sizce bu resim fotomontajmı deyilmi kutuların oldugu yer fotomontaj gibi gosteriyor

Acaba bu motorun o çamur içindeki durumunu değerlendiren arkadaşların kaçı photoshop biliyor.Sudaki yansımaları,çamurdaki izleri,motordaki çamurlara bakıp fikir üretmektense adamdaki duruma bakın gerçekten r1le dünya turuna çıkıyor videoları internet sitesi var siz hala photoshop'undan değilde imla kılavuzu,resim değil fotoğaraf oda değil fotoğraf bunları tartışıyorsunuz.
Neyse ya forumdaki bu geyiklerin tadıda bir başka oluyor.

ben photoshop bılıyorum ve photoshopun yapamaıyıacgı sey yoktur buna emınım........ her neyse montaj yada deill diyelım sonuc ne ? yanı neyse gezdıyse gezdı bunu tartısmak bızemı kaldı.....................

Gerçek bu yaa.... bundan bir film bile çıkar hatta...

Fotomontaj olduğunu öğrenince içiniz mi rahatlayacak?:silent:aman adam yapmış,gezmiş ve biz bu yorumları yazarken bile daha nereleri geziyodur?:)

Çamur yok diyosunuz ama bi güzel çamur atıyosunuz fotomontaj diye :silent::cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bütün dünyayi internetteki blog sayfsından kandrıyor o zaman bu adam , mantıklımı sizce ?

ben photoshop bılıyorum ve photoshopun yapamaıyıacgı sey yoktur buna emınım........ her neyse montaj yada deill diyelım sonuc ne ? yanı neyse gezdıyse gezdı bunu tartısmak bızemı kaldı.....................

Photoshopu bilmeniz beni çok mutlu etti:)
Benimde demek istediğim montajına değil r1le adamın dünya turudur ki gerçekten çok zevkli olmalı tartışma havasında değil ama umarım bir gün aramızdan biri çıkarda bunu yapar bizde iyi dileklerimizi ve desteğimizi esirgemeyiz:rendeer: ama forum ortamlarında herkes kapışmayı sevdiği için böylesi geyikler normal:p

Ya ben gerçekten biraz anormalim ya bizim arkadaşlarda klavye ishali var;

Şu adamın adını google bir girinde çıkan fotoğraflara videolara bir bakın Allah aşkına;

Arkadaşlarımız adamın sitesini, adını sanını daha ilk sayfada vermiş , sponsorların sitelerinde de her türlü bilgi belge var, hala tartışan arkadaşlar var :) helal olsun demekten başka bir şey bulamıyorum...Su daki yansımadan, grenajdaki çamurdan , tekerin batma açısından yorumlar yapan zehir gibi arkadaşlar var :)

Ana sayfada dünyada gezen çift türkiyede başlığını görmüşsünüzdür. Karı koca el işleri satarak 44 ülke 130.000 km yapmışlar , bizim arkadaşlar para olcak bende gezerim, insan sorumsuz olursa boyle yaşar filan diye yorumlar yapmışlar..

Geyiğinde sonu yok diyecem ama geyikde yapmıyor ki adam ciddi gayet :)

Motosiklet.net 2009 en gereksiz muhabbetler listesine yazıyorum bunu.

Numara 23 : Dünyayı dolaşmış bir motorcuyu , fotografları photoshop ile yaptığı yönünde suçlamak.

Numara 23 : Dünyayı dolaşmış bir motorcuyu , fotografları photoshop ile yaptığı yönünde suçlamak.

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

bu adam yanında bi teknik ekip taşıyodur herhalde :silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

işte buna gülünür

:):):):):)

Bence o resim resim:

3 . "Resim : Fotoğraf "Güzel İnebolu kızı, duvara yapıştırılan Gazi'nin resmine uzun uzun baktı." A. Gündüz.

http://www.tdk.gov.tr/TR/SozBul.aspx?F6E10F8892433CFFAAF6AA849816B2EF4376734BED947CDE&Kelime=resim

Aslında "fotoğraf"ı bile beğenemeyenler var. Samanyolu'nun ana haber sunucusunu hatırlarım, fotoğraf değil fotogggraf derdi, yumuşak g değil g kullanırdı yani. Ve o G'yi öyle bir vurgulardı ki... "Herkes yanlış biliyor, bakın ben ne güzel telaffuz ediyorum" mesajını cümle aleme ilan etmek ister gibi ::151::

Dipnot:

"Fotograf,cografya ve topograf" yumuşak g kullanılmadan söylenen 3 ayrıcalıklı kelimedir...:cherry:

Resimdeki Aynı kişilermi :silent:
erd0cy.jpg

motorlar farklı ama sistemler aynı :D ..aynı adam kullanıyor olabilir bu motorları..bu arada bu fotoğraf gerçek..adam cesaret etmiş dalmış çamura..

kendi fotoğraf proğramımda renkleri karşılaştırdım gerçek gibi gözüküyor yani ışık ve renk uyumu motorla ve ortamla aynı büyük ihtimal gerçek

Erkan Bey Shadowunuza çok iyi bakmaktayız. Bilginize.

bende oyumu gotoğrafın gerçek olduğundan yana kullanıyorum. Bir çok arkadaşım SS tarzı bir makinanın orada olmasını mantıken kabul etmedikleri için önyargısal bir şekilde photoshop bu dediklerini düşünmekteyim.

Sağlıcakla.

Bu kadar düşük çözünürlükte olan bir görselin montajlı olup olmadığını anlayabilmek biraz zor, fakat bende montaj olmadığından yanayım :) Eğer montajsada yapanın eline sağlık çok başarılı olmuş. Ama dediğim gibi iyice detaylı baktım montaj gibi görünmüyor. ;)

%100 gerçek adamın biri dünya turu yapıyor o motorla çölde felanda fotoları var :bounce:

süper birşey r1 le dünya turuna çıkmış bir adam bu ve her yiğidin harcıda değil fotoğrafta %100 doğrudur videolarda kanıtı olsun hala yalan,montaj diyenlerr demeye devam edebilirler..Ama montaj olmadğıda kesindir çoğu fotoğrafçıda bu motoru o şekilde oraya montaj yapamaz.. KANITLAR VİDEO İNANMAK İÇİN DAHA NE OLSUN?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:37 PM ----------

BENCEDE TAŞI SÜPER KOMİK GELDİ BANADAA:mrgreen::mrgreen::mrgreen::queen::queen:

başka denicek bişe yok :mrgreen: cem yılmaz dioya illaki yere vurucaksın acındıracaksınki kendini haz alsın millet senden

forumda kaç kişinin fotoğraf ve fotoğrafçılık üzerine bilgisi varmış bu arada haberimiz yokmuş ben bu hobiyi bırakıyorum arkadaş
çamurlu suda bile %100 yansıma arıyorlar vay hallerine

(çok az belli olur sadeceki oda var zaten)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar