[istanbul-mt] burhan felekde senlık var :) 30 mayıs cumartesı :)

kimler geliyo :)

• evet

Oy: 11 40.7%
  • hayır

Oy: 4 14.8%
  • belki

Oy: 12 44.4%

• Kullanılan toplam oy
    27
bende geliyorum... :)
burhan felegin herhangi bir yerinde toplanıcakmıyız?

dırek voleybol salonunun onune gelin arkadaslar lastıklerınıze saglık yarın gorusuruz :)

Bız bır kac kişi yarın saat 09:30 da Uskudar sahıldekı eskı balıkcı barınagında toplanıp kahvaltı edıp bırlıkte gececegız Burhan feleke isteyen bızımle orada bulusabılır.Saat 10:15 oradan hareket edıp organızasyona katılacagız...

Bız bır kac kişi yarın saat 09:30 da Uskudar sahıldekı eskı balıkcı barınagında toplanıp kahvaltı edıp bırlıkte gececegız Burhan feleke isteyen bızımle orada bulusabılır.Saat 10:15 oradan hareket edıp organızasyona katılacagız...

burası tam nerede acaba???

yarın bende geleceğim,bari kahvaltı edelim....

yinede gsm no bırakayım...

0536 761 02 12:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:34 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:32 PM ----------

vallahi ayıp!!!!!

bu kadar az kişiyiz yaa.....

bizim oraya aslında konvoy yaparak girmemiz gerekliydi!!!! ama nerdeeee!!!!!!

evet arkadaslar sonkez guncelliyim bugun saat 10 30da engelli kardeslerımız ve dar gelirli ailelerin cocuklarının ucretsız spor okulları projesının senlıgı var ben sımdı cıkıyorum gorusmek uzere

Gerçekten gelmek isterdim ama malesef çalışıyorum.Ama katılımın bu kadar az olacağını beklemiyordum. Bendende selam söyleyin arkadaşlara.:rendeer:

Cok gusel bır organızasyondu işlerim dolayısıyla fazla kalamadım sadece 5 motosıkletlı vardıkama ınanın o cocukların bızı gordugundekı tepkılerını ve bızı olan sevgılerını ve abı deyıp sarılmalarını mutluluklarını gormek cok guseldı keske bıraz daha vaktım olsa daha fazla kalabılseydım.Hala gıtmeyı ısteyenler varsa aksam 19:00 kadar Burhan Felekte organızasyon devam edecek.

Cok gusel bır organızasyondu işlerim dolayısıyla fazla kalamadım sadece 5 motosıkletlı vardıkama ınanın o cocukların bızı gordugundekı tepkılerını ve bızı olan sevgılerını ve abı deyıp sarılmalarını mutluluklarını gormek cok guseldı keske bıraz daha vaktım olsa daha fazla kalabılseydım.Hala gıtmeyı ısteyenler varsa aksam 19:00 kadar Burhan Felekte organızasyon devam edecek.

:rendeer::rendeer::rendeer:

Ah gerçekten gitme şansım olsa vallahide durmazdım buralarda.:pr:

sizi bütün kalbmle kutluyorum böyle güzel bir organizasyonda yer aldıgınız için. :rendeer::rendeer:

sizi bütün kalbmle kutluyorum böyle güzel bir organizasyonda yer aldıgınız için. :rendeer::rendeer:

Bız kutlanacak bırsey yapmadıkkı Çagla asıl kutlanacak olanlar emek verıp bu organızasyonu hazırlayan ve bu engellı dostlarımıza egıtım verıp onların hayata tutunmasını saglayanlar bız bıraz olsun orda olmakla onlara destek olabıldıysek ne mutlu bızlere...

malesef çok istememe rahmen gelemedim giden arkadaşlara teşekkürler allah gönlünüze göre versin :rendeer:

abilerim sizlerden gercekten allah razı olsun harıkaydı motorlarla gırınce sahaya gerek fakir cocuklar gerekse engelli kardeslerımız cok mutlu oldular gelen herkese gelmek ısteyıpde gelemeyenlerde var tabı cok teşşekkurler gercekten cok mutlu ettınız onları yuzlerındeki tebessumde katkınız var allah razı olsun ben sızın gıbı gonlu genıs ınsanlar oldugu surece bu işten vaz gecmem tekerınıze saglık merak etmeyın her anne arkanızdan dua ettı duaları sızınle olsun :rendeer:

:cat::cat:
abilerim sizlerden gercekten allah razı olsun harıkaydı motorlarla gırınce sahaya gerek fakir cocuklar gerekse engelli kardeslerımız cok mutlu oldular gelen herkese gelmek ısteyıpde gelemeyenlerde var tabı cok teşşekkurler gercekten cok mutlu ettınız onları yuzlerındeki tebessumde katkınız var allah razı olsun ben sızın gıbı gonlu genıs ınsanlar oldugu surece bu işten vaz gecmem tekerınıze saglık merak etmeyın her anne arkanızdan dua ettı duaları sızınle olsun :rendeer:

Kardeşim yüreğinize ,emeğinize sağlık.:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gerçekten şimdiye kadar yapılmış en anlamlı organizasyondu.Yüzlerindeki o tebessüm,gözlerindeki ışıltı görülmeye değerdi.keşke daha kalabalık gidebilseydik.
ve artık resimleri görelim dimi,reis buraya bi geri dönüş yap.:cat: hepsi grubu sahaya çıkınca dibin düştü abi,fotoğraf makinasına sarılmıştın hemen :mrgreen: halaa toparlanamadınmı yoksa:queen::queen:
RESİM RESİM RESİM

Son düzenleme:
Gerçekten güzel ve anlamalı bir organizasyondu. Orda olmak mutluluk vericiydi,bu vesileyle seninle ve arkadaşlarlada tanışmış oldum,ayrılırken sana baktım ama göremedim,emeğine sağlık :):)

okancım seninle hep gururduydum ve beni asla yanıltmadın. sen gerçekten çok önemli çok degerli bir iş yapıyosun bi kez daha kutlamak istedim seni canım benim. :rendeer:
Allah senden ve emegi geçen herkesten razı olsun

:cat:arkadaşlar 2 gündür net'e giremiyordum,yorum yapamadım.....

öncelikle;

okan'a çok teşekkürler.... sebeb olduda ortamda bulundum...

o gün çoook resim çekildi,video çekildi!!! nerdeler bakiim :)

ayrıca;

okan'ın öğrencilerini görecektiniz... hepside çok şeker çocuklardı,sevginin ne olduğunu biliyorlar ve bunu size sonuna kadar belli ediyorlar... okan'ın işi çok zor!!! bunu belkide en iyi ben bilirim,ama çocuklar,aileleri okan'ı çok seviyorlar... hatta geçen seneki katılımdan çok memnun olmuşlar...bu snede geleceklermi diye sordular,lakin sadece 5 (BEŞ!!!) kişiydik...

bu çocuklara manevi destek olmamız gerekliydi!!! okan'a varlığımızla destek olmamız gerekliydi...

sadece, bizler oturalım diye aralarında yer açtılar... fotoğraf çektirdiler....

neyse yazacak çok şey var... belkide ben biraz duygusal yaklaşıyorum...

okan;

TEŞEKKÜR EDERİM....:rendeer:

katılım biraz azdı :silent: ama bence tarihin sınav gününe gelmesinin etkisi çok.Bir dahakine tüm salonu MT ile doldururuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar