sizce bu resim fotomontajmı deyilmi kutuların oldugu yer fotomontaj gibi gosteriyor

bende inanmam gerçek olduğuna o ağırlıktaki kabak lastikli bir motosiklet o çamura girdiği anda oracıkta kalır.
Hemde adam foto çekmek için inse botları çamura yapışır be:mrgreen:

rkadaşlar o kadar da olmaz demeyin ben bi gece yanlışlıkla inşaat halindeki yola girdim yağmurda, Ramzey çakma BWS dene skutırla, ve altı çamura sıfır gittim bi süre, sonra teker boşta dönmeye başladı, yol kenarındaki çizilmiş kaldırım taşlarının üzerinden hafif gaz vererek devam ettim, motor kendini kurtardı. benzer deneyimi olan arkadaşlar bunun imkansız olmayacağını bilirler,
saygılar,
Tornado 57

Erkan Bey Shadowunuza çok iyi bakmaktayız. Bilginize.

bende oyumu gotoğrafın gerçek olduğundan yana kullanıyorum. Bir çok arkadaşım SS tarzı bir makinanın orada olmasını mantıken kabul etmedikleri için önyargısal bir şekilde photoshop bu dediklerini düşünmekteyim.

Sağlıcakla.

kardeş naber makineden memnunsunuzdur umarım :) nasılsınız iyimisiniz

arkadaş fotoğraf ilk buraya koyulduğunda fotomontaj olma ihtimaliinin yüksek olduğunu söyledik. sonra öğrendik ki adamın internette bir sürü farklı görseli var. tamam anladık. gerçek büyük ihtimalle (ki hala montaj olma ihtimali var)
ama arkadaşlar da baydı yani. gereksiz bir tavır sergilemeye başladılar haberleri yok.

montaj değil.. !! montaj değil olum değililll .. değil işte lan değilll .. değill be.. valkllahi değil.. video var olum video var.. değil lan ..!!
- yani olabilir. sonuçta balçıksa oraya kadar nasıl geldi.
değill lan değil.. fotoğrafçı mısın olum değilll !!

bence orjinal yani motorun çamurdan ayakta durduğuna inanıyom ve motor biraz zorlansa da çıkar çekilmesine ihtiyaç yok yani....

Ya herkes montaj ya da değil diye düşünürken benim kafama takılan tek şey şu: Bu adamın omurgası çelik ya da titanyum'dan heralde. Ya Allah'ını seven söylesin o motorla o kadar mil nasıl yapılır arkadaşlar? Bende gt250r varken 1 saat dolaşsam belim tutulmuş gibi oluyordu. Kesinlikle adama helal olsun. Herkes yapamaz bunu. Herkes belki bir gün gelir dünyayı dolaşmaya çıkabilir fakat R1 ile gezecek manyak çok azdır:queen:

Seneye inşallah okul bitsin ben de geziyorum arkadaş. İyice gaza geldim:queen:

sizce bu resim fotomontajmı deyilmi kutuların oldugu yer fotomontaj gibi gosteriyor

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:47 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:46 PM ----------

20339209-M.jpg

arkadaşlar fotomontaj değil.o motora o çantaları sonradan taktırmış sahibi ve onunla dünya turuna çıkmış.hatta şimdi hatırlayamayacağım ama dünya turu yazısı var bir sitede.aynı zamanda o sitede çantaların motora nasıl montaj yapıldığı adım adım fotoğraflarla gösterilmiş o sitede.

Yahu hala bunun fotomontaj olup olmadığınımı tartışıyorsunuz????:silent:pes vallahi.:pr:

montaj degil ,photoshop kullanan az da olsa anlar bunun fotomontaj olmadıgını, olay biraz garip ama vardır bi cevabı,

montaj olduğu açık. motorun arkasına bakarsanız tekerlek izi olmadığını, motosikletin etrafında ayak izi olmadığını görürsünüz. adam motosikletten uçarak mı indi? ayrıca motosikletin yan tarafında sürücünün ayak boşluğunun olması lazım ama burada çamur iyice motorun vitesini içine almış. adam ayağını çıkardığında o kısımda baya bir çamur boşluğu olmalıydı.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yahu adam yapmış, siz gerçek mi diyorsunuz..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar