[Bursa - MT]

1 gün gidiş , 1 gün ziyaret , 1 gün dönüş , yani toplam 3 gün yeter bana be dostum.:cat:

Kardeşim ne yaptın sen?! Ortalama 80km/s hızla yol alsan 19 saat yapar. Hani bunun molası, yemesi, içmesi, uykusu? Bir günde gidilmez, gidilse bile ertesi gün ayakta duracak hali olmaz insanın.. (gidilmez derken: 125cc ile diyorum, tabi bir fazer olsa elbette gidilir – dönülür :))

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:35 PM ----------

Arkadaşlar cumartesiyi ekstra olarak düşünmüştüm, dediğim gibi keşfe çıkacağım, tahminim çoğunuz eşkeli zaten biliyorsunuzdur, daha farklı bir yere gitmek istersiniz diye Pazar günü oraya gidelim diye teklif etmedim

Kardeşim ne yaptın sen?! Ortalama 80km/s hızla yol alsan 19 saat yapar. Hani bunun molası, yemesi, içmesi, uykusu? Bir günde gidilmez, gidilse bile ertesi gün ayakta duracak hali olmaz insanın.. (gidilmez derken: 125cc ile diyorum, tabi bir fazer olsa elbette gidilir – dönülür :))

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:35 PM ----------

Arkadaşlar cumartesiyi ekstra olarak düşünmüştüm, dediğim gibi keşfe çıkacağım, tahminim çoğunuz eşkeli zaten biliyorsunuzdur, daha farklı bir yere gitmek istersiniz diye Pazar günü oraya gidelim diye teklif etmedim

ortalamayı 95 yap bakalım ne çıkacak. molayı da 4,5 saatte 5 dakika yeter:queen::queen::queen:
anladığım kadar , mami ile bir olup beni gaza getirmeye çalışıyorsunuz:queen: hiç uğraşmayın , benzin parasını verin ben size fotografları getiririm:queen::queen::queen: yol biter mi bitmez mi görürsünüz:cat:

benim için mekan farketmez, önemli olan muhabbettir sonuçta:)
sanırsam mudanya gemlik tarafları tercih edilir bu hafta..

:)Pazar günü yeri ve saati söyleyin uyan buyursun gelsin bizde sınır,yaş,ırk ayrımı yok tozmayı seven herkesi ekmek ve kızartılacak sucuklarıyla bekleriz...:wiinkk:

:)Pazar günü yeri ve saati söyleyin uyan buyursun gelsin bizde sınır,yaş,ırk ayrımı yok tozmayı seven herkesi ekmek ve kızartılacak sucuklarıyla bekleriz...:wiinkk:

bende gelmek ısterım gıdıcegınız yere yeterkı saatı ve yerı soyleyın bende gelırım zekerıyayıda getırırım

Tamam o zaman açıklıyorum:)
Pazar sabah saat 9:00 da köfteci yusufun önünde buluşup 9:30 da yola çıkıyoruz:cat:
uyarsa isimleri yazmaya başlıyalım:)
(Güzergahımız:Mudanya-Trilye-Eşkel-Ayazma(Ayazmada benim yazlığın bahçesinde mangalımızı yaparız:wiinkk:)

Son düzenleme:
abi beni yazmaya başlayabilirsin. ama ben güzergahı bilmediğim için soruyorum, bi uydu fotografı var mıdır bu güzergahın? bi zahmet olmassa koyabilir misiniz:)

bi de bu köfteci yusuf nerde acep??

harita nasıl koyuluyor bilmiyorum:pale:
ama köfteci yusuf mudanya yolu üzerinde karaman metro istasyonu karşısında:)köfteci yusufun ordan ayazma gidiş geliş aşağı yukarı 120-130km fln mudanya üzerinden gidişte:)
ama çok keyifli bi yol:cat:

Son düzenleme:
abi bu ayazma diye yazdığımız yer Mesudiye Köyü' ne mi bağlı acaba?
hayır öyleyse bizim burdan da gidiş var harika zevkli bir yol hem de.

neyse ozaman sabah beraber yol alırızbuluşma noktasına gelirim ben, oradan akarız. dönüşte de ben yeşillikler arasından dönerim :)
olmadı bursa yolcuları olarak da dönebiliriz oradan..

tamamdır, ben 9' da köfteci yusuf' un orada olurum :)

evet mesudiye köyüne bağlı:)
bide izmir yolundan gidiş var daha kestirme dönşü ordan yaparız:cat:
EŞKEL-AYAZMA SAHİLİ GEZİSİ
Gelenler:
sedat-ss
picasso
blue_dolunay

Son düzenleme:
abi beni özdilek girişinden alırsınız. sabah sabah hiç girmeyeyim karaman metro ist. taraflarına.. otobandan kaptırır gelirim ben.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:46 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:41 AM ----------

picasso (erdem) :mrgreen:

abi beni özdilek girişinden alırsınız. sabah sabah hiç girmeyeyim karaman metro ist. taraflarına.. otobandan kaptırır gelirim ben.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:46 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:41 AM ----------

picasso (erdem) :mrgreen:

ya erdem abi ben gelemiyorum :pale: yani ilk geziden böyle yapmak istemezdim ama benim B ehliyetinin direksiyon sınavı var arkadaşın bugünmüş sınavı benimde bugündür diye sormadım ama benim yarınmış:S:pr::pr:çok moralim bozuldu:pale:

Tamam o zaman açıklıyorum:)
Pazar sabah saat 9:00 da köfteci yusufun önünde buluşup 9:30 da yola çıkıyoruz:cat:
uyarsa isimleri yazmaya başlıyalım:)
(Güzergahımız:Mudanya-Trilye-Eşkel-Ayazma(Ayazmada benim yazlığın bahçesinde mangalımızı yaparız:wiinkk:)

güzergah güzelde biraz virajlı degilmi hem soyle durup temiz hava alacagımız bir yerde yok benim dusuncemi sorarsanız ben size guzel bir güzergah ayarlaya bilirim hem biraz farklı olmus olur
Tabi karar size kalmıs.....
Mudanya blusma noktası:Mudanya girişi Opet benzin istasyonu
Güzergah : benzin istasyonu , yörükali köyü , ipekyayla köyü , dere köy , mirzoba köyü , kaymakoba köyü , yalıçiflik köyü , eşkel , ayazma köyü .......
olarak yapabiliriz .....
kaymakoba köyünde cay ve dinlenme molası.....

bende gelmek ısterım gıdıcegınız yere yeterkı saatı ve yerı soyleyın bende gelırım zekerıyayıda getırırım

kanka sen beni degilde ben seni getirebilirim ......:queen:

buda harita kararı sizin....

Son düzenleme:
hoca ben de bu yolu düşündüm ama sonradan waz geçtim..ama çoğunluğa bağlı tabi:)hangi yolu isterlerse ordan gideriz problem deil:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:20 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:15 AM ----------

EŞKEL-AYAZMA SAHİLİ GEZİSİ
Gelenler:
sedat-ss
picasso
blue_dolunay
mudanyali_
n_tuncak
yok mu arttıran:mrgreen:

:)Çok farketmez benim için köy yolları bozuk olmasına rağmen manzarası hoş fakat yinede Bursadan gelecek olan arkadaşlar Bir tarafı dağ bir tarafı deniz olan normal Mudanya-Tirilye güzergahını tercih edeceklerdir ve bundan daha çok keyif alacaklardır diye düşünüyorum..Zekeriyya kardeş biz nasıl olsa çok gezdik o yolları...:cat:

:)Çok farketmez benim için köy yolları bozuk olmasına rağmen manzarası hoş fakat yinede Bursadan gelecek olan arkadaşlar Bir tarafı dağ bir tarafı deniz olan normal Mudanya-Tirilye güzergahını tercih edeceklerdir ve bundan daha çok keyif alacaklardır diye düşünüyorum..Zekeriyya kardeş biz nasıl olsa çok gezdik o yolları...:cat:

bende böyle düşündüm nevin hocam:)hem dağ hem deniz görmüş oluruz:)arada durur ağaçlardan bişiler koparırız:mrgreen:

yarın gelecek arkadaslar mudanya yunusların önunde ben , nevin hoca ve mudanyali sizi karsılayacaz ......
ordan ne yapacagımızı konusuruz .....
görüşmek dilegiyle ....

Öncelikle aramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldin diyorum.
Bu arada geçen hafta ben dağa çıkarken inenler kimdi? Saat 15:30 suları.
Yine çok güzel gezi planları yapılmış.Gelmeyi çok isterim.Fakat biliyorsunuz ki düün sezonu açıldı.Gitmek lazım.Evlenmeden önce gitmezdim ama kendi düğünümden sonra eş, dost, akraba düğünlerine gitmenin önemli bişiy olduğunu kavradım.
Hemen hemen her hafta sonu bi düğün.Bu pazar da eşimin köyü Kirazlı 'dayım.
Allah'tan Çan gezisine gitmişim.Yoksa oturduğum yerde çatlardım.
Şimdi çıkayım bi tur atayım bari biraz...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar