarafa uçuyordu dengesiz herif!