[Ankara - MT]

ben daha ziyade yemek bazlı bir kompozisyonunu sundum gezinin...fotograf çeken diğer arkadaşlar da diğer yönlerden yakaladıkları enstantaneleri koyarlarsa en güzel bişi olur...

abim tabi ki bu kadar değil, bu sefer söz; yarın eve gider gitmez üç gezinin bütün fotolarını özel mesajlarla atıcam sahiplerine. olmadı en geç çarşamba:)

duvpuduv

emre

senin aynalardan yibada satılıyor daha geniş ayna alırsan iyi olur bende değiştirdim çifti sanırsam 13 lira yada 15 lira haberin olsun iki türlüsü var hem geniş hemde dar olanı haberin olsun dikkatimi çekti arkayı görmekte zorlanıyorsun

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:59 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:58 PM ----------

ben daha ziyade yemek bazlı bir kompozisyonunu sundum gezinin...fotograf çeken diğer arkadaşlar da diğer yönlerden yakaladıkları enstantaneleri koyarlarsa en güzel bişi olur...

eline koluna sağlık güzel insan:)

Arkadaşlar foto çekimi çoktu. Cidden bu kadar mı?
Yeni başlık açarsınız sanıyordum gezi için. Hatta şahsi görüşüm Ankara MT için yeni başlık açmak fena olmaz...
Bu geziylede güzel bir başlangıç olurdu hani...

tatarx bi çok foto çekildi ama bu benim koyduklarım öyle kendi aramızda gülelim diye, gezi fotografları,yol fotoları vs çeken arkadaşlar bir gezi başlığı açarlar herhalde, artçı olmadığı için ben hiç yolfotosu çekemedim

abi bari ekmeği koynuma sokarkenki resmi koymasaydın:p
ehehe süper ama yaa teşekkürler eline sağlık:)

eyvallah hocam :)

sertaç, fileden.com dan bir hesap al,fotoları oraya yükle, ordaki linki, bu mesaj yazdığımız kutucuğun üzerindeki grafik ekle butonuna bastıktan sonra çıkan boşluğa kopyala...

sertaç bir ekmeği koynuna sokuyorsun ama çeyrek ekmek yiyorsun nasıl tezat bu canım kardeşim :queen:

valla yaaa:) çok kötü yakalanmışım ama bişi diyimmi umut şahit sığsa iç cebime koycaktım yer kalmadıı için:)

sertaç hesap almayla uğraşma direk imageshack.us adresinden de yükleyebilirsin

getfile.php

optimumdaykene:)

neydeykene :pr::pr:resim yok hoppalaaaaaa

sucukları lüp lüp götürmesini biliyon ama :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:35 PM ----------

http://www.tinypic.com/

burdan yükle
IMG Code for Forums & Message Boards yazan yerdekini kopyala buraya yapıştır hadi bakıyım bekliyorum valla yapamazsan birdaha çeyrek ekmeği bile göremezsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar