Efsane bir abimizdir Sjaak![]()
lastik hariç nasıl motorun temiz kaldığını anlamadım ben başka bişe demiyorum arkadaşım fotoşopunda neler yapacahını iyi biliyoruz :silent:
Efsane bir abimizdir Sjaak![]()
1. fotoğaraf değil fotoğraf bakınız imla kılavuzu.
2. süper bi fotoğraf
3.keşke her isteyen yapabilse böyle birşeyi.
Valla ben de Kongo yağmur ormanlarından R1 ile geçip eve dönsem ilk iş olarak Fotoşop'u açıp motorumun üstündeki çamuru fotoğraflardan silerdim![]()
1. fotoğaraf değil fotoğraf bakınız imla kılavuzu.
2. süper bi fotoğraf
3.keşke her isteyen yapabilse böyle birşeyi.
adam yanlış yazmış işte ne var bunda...Sende ''bi'' yazmışsın,''Bir'' olması lazım değil mi...r:
ayrıca resimde fotomontaj değil..
arkadaş yeteri kadar hassas değilsen bırak bu işleri.
Hadi o yazım yanlışı. buna ne demeli?
birşey yazmışsın ama bir şey olacak.
Adam Tamamen Yanlış Bir Motor Tercihi Yapmış Dünya Turu İçin.Madem Toprağa Çamura Giriceksin Al bir Vstrom ya da Varadero Hiç Bu Sıkıntıları Çekme Abicim Yani Adamda da Biraz Çılgınlık Var.![]()
montaj gıbı duruyorr... çünkü en azından çamurdakı suya motorun yansımadı mutlaka vururdu ama burda hıc bır sekılde yansımaa yok ve motorun oaraya kadar gıdıpte sadece tekerleğinin çamur olması olmaz dımıı.... diğer yerlerde hıc bısey yok. mutlaka çamurlu su falan sıcrardı :wiinkk:
Acaba bu motorun o çamur içindeki durumunu değerlendiren arkadaşların kaçı photoshop biliyor.Sudaki yansımaları,çamurdaki izleri,motordaki çamurlara bakıp fikir üretmektense adamdaki duruma bakın gerçekten r1le dünya turuna çıkıyor videoları internet sitesi var siz hala photoshop'undan değilde imla kılavuzu,resim değil fotoğaraf oda değil fotoğraf bunları tartışıyorsunuz.
Neyse ya forumdaki bu geyiklerin tadıda bir başka oluyor.
motorun sol granajına dikkatli bakılırsa görülebilir çamurlar ve R1 o kadar kolay devrilicek bi makine değil yolun geri kalanı normal zaten.