sizce bu resim fotomontajmı deyilmi kutuların oldugu yer fotomontaj gibi gosteriyor

Valla ben de Kongo yağmur ormanlarından R1 ile geçip eve dönsem ilk iş olarak Fotoşop'u açıp motorumun üstündeki çamuru fotoğraflardan silerdim :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Adama helal olsun abi :) biz minibüs yolunu beğenmiyoruz ,yollar ıslatılıyo diyoruz :) adam kafalama dalmış olaya . Buraya resim nasıl yükleyebiliriz benzeri bir resim de bende var yardımcı olursanız yollarım :cat:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
1. fotoğaraf değil fotoğraf bakınız imla kılavuzu.
2. süper bi fotoğraf
3.keşke her isteyen yapabilse böyle birşeyi.

adam yanlış yazmış işte ne var bunda...Sende ''bi'' yazmışsın,''Bir'' olması lazım değil mi...:pr:

ayrıca resimde fotomontaj değil..

Motosikleti
Honda Forza 250 (2026)
O çamurda cross motor bile gidemez ama bence fotomontaj değil çünkü fotomontajlık bir olay göremedim.

1. fotoğaraf değil fotoğraf bakınız imla kılavuzu.
2. süper bi fotoğraf
3.keşke her isteyen yapabilse böyle birşeyi.

arkadaş yeteri kadar hassas değilsen bırak bu işleri.
Hadi o yazım yanlışı. buna ne demeli?
birşey yazmışsın ama bir şey olacak.

Son düzenleme:
videoyu izlemedim ama ya mükemmel ötesi bir montaj yada gerçek.Motora çarpan ışık soldan gelmiş yerdeki çamurlarda da sağ taraflar gölgeli çamurlu lastikler filan bir de bi adam vardı geziyodu r6 ile bu mu o?

Adam Tamamen Yanlış Bir Motor Tercihi Yapmış Dünya Turu İçin.Madem Toprağa Çamura Giriceksin Al bir Vstrom ya da Varadero Hiç Bu Sıkıntıları Çekme Abicim Yani Adamda da Biraz Çılgınlık Var. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
adam yanlış yazmış işte ne var bunda...Sende ''bi'' yazmışsın,''Bir'' olması lazım değil mi...:pr:

ayrıca resimde fotomontaj değil..

:cat::cat::cat::cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:39 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:38 AM ----------

arkadaş yeteri kadar hassas değilsen bırak bu işleri.
Hadi o yazım yanlışı. buna ne demeli?
birşey yazmışsın ama bir şey olacak.

:cat::cat::cat:

montaj gıbı duruyorr... çünkü en azından çamurdakı suya motorun yansımadı mutlaka vururdu ama burda hıc bır sekılde yansımaa yok ve motorun oaraya kadar gıdıpte sadece tekerleğinin çamur olması olmaz dımıı.... diğer yerlerde hıc bısey yok. mutlaka çamurlu su falan sıcrardı :wiinkk:

Adam Tamamen Yanlış Bir Motor Tercihi Yapmış Dünya Turu İçin.Madem Toprağa Çamura Giriceksin Al bir Vstrom ya da Varadero Hiç Bu Sıkıntıları Çekme Abicim Yani Adamda da Biraz Çılgınlık Var. :)

varadero yada vstorm ile herkes yapabiliyor zaten:)

önemli olan olmaz denileni yapabilmek yada en azından denemek:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
montaj gıbı duruyorr... çünkü en azından çamurdakı suya motorun yansımadı mutlaka vururdu ama burda hıc bır sekılde yansımaa yok ve motorun oaraya kadar gıdıpte sadece tekerleğinin çamur olması olmaz dımıı.... diğer yerlerde hıc bısey yok. mutlaka çamurlu su falan sıcrardı :wiinkk:

motorun sol granajına dikkatli bakılırsa görülebilir çamurlar ve R1 o kadar kolay devrilicek bi makine değil yolun geri kalanı normal zaten.

Acaba bu motorun o çamur içindeki durumunu değerlendiren arkadaşların kaçı photoshop biliyor.Sudaki yansımaları,çamurdaki izleri,motordaki çamurlara bakıp fikir üretmektense adamdaki duruma bakın gerçekten r1le dünya turuna çıkıyor videoları internet sitesi var siz hala photoshop'undan değilde imla kılavuzu,resim değil fotoğaraf oda değil fotoğraf bunları tartışıyorsunuz.
Neyse ya forumdaki bu geyiklerin tadıda bir başka oluyor.

Acaba bu motorun o çamur içindeki durumunu değerlendiren arkadaşların kaçı photoshop biliyor.Sudaki yansımaları,çamurdaki izleri,motordaki çamurlara bakıp fikir üretmektense adamdaki duruma bakın gerçekten r1le dünya turuna çıkıyor videoları internet sitesi var siz hala photoshop'undan değilde imla kılavuzu,resim değil fotoğaraf oda değil fotoğraf bunları tartışıyorsunuz.
Neyse ya forumdaki bu geyiklerin tadıda bir başka oluyor.

aynen :) gezen adam bunları okusa ne der acaba. heheh...

motorun sol granajına dikkatli bakılırsa görülebilir çamurlar ve R1 o kadar kolay devrilicek bi makine değil yolun geri kalanı normal zaten.

baktım ama şahsen bısey goremedım:bounce: yolun geri kalanı normal demişsin peki o yolun gelınen tarafları resımden gorunüğü kadarıyla bayağ bi engebeli ve çamurlu.. her neyse artık

kendi fotoğraf proğramımda renkleri karşılaştırdım gerçek gibi gözüküyor yani ışık ve renk uyumu motorla ve ortamla aynı büyük ihtimal gerçek

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar