[Ankara - MT]

Valla gözüm havada, şöyle sağlam bi güneşi görebilsem çıkmayı düşünüyorum ama hala bulutların görüntüsü buna izin vermiyor, hava durumu hafta sonunu yedi yine, aslında hafta içi bir gün de planlama yapabilsek alternatif gün olarak iyi olur diye düşünüyorum (mesela Çarşamba).

jr.

Ben yapmadım ::meleeek:
(eheheheeeeeeee ŞOMŞOMŞOMŞOMŞOM :queen::flower:::pulp::::deliir::::xrock::::xs06::::151::::pokey::::exclaim:::biggrinn::haapppy:: )
Tüh be yaw ne biçim hava bi gezdirmedi tozdurmadı yaw ::shifty2:
Neyse artık ben gelince gezeriz.

Son düzenleme:
Bizler bilgisayar başında takılırken scuderia06 ve chopperider Bahçeli semalarında buluşup dolaşıyorlar. Havaya aldırmayıp çıktılar, helal olsun. Zaten havada açtı gayet güzel oldu. şans işte, ben de motoru almamıştım bugün, yoksa direk katılırdım onlarar.

Kısmet başka bahara kaldı artık...

vallahi biz gezdik scuderiayla bahçeli incek yaptık çay içtik gözleme yedik geldik. şu saat itibariyle de yağmur da yağmadı. neden bu kadar korkuyosunuz yahu yağmurdan :)
erman fotoları ekler akşama herhalde size nispet olsun :)

jr.

Ben şantiyenin toz-toprağından eve, bilgisayar başına yeni geldim. Bilgisayar başında olmaktan memnunum :mrgreen:. Pazarımız bile yok. :pale:

Septimus: "Arkadaşlar hava tatsız (gerçi beni durdurmaz pek bu ama..), bir de misafir gelmesi durumu var..Bu seferlik affedin beni. Size iyi eğlenceler..:rendeer: Ya ben böyle bahar, böyle yaz görmedim hiç...Şu an 15 derece dışarıda...Benim motor almamı mı bekliyormuş nedir anlamadım "

Ben tercüme edeyim: "Hanım izin vermedi, lafı havaya suya vurdum" :mrgreen:

Serkan gelince haber verin kaçiym muhehe :queen:

Son düzenleme:
chopperrider(emir) arkadasımla bugun güzel bir gezi ve tanısma gercekleştirdik...hava kapalıda olsa sonradan yüzümüze güldü...ilk önce bahceliye gittik 2 cay içtik sonra gezgin motor varmış konya yolunda pejonun arkasında oraya gidelim bakalım dedik ancak aramalara ragmen bulamadık :cherry: sonra nereye gidelim derken ahlatlıbele gidelim dedik bir baktık ahlatlıbeli geçmişiz incek'e kadar gitmişiz..hadi duralım dedik gözleme yaptık...sonrasında Emir arkadasımı evine ugurladım...Emir sağolsun cbr600f ile bana eşilk etme yeteneğini gösterdi ona çok teşekkür ederim kulaklarımında pasını açtı:queen:

bir iki fotografımızda var yüklicem onlarıda...bugun 80 km yol yapmışım rekorum:p

gezgin motor varmış konya yolunda pejonun arkasında oraya gidelim bakalım dedik ancak aramalara ragmen bulamadık :cherry:

Buyrun efendim size çabucak bir kroki hazırladım.
Umarım işinize yarar.

gezgnmotorf.jpg

jr.

Ben uyandım. Siz muhtemelen aşağıda Emek tarafındaki Pejo'nun arkasında aradınız. Kroki Neziroğlu renonun oradaki pejoya çok yakın.

Suku-deryaam Erman'ım bizim kaderimizde 600lüklerle toplaşmak var :) Biz ördek sürüsünün arasında yabancı yavru olur ya resimlerde, onlar gibiyiz :mrgreen: doğanın minik oyunuyuz. Fatih'i saymıyorum onun motor da yavaş..O da bizden (kaynattım adamın o kadar cc farkını :))

Hem biz daha ucuza geziyoz daha üstünüz :p

Emir, ilk fırsatta tanışmak dileğiyle, ahanda çiçek :rendeer:

Son düzenleme:
Ben uyandım. Siz muhtemelen aşağıda Emek tarafındaki Pejo'nun arkasında aradınız. Kroki Neziroğlu renonun oradaki pejoya çok yakın

yok aştiyi gecince ilerde büyük yeri var pejonun orda aradık adresı tamda bılmıyorduk öle demişler ancak bulamadık krokiden bir şey anladıysam arap olayım neresi orası yahu:cyclopsan neyse onemli degil zaten maksat yol yapmak :cherry:

jr.

Oran'dan inerken sağda opet, solda neziroğlu renoyu görünce ilk kavşaktan sola, sonra tırmanıyosun, ilk yerden gene sola..o cadde üzerinde ilerde sağda görünüyor..(petfayndır evo :))

gurcel, kroki için teşekkürler,
erman fotoları yüklediğin için teşekkürler,
jr, tarifini anladım sanki, biz koonya istiksametine giderken neziroğluns gelmeden hemen fen lisesi kavşağından sağa tırmandık demek ki o kavşağı geçtikten sonra dönecektik.inat ettim ama yarın gidicem sırf merakımdan :)

güzel bi gündü, ermanla tanışma fırsatını bulduk inşallah yakında diğer arkadaşlarla da tanışırız. selamlar...

Emir bu sefer adresi not et kaskın camına:mrgreen:
fotoları yukledık millet yattı sanırım diye düsünmüştüm ayakta olan cıktı:rendeer:

Yatarmıyız hiç, takipteyiz, iyi gezmişsiniz, bazen cesur ve kararlı davranmak gerekiyor.

sagol mr. dombay :) bi gün sizlede tanısırız zaten cok aktif kişi yok burda..ben sizede yetişemem :mrgreen: cok kalite bir motorunuz var sanırsam:bounce:

sagol mr. dombay :) bi gün sizlede tanısırız zaten cok aktif kişi yok burda..ben sizede yetişemem :mrgreen: cok kalite bir motorunuz var sanırsam:bounce:

Motoru boşver, önemli olan muhabbet, dostluk; çok kısa zamanda görüşeceğiz inşallah.
Aktif olarak da bir kaç kişiydi burası, şimdi şimdi sizler de katılınca canlanmaya başladı, ben bir senedir takip ediyorum buraları. Daha da çoğalacağımızı düşünüyorum :cat:
Bu arada 3-4 hafta önce Emir le tanışmıştık, belki bahsetmiştir.

Son düzenleme:
e ankara mt herkes kabuguna cekilmiş gene pazartesi günü sendromumu yasıyorsunuz acaba? :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar