Bu gün tekirdağ'da bunların bayiisini gördüm fiyatını sordum 5200 TL 12 taksit yapıyoruz dedi.Oha demeden duramadım içimden.
deri kaplama çok yakışıyormuş hakkatten ama o dikişleri görünmese çok daha güzel olurmuş
Bu gün tekirdağ'da bunların bayiisini gördüm fiyatını sordum 5200 TL 12 taksit yapıyoruz dedi.Oha demeden duramadım içimden.
Piyasada 3000'tl civarı var...modelleri değişiyor tabi....
Arkadaşlar ben roadstarımı sattım bugün..memnundum fakat artık hacimli bir enduro'ya geçmenin zamanı geldi :cat: biraz piyasayı dinleyip,birazda kendimi maddi anlamda toparlayıp!!enduroya geçmeyi düşünüyorum..
Bilgilerini eksik etmeyen paylaşımcı ruhunu devamlı gösteren arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim .... selamlar....
volkan senin hangi yataklardan bahsettiğini ben anlamadım!!! kranklardan bahsediyorsan eğer benim bildiğim onlar bilyalı olması lazım yataklı değil....
[/URL][/IMG]![]()
Buda benim roadstar sissy bar ın yapımı devam ediyor...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:05 PM ----------
tabiki var ama bende daha hiç kullanmadım kullanım klavuzunda ayrıntılı olarak yazıyor nasıl kullanılacağı...
öyle bir fiyat olmaz onlar sezon açılmış bir iki keriz düşürürüz belki diye o fiyattan çekmiş olabilirler yada kafalarına göre fiyat koymuşlar piyasayı bilmeden gidipde buzdolapçısına manavına karpuzcusuna bayilik verirsen adamda bilmeden kafadan fiyat sallar..
o motorun öyle bir fiyatı yok olsa dükkanda küflenir örümcek bağlar kimse gidip almaz..
o fiyata çıkdınmı zaten niye roadstar düşünesin gider direk gv250 alırsın üstüne 1-2 ekler gider gv650 alırsın ikinci elden japon italyan motorunun kralını alırsın....
Selam arkadaşlar benim roadstar250 beyin arızası yaptı giderken stop ediyo,patlatma yapıyo ve bazende hiç çalışmıyo.sordum beyin 250tl. Diyolar bu konuda yardım bekliyorum.daha ucuz bulabilirmiyim yada başına böyle bişey gelen varmı?varsa nasıl çözdü?yardımcı olursanız sevinirim.saygılar...
bana göre 250 liğin fiyatı daha doğrusu hakkı japon italyan falan olursa 5-6 çin olursa 3-4 den fazla olmaz olursa o fiyatlarda kesinlikle bir şişirme vardır zaten şişirme olan şeyleride bizim halkımız uyanıkdır gidip almaz firmalar kendini kandırır bir zaman sonrada normal piyasa raiçlerine çekerler..