B-A-N-U ve E-M-R-E NİŞAN TÖRENİ HAKKINDA. .

Kıskanma Zafer... desene bende evlenmek istiyorum ama..........evlenenleri de görüyoruz... yok kuaför yok ayakkabı yok yeni çanta yok yeni mobilya, beyaz eşya, çok masraflı... evlenip balayına gideceğime evlenmeyip alayına........

boşluğu doldurursun artık:queen::queen::queen:

al doldurdum:queen::queen::queen:

ya birbirlerinden vazgçsinler diyen yokki bu nişan düğün ayaklarına çok para kaçar.. deneyim knuşuyo .. siyah takım elbise ara 50-150 tlarası bulursun .. damatlık de bakim bide , ülen aynı takımı verir sana ama 300-500 arası :cherry: içine koyar bi janjanlı yelek bide fular al sana damatlık.. gelinlik desen ona keza..

bu tantana olmadanda bu iş olur demeye getriyom .. al bi motor bas gez türkiyeyi 15 gün Marmariste rakı balık benden hemde

Aslında çok haklısın ama ne yazık ki büyüklere laf anlatamıyoruz neyse bizde fırsattan istifade bol bol eğleneceğiz :rendeer:

temel (akileos) geldi şimdi geçmiş olsun diyo sanki cepheye gidiyoruz nişana gidiyoruz len :mrgreen:

zaferrrr senin hükmün verilmişşş boşa direnmeeee :queen:

darısı başına turgay :p

banu listede turgayda var dimi :mrgreen:

4 numara canım...

Benim adım Emine'yse ben bu lafın altında kalmam söliim sana...
Hiç kusura bakma::144::

Not: şaka yapmıyorum...

::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis::

Cadı bişi sorcam şimdi bizim ekipteki kızlara bi bakalım.. Emine benle ben sizle beraberim, banu zaten ekipteydi Emrede aynen.. peki sen? evlendiğinde kocan ya seni salmazsa buluşmalara? ya motor sevmeyen biri olursa?

Alla alla ya motor sevmiyosa gelmez kendisi laf mı yani hıhhh ::miiz:: ::miiz::

Cadı bişi sorcam şimdi bizim ekipteki kızlara bi bakalım.. Emine benle ben sizle beraberim, banu zaten ekipteydi Emrede aynen.. peki sen? evlendiğinde kocan ya seni salmazsa buluşmalara? ya motor sevmeyen biri olursa?

beni karıştırma kadir :p

:cyclopsan:pale:

ßeni bi sen anladın sende yanlış anladın...

herkese iyi sohbetler...

ahaa kadir kaçtı :queen:
emine nasıl kızdın kız çocuga korkudan topiği terk etti :p

al doldurdum:queen::queen::queen:

o boşluk öyle dolmaz ama neyse yarın akşam dolduururz merak etme sen :queen: :queen: :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:57 PM ----------

:cyclopsan:pale:

ßeni bi sen anladın sende yanlış anladın...

herkese iyi sohbetler...

Emre bu cümlenin aynısını Lisede kuruyordu be Kadir... :queen: :queen: :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:57 PM ----------

temel (akileos) geldi şimdi geçmiş olsun diyo sanki cepheye gidiyoruz nişana gidiyoruz len :mrgreen:

Temel Abi ye iletirsen Canım şu notumu: Sende mi temel Abi aşk olsun... :salut:

walla istediğiniz hükmü verin
ACIMIYO Kİİİ ACIMIYO Kİİİ :queen::queen::queen:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Bir ömür boyu mutluluklar... :rendeer:

hayatta pişmanlık duyduğum nadir anlar oluyor.. onlarda genelde kounştuğum zamanlarda gerçekleşiyor... :pr::pr::pr:

hadi kalın sağlıcakla...(herkesten özür diliyorum)

hayatta pişmanlık duyduğum nadir anlar oluyor.. onlarda genelde kounştuğum zamanlarda gerçekleşiyor... :pr::pr::pr:

kadir sana burdan bi uçarım görürsün ::144::

emine de şaka yapmıştır merak etme :rendeer:

:silent: :silent: :silent: :silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:04 PM ----------

kendimi bi an kabak gibi hissettim biliyon mu... sanki oymuşlarda malzemesi eksik kalmış sipariş bekliyorum::sos::

Bekle canım az kaldı geliyor siparişin... :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar