[istanbul-mt] burhan felekde senlık var :) 30 mayıs cumartesı :)

kimler geliyo :)

• evet

Oy: 11 40.7%
  • hayır

Oy: 4 14.8%
  • belki

Oy: 12 44.4%

• Kullanılan toplam oy
    27
Bana yakın bir yer,katılmaya çalışacağım. Fotoğraflarda arka sıralar boş gözüküyordu inşallah oraları doldururuz.:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
malesf aöf sınavı var olmasa seve seve gelirdim... iyi eğlenceler herkese...

AÖF sınawım war. Saatleri ayarlarsam qelicem Okan' cım. Güzel org.

Thx.

Yaw kardesım bız senı bıldık bılelı sen sınava gırıyosun ve hep kalıyosun bosver sınavı nasılsa cakacaksın yıne 0... gel bak eglence nasl yapılır ogren dandık dandık organızasyonlar yapıp duruyorsun zaten hıc memnun degılız senden...
:queen: :queen: :queen: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :queen: :queen: :queen:

Yaw kardesım bız senı bıldık bılelı sen sınava gırıyosun ve hep kalıyosun bosver sınavı nasılsa cakacaksın yıne 0... gel bak eglence nasl yapılır ogren dandık dandık organızasyonlar yapıp duruyorsun zaten hıc memnun degılız senden...
:queen: :queen: :queen: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :queen: :queen: :queen:

demek dandik he...sadece şu linki atıoorum cwp olarak abi sana :cherry: açılan sayfanın ilk mesajını okurmusun (:)

http://www.motosiklet.net/forum/mot...kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-306.html

demek dandik he...sadece şu linki atıoorum cwp olarak abi sana :cherry: açılan sayfanın ilk mesajını okurmusun (:)

http://www.motosiklet.net/forum/mot...kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-306.html

Orda aynen su var ''Topla Mılletı !!!! zen kardeslıgı ''

Şu sana torpıl gecen Zen kardeslerını topla cumartesı Burhan Feleke hepınızı beklıyoruz renklı renklı Zen' lerınız ıle dolasın etrfta şenlıke renk katın... :bounce::bounce:

okancım sınavım var o gün. ama geçde olsa yanınızda olmaya çalışıcam. böyle güzel bir organizasyonda olmazsam çok üzülürüm

inşallah ordayım Okan, şenlik için değil ,sizin gibi o yavrucaklara abilik ablalık yapan kardeşlerim için orda olacağım...

okancım sınavım var o gün. ama geçde olsa yanınızda olmaya çalışıcam. böyle güzel bir organizasyonda olmazsam çok üzülürüm

bekliyorum ablacım 7ye kadar ordayız :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:38 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:37 AM ----------

inşallah ordayım Okan, şenlik için değil ,sizin gibi o yavrucaklara abilik ablalık yapan kardeşlerim için orda olacağım...

saygılar abıcım beklıyoruz saolasın :rendeer:

bekliyorum ablacım 7ye kadar ordayız :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:38 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:37 AM ----------

saygılar abıcım beklıyoruz saolasın :rendeer:

okancım bu arada yapabilecegim bişey varsa bana bildir bi katkım olursa çok sevinirim:rendeer:

Herhangi bir aksilik olmazsa bende orada olucam.Daha öncede gitmiştim fakat bizden gelicem deyipte gelmeyen biçok arkadaşımız olmasına rağmen çocuklar çok mutlu olmuştu.Dediğiniz gibi yunuslarda orada oluyor bildiğim kadarıyla.

Aygüle gitmeyecekmisin sen Çağla.:cat:

cumartesi sınavım var. sonrasında burhan felege gidip ordan aygüle geçile bilir. nışan kaçtaki? akşamdır heralde :wiinkk:

tabi bir ihtimal daha var aygül yada burhan feleğe gitmeyip sınav sonrası atlayıp adapazarınada gidebilirim. onun için hiç kimseye söz veremiyorum şuan hiç bişey belli değil :wiinkk:

Yaaa bende gelmeyi çok istiyorum ama malum daha dün kaza yaptık hafta sonuna motor sanıyorum yetişmez inşallah Emre yaya gelmeyi ister... :)
Bu yüzden Belki yi işaretledim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar