[Bursa - MT]

Geçtiğimiz hafta katıldığım festivalin tadı damağımda kaldı hakikaten. İnşallah Kapıdağ organizasyonu da Erhan arkadaşımızın hazırlıkları ile güzel olacaktır, bizlerin katılımı ile de daha renklenecektir.
Tarık'çım bu akşam görüşürüz , konuşuruz:cat: ama sanki hareket saati biraz geç gibi , bir düşün istersen.
Buluşma yerine gelince ; bana ters kaldığından ben sizleri Kinteks tesislerinde beklerim ve siz geçerken peşinize takılırım.

Taglis bu arada sen festivalde Deniz Motor Harun abinin standa geldin sanırım.

Olmazmı ama bozum olmak yok şimdiden söylim . Cem beyin dedigi gibi istanbulda olmaz o iş Bursada hallederiz :)-:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:47 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:39 PM ----------

Cem bey bide söyle birşey var istanbulda anlaşılan baya bi turlanacak baya bi yer gezilecek akşama yetissin diyede gicip ciee diyipte adam akıllı gezmedikten sonra gördüm hadi diyer yere oldugu zamanda insan birşey anlamazki oda varki malum istanbul trafigi olsun sıcak havalar olsun her nekadar motorlada gitsek trafik illaki yavaşlatacaktır bizi bukadar yeri gezinebilecezmi

İstanbul gezimizi pazar günü yapacağımızdan trafik problemi çok yaşamayız. Malum pazar günleri trafik nispeten daha rahat oluyor. Yanlız sabah erken çıkmamız gerekiyor. Yalova Pendik arası ilk feribot 08-15 de pazar sabahları. Ona yetişirsek İstanbul'da gezmek için daha fazla zaman kazanmış oluruz. Bu durumda belilenecek noktada sabah saat 06-30 filan gibi buluşmamız ve Yalova'ya gaz açmamız gerekecektir. Ayrıca her noktaya gidilecek diye bir kural da yok. Gerek duyarsak saatin durumuna göre iptal ya da ekleme yapabiliriz.

selam millet herkeze iyi aksamlar
Arkadaslar pazar günü müsait olan arkadaşlarla egercede hem yuzme hemde mangal yapalim diyorum ..
Gelecek arkadaşlar icin .
Buluşma noktasi: Mudanya papet cafe
Buluşma saati: 10:30
Papetten çikiş saati: 11:00
Yiyecekleri herkez kendi getiriyor herzamanki gibi
Gelmek isteyen butun MT arkadaslarimizi bekliyorum
Yollarda görüşmek dilegiyle
Kazasiz sürüşler

Son düzenleme:
selam millet herkeze iyi aksamlar
Arkadaslar pazar günü müsait olan arkadaşlarla egercede hem yuzme hemde mangal yapalim diyorum ..
Gelecek arkadaşlar icin .
Buluşma noktasi: Mudanya papet cafe
Buluşma saati: 10:30
Papetten çikiş saati: 11:00
Yiyecekleri herkez kendi getiriyor herzamanki gibi
Gelmek isteyen butun MT arkadaslarimizi bekliyorum
Yollarda görüşmek dilegiyle
Kazasiz sürüşler

:):cat:Tamam kardeş ayıpsın nevaleleri hazırlayalım ve kısa mesafeli yolculuğumuza başlayalım,isteyen yüzer,isteyen balık tutar,isteyen sucuk ekmek yapar.Gelin millet gelin İstanbul'a daha asırlar var.Öncesinde buna gelin!:cat:
:)

gazcılar'daki motorsport bir ara satıyordu. şimdi mondial, suzuki ve derbi var ama aprilia'dan emin değilim.

:):cat:Tamam kardeş ayıpsın nevaleleri hazırlayalım ve kısa mesafeli yolculuğumuza başlayalım,isteyen yüzer,isteyen balık tutar,isteyen sucuk ekmek yapar.Gelin millet gelin İstanbul'a daha asırlar var.Öncesinde buna gelin!:cat:
:)

hocam size afiyet olsun:)
ben varmışım gibi soğanlar doğranaaa, domatesler kesileee :cherry:

çöpşiş unutmayın giderken :queen::mrgreen:

hocam size afiyet olsun:)
ben varmışım gibi soğanlar doğranaaa, domatesler kesileee :cherry:

çöpşiş unutmayın giderken :queen::mrgreen:

:)Ya hu senin mutfak kültürün olmadan o sucuklar pişmez,ağızada düşmez,düşsede boğazımızdan geçmez,domataesler ağlar,soğanlar psikolojik sorun yaşar,ağzının tadını biliyorsun erdem.iştah açıyordun ama neyse sen ödevlerini hallet seninle istanbulu fethederiz bi ara balık ekmek falan...:cat:

Arkadaşlar bu hafta bende gelemiyorum. Beni bırakıdevam edin :p

:)Biliyorum başarabilirsin hadi Mami sadece azim,kararlılık ve güç,sen gökten helikopterle tam yanımıza ineceksin,biliyorum içime doğuyor ,hissediyorum :cyclopsan

Arkadaşlar Bursa'da aprillia motor satan bir yer varmı acaba ??

2. el istersen 650'lik bi Aprilla varmış benim arkadaşın arkadaşında( Nilüfer askerlik şubesi başkanı'nınmış.) Düşünürsen modelini felan araştırırım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:16 PM ----------

Eğerce'yi düşünebilirim. 3 sene önce gitmiştim en son.

olm bu askerlik olayından sana indragandi varmı düşmüş diyorlar:)
Hacı şaka yapma adama. Biz bu şaka yüzünden ani bir coşku yaşadık , tam da akşam iştiması idi ve sonucunu sen tahmin et.... SÜRÜNDÜK:queen::queen::queen: hem de 18 ay boyunca:queen::queen::queen:

Dostum Salvano , yarın sabah saat kaç ve neresi uygundur senin için ?
Not: Benim hanım geliyor. Sen de yengeyi ikna edersen şahane olur. Akşam erken dönmeye çalışırız:cat:

Son düzenleme:
Günaydın bursa uyuma ne o ya herkez birden kaybolmus ses yok (eee normaldir nette yazıyoruz ses olacak degil ya neyse :D) hadi millet siteyi costuralım istanbul gezisine daha cok war önümüz yaz gezecek daha cok yerimiz war.....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar